تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 320 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

این پست یکی از بچه ها، جواب کاملا درستی برای شماست..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرار نیست هرکی اومد اکادمی، بیاریمش تویه تیم اصلی که!
    نمیشه که!
    بقولش، بازیکن باید بازیکن باشه یا نه؟!
    +
    بقول خودتون(اون قسمت بولد شده):
    بازیکنی که تویه تیم های خیـــــلی کوچیکتر از رئال نمیتونه جواب بده، باید تویه تیم اصلی بهش فرصت داد؟!
    یا اصلا اگه فرصت داده بشه، به نظرتون تویه رئال موفق میشه؟!
    بدون شک همه دوست داریم بازیکنایی از تیم های پایه تویه رئال باشن اما مطمئنن بیشتر دوست داریم تا اون بازیکن، واقعا در حد رئال باشه و بتونه به تیم کمک کنه...
    درسته .
    اما نیمار مگه چی داره ؟ کجا خودشو ثابت کرده ؟
    من که هر وقت دیدم خودشو میندازه زمین الکی کلا بازیکن بی شخصیتیه !
    برو دو تا کلیپ از جفتشون ببین با اینکه سارابیا تو باشگاه کوچیکتری بازی کرده اما حرکتاش خیلی قشنگتر و بهتر بوده از نیمار!
    بازیکن با کلی انگیزه تو اکادمی بازی میکنه که بیاد تیم اصلی بعد به راحتی هر چه تمام تر شوتش میکنن بیرون اخه انگیزه میمونه واسش ؟ بعد میره تیم دیگه میدونه که برش نمیگردونن تبدیل میشه به یه بازیکن معمولی !
    اخه رئال هر فصل بیشترین فروش بازیکن از اکادمی رو داره یکم مسخرست این به نظرم !
    جمع کنن برن دیگه چرا اصلا اکادمی داریم ؟
    باز جای شکرش باقیه موراتا رو قراره نگه دارن !

2. 5 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته .
    برو دو تا کلیپ از جفتشون ببین با اینکه سارابیا تو باشگاه کوچیکتری بازی کرده اما حرکتاش خیلی قشنگتر و بهتر بوده از نیمار!
    بازیکن با کلی انگیزه تو اکادمی بازی میکنه که بیاد تیم اصلی بعد به راحتی هر چه تمام تر شوتش میکنن بیرون اخه انگیزه میمونه واسش ؟ بعد میره تیم دیگه میدونه که برش نمیگردونن تبدیل میشه به یه بازیکن معمولی !
    کاملا تایید میشه، یهو جمع کنن در آکادمی رو تخته کنن.

شما فقط همون بازی رو بروی Auxerre رو نگاه کنین، حرکات سارابیا رو ببینید. پاساش حتی وقتی تحت فشار هست. با اینکه اصلا با تیم اصلی کار نکرده بود، یه دید عالی داشت. حتی سر حرکت زیباش و پاس پشت پاش به بنزما بود که بنزما گل زد.

وقعا حیف هست. اگه من جای این بازیکنا بودم، حاضر بودم تو همون کاستیا بمونم به شرط اینکه هر 2-3 بازی تیم اصلی، 10 دقیقه به من بازی بدن، اما نرم به ختافه!!!

کد:

4. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

درسته .
    در مورد نیمار، حقیقتش من خودمم نظر +ی روش ندارم..
    بازیکنی که این همه ناز میکنه، فکر نمیکنم بدرد تیم بخورده و استفاده از امثال سارابیا رو ترجیخ میدم بهش..

اما کلا میگم که..
    بازیکن اگه بازیکن باشه، خودش رو میرسونه به تیم اصلی..
    +
    هرچند بازم اون بحث قبلیم رو باید تکرار کنم که رئال تازه داره شکل میگیره و من شک ندارم که اگه خوزه رو نگه داریم، نهایتا امسال نباشه، از سال بعد، امثال موراتا، به جمع 17-18 بازیکن اصلی میرسن...
    یعنی تویه هر بازی دعوت میشن و زیاد هم مورد استفاده قرار میگیرن...
    و بازم میگم به شرطی که خوزه بمونه تا شیوه بازی تیم اصلی مشخص و با آکادمی هماهنگ بشه که بازیکنی که از آکادمی میاد تویه تیم اصلی، مجبور نشه شیوه بازیش رو 180 درجه عوض کنه!

6. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به نظر منم نیمار از اوناس که به قول معروف هنوز خیلی بچه و بی جنبس!! نمی دونم چرا اینطوری فکر می کنم...شاید بخاطر مدل موهاش باشه!!

8. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مگه قراره هرکی از آکادمی میاد بشه رائول؟! تیم ترکیبی از بازیکن های ستاره و معمولی هست.

آیا مارسلو الان با 3-4 فصل پیش یکی هست؟ ما بهش فرصت خیلی زیادی دادیم، تو بازی رفت لیگ ال کلاسیکو سمت اون اتوبان شده بود اما دوباره تو برگشت بهش بازی دادیم. این امکان رو به یه بازیکن خارجی میدیم، بعد نوبت به بازیکن خودمون که میرسه میگیم شما باید از اول کاملا با تجربه، با اعتماد به نفس و عالی باشین وگرنه بفرمایین ختافه و ویارئال!

بازیکنی که میاد تو آکادمی رئال بعد آخر سر کارش میشه بازی برای ختافه، سه فصل بعد دوباره میاد رئال، یه فصل نیمکت نشین و دوباره فروش! دیگه انگیزه ای براش میمونه؟ دیگه تعهدی نسبت به باشگاه و لباس براش میمونه؟!
    قرار نیست رائول بشن اما در حد تیم که باید باشن!
    الان میان میگن که مثلا چرا کانالس، ستاره ریسینگ، اومد تویه رئال، هیچکاری نتونست بکنه؟
    یا مثلا چرا بازیکنای آکادمی، تویه تیم اصلی به جایی نمیرسن؟؟
    خب عزیز من، شما انتظارات رو نگاه کن..
    ریسینگ، اوج کارشون، گرفتن سهیمه لیگ اروپاست! 7 شبانه روز جشن میگیرن اگه برن لیگ اروپا!
    اما تویه رئال چی؟! قهرمانی تویه هر جام! اونم نه هر قهرمانی! تویه هر بازی، 3-4 تا بزنن و همیشه هم حمله کنن و خوب بازی کنن و...!
    به نظرم هر بازیکنی، یه حدی داره...و از اون مهمتر، هر تیمی یه شرایطی...
    نمیشه انتظار داشت که کانالس همونطور که ستاره ریسینگ بوده، ستاره رئال باشه!
    البته کانالس، این فرصت رو هم داشت!
    بازیکن باید خودش، خودش رو ثابت کنه...کانالس 2-3 بازی اول، فیکس تیم بود! اما خودش قدرش رو ندونست! فکر کرد با بازی کردن در سطح ریسینگ، میتونه بشه قهرمان برنابئو!
    اما مثلا اوزیل، از هر 10 بازی، تویه 8تاشف جز بهترینهای تیم بوده و هر روز، بهتر از روز قبلش بوده!
    یا مثلا هیگواین اول هر فصل، مهاجم دومه اما آخر فصل، مهاجم اصلی تیم محسوب میشه چون از فرصت هاش، بهتر از سایر مهاجمین استفاده میکنه...
    +
    به نظرت چقدر زمان میخواد تا کانالس در حد تیم اصلی بشه؟؟(تازه اگه بشه!)
    مثال مارسلو رو زدی، مثال خوبیه...همین مارسلو..اون 5-0 امسال..
    و کلی مثال دیگه براش..دیوانمون نکرد اینقدر بقولت، اتوبان کرده بود سمت چپش رو؟!
    نتیجه این اعتماد ها چی بود؟! ناکامی های مدام رئال در کسب نتیجه در اون زمانها! تا اینکه الان مارسلو داره جواب اعتمادش رو میده(هرچند همین مارسلو، تویه خط حمله، همیشه یکی از خوب های تیم بوده! تویه دفاع فقط مشکل داشته که الان خیلی بهتر شده)
    تمام حرفی که من میزنم، اینه که الان وقتی نیست که به بازیکنای آکادمی بخوای زمان بدی چون همینطوریش، رئال 2-3 ساله بدجوری زیرسایه بارسا قرار گرفته...
    باید صبر کنید تا رئال دوباره به شرایط عادیش برگرده، بعد به این بازیکنا به اندازه کافی فرصت داده میشه و البته، خودشون هم باید قدر این فرصت ها رو بدونن و متوجه باشن که میخوان به تیم اصلی، یکی از پرافتخارترین تیم های تاریخ فوتبال برسن و احتمالا باید با بهترین بازیکنهای پستشون، رقابت کنن!
    پس نباید بعد 1 سال بازی نکردن درحالیکه هنوز 20 سالشون هم نشده، جا بزنن و برن سمت تیمهایی مثل ختافه که اونجا بهشون بازی برسه! مگه اینکه سطح خودشون رو همون بدونن و فقط بتونن انتظارات هواداران ختافه رو برآورده کنن!
    بخدا بازی کردن در اکادمی رئال، شرایطش با بازی کردن تویه تیم اصلی، زمین تا آسمون فرق داره!
    اینطور بازیکن ها، باید حاضر باشن بمونن و نیمکت نشین بشن و تلاش کنن و در نهایت هم، از تک فرصت هاشون استفاده کنن...
    و البته بعد نتیجش رو میبینن و میشن اسطوره و بهترین گلزن تاریخ باشگاه و دارای بیشترین تعداد بازی و کلی عنوان دیگه!

10. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قرار نیست رائول بشن اما در حد تیم که باید باشن!
    الان میان میگن که مثلا چرا کانالس، ستاره ریسینگ، اومد تویه رئال، هیچکاری نتونست بکنه؟
    یا مثلا چرا بازیکنای آکادمی، تویه تیم اصلی به جایی نمیرسن؟؟
    خب عزیز من، شما انتظارات رو نگاه کن..
    ریسینگ، اوج کارشون، گرفتن سهیمه لیگ اروپاست! 7 شبانه روز جشن میگیرن اگه برن لیگ اروپا!
    اما تویه رئال چی؟! قهرمانی تویه هر جام! اونم نه هر قهرمانی! تویه هر بازی، 3-4 تا بزنن و همیشه هم حمله کنن و خوب بازی کنن و...!
    به نظرم هر بازیکنی، یه حدی داره...و از اون مهمتر، هر تیمی یه شرایطی...
    نمیشه انتظار داشت که کانالس همونطور که ستاره ریسینگ بوده، ستاره رئال باشه!
    البته کانالس، این فرصت رو هم داشت!
    بازیکن باید خودش، خودش رو ثابت کنه...کانالس 2-3 بازی اول، فیکس تیم بود! اما خودش قدرش رو ندونست! فکر کرد با بازی کردن در سطح ریسینگ، میتونه بشه قهرمان برنابئو!
    اما مثلا اوزیل، از هر 10 بازی، تویه 8تاشف جز بهترینهای تیم بوده و هر روز، بهتر از روز قبلش بوده!
    یا مثلا هیگواین اول هر فصل، مهاجم دومه اما آخر فصل، مهاجم اصلی تیم محسوب میشه چون از فرصت هاش، بهتر از سایر مهاجمین استفاده میکنه...
    +
    به نظرت چقدر زمان میخواد تا کانالس در حد تیم اصلی بشه؟؟(تازه اگه بشه!)
    مثال مارسلو رو زدی، مثال خوبیه...همین مارسلو..اون 5-0 امسال..
    و کلی مثال دیگه براش..دیوانمون نکرد اینقدر بقولت، اتوبان کرده بود سمت چپش رو؟!
    نتیجه این اعتماد ها چی بود؟! ناکامی های مدام رئال در کسب نتیجه در اون زمانها! تا اینکه الان مارسلو داره جواب اعتمادش رو میده(هرچند همین مارسلو، تویه خط حمله، همیشه یکی از خوب های تیم بوده! تویه دفاع فقط مشکل داشته که الان خیلی بهتر شده)
    تمام حرفی که من میزنم، اینه که الان وقتی نیست که به بازیکنای آکادمی بخوای زمان بدی چون همینطوریش، رئال 2-3 ساله بدجوری زیرسایه بارسا قرار گرفته...
    باید صبر کنید تا رئال دوباره به شرایط عادیش برگرده، بعد به این بازیکنا به اندازه کافی فرصت داده میشه و البته، خودشون هم باید قدر این فرصت ها رو بدونن و متوجه باشن که میخوان به تیم اصلی، یکی از پرافتخارترین تیم های تاریخ فوتبال برسن و احتمالا باید با بهترین بازیکنهای پستشون، رقابت کنن!
    پس نباید بعد 1 سال بازی نکردن درحالیکه هنوز 20 سالشون هم نشده، جا بزنن و برن سمت تیمهایی مثل ختافه که اونجا بهشون بازی برسه! مگه اینکه سطح خودشون رو همون بدونن و فقط بتونن انتظارات هواداران ختافه رو برآورده کنن!
    بخدا بازی کردن در اکادمی رئال، شرایطش با بازی کردن تویه تیم اصلی، زمین تا آسمون فرق داره!
    اینطور بازیکن ها، باید حاضر باشن بمونن و نیمکت نشین بشن و تلاش کنن و در نهایت هم، از تک فرصت هاشون استفاده کنن...
    و البته بعد نتیجش رو میبینن و میشن اسطوره و بهترین گلزن تاریخ باشگاه و دارای بیشترین تعداد بازی و کلی عنوان دیگه!
    1. کسی نمیگه بازی کردن تو آکادمی مثل تیم اصلی هست.

2. اما چرا ما بازیکنی مثل درنته رو میخریم، اما سارابیا رو نمیاریم؟

3. شما میگی فرصت؟ میگی الان وقتش نیست؟ من رد میکنم. قرار نیست اینا فیکس باشن. من لینک بازی سارابیا تو CL رو گذاشتم، برو نگاه کن ببین بد بازی کرد؟ ستاره زمین نشد ( با اون زمان کم ) اما خوب بازی کرد. یا بازی آخر رئال رو نگاه کن، یادم نمیاد کی بود، اولین بازیش رو برای رئال کرد و گل زد! بازیکن آکادمی... داشت گریه میکرد!

4. قرار نیست ما به اوج برسیم بعد بگیم خوب حالا آکادمی رو راه بدیم، باید در کنار هم به اوج برسیم.

+

تو همیون کلیپ که نگاه کنین، سارابیا اولین پاسی که بهش دادن رو به سختی استپ کرد! تماشاگرا هو کردن، اما اگه دقت کنین، دقیقه به دقیقه بهتر کار کرد، دقایق آخر دریبل میکرد، داخل محوطه جریمه پا عوض میکرد... اینا نشون میده فقط اعتماد به نفس میخواد.

به یاد بیاریم که چطور کاسیاس تو قهرمانی CL سال 2001 بطور ناگهانی بخاطر مصدومیت سزار 20 دقیقه پایانی رو بازی کرد و از اون به بعد دیگه همیشه سنگربان ما بوده...
    Last edited by kasra_khan2003; 03-07-2011 at 08:44.

12. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

روبینیو : " از نحوه جدایی خود از رئال مادرید متاسفم "

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

بازیکن سابق رئال مادرید در باره جدایی خود از رئال مادرید و نیز احتمال انتقال نیمار به این تیم صحبتهایی انجام داد .

روبینیو اعتقاد دارد که جدایی وی از رئال مادرید به بهترین نحو ممکن صورت نگرفته است . تلاش شدید و بی سرانجام برای ماندن و اختلاف با رامون کالدرون مدیر اسبق رئال مادرید و کسی که در نهایت روبینیو را با مبلغ 42 میلیون یورو (ارزش او در سال 2005 , 24 میلیون یورو بود ) راهی منچستر سیتی کرد دلیل روبینیو برای این گفته محسوب میشود .

روبینیو در مصاحبه با 'Folha' Sao Paulo , معتبرترین روزنامه برزیل گفت :

" در تجربه ورزشی خود برای دو چیز تاسف میخورم : اینکه چگونه رئال مادرید را ترک کردم و اینکه چگونه از سانتوس جدا شدم . به خاطر خروج تاسف نمیخورم بلکه از نحوه جدایی خود تاسف میخورم . "

هرچند روبینیو اعتقاد دارد که این دو کیس با یکدیگر متفاوت هستند :

" در مورد سانتوس میتوانست قصه دیگری رقم بخورد ولی در مورد رئال مادرید راه دیگری وجود نداشت . همه اینها به بخشی از تجربه کاری من تبدیل شده است "

بازیکن فعلی میلان در مورد نیمار و احتمال انتقال قریب الوقوع او به اروپا نیز چنین گفت :

" من اکنون 27 سال دارم و نیمار 19 ساله است . میخواهم توصیه ای برای او داشته باشم . فوتبال اروپا با فوتبال برزیل تفاوت زیادی دارد . فوتبال در اروپا قویتر است . نمیدانم که او در این مقطع به اروپا خواهد رفت یا ان را به اینده موکول خواهد کرد . "

روبینیو در بخش دیگری از توصیه های خود گفت : " نیمار به درس دادن نیازی ندارد . چیزی که نیاز دارد توصیه های کوچکی است که من در زمان حضور خود در سانتوس به انها نیاز داشتم . او یک دانای مادرزاد است . "

یاد اوردی این نکته خالی از لطف نیست که وانگر ریبیرو همزمان وکیل روبینیو و نیمار محسوب میشود و نیمار در سال 2005 برای تست دادن در رئال مادرید به برنابئو امده بود .

کد:

14. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

تو همون کلیپ که نگاه کنین، سارابیا اولین پاسی که بهش دادن رو به سختی استپ کرد! تماشاگرا هو کردن، اما اگه دقت کنین، دقیقه به دقیقه بهتر کار کرد، دقایق آخر دریبل میکرد، داخل محوطه جریمه پا عوض میکرد... اینا نشون میده فقط اعتماد به نفس میخواد.
    دقیقا.اینم لینک مستقیمش
    کد:
    واقعا حیفه از دست بدیمش.

کاش بمونه و خوزه اجازه تمرین با تیم اصلیو بش بده.

شک ندارم اگه سارابیا الان تویه (بورکینافاسو...آفریقا...یا...!) بازی میکرد پرز با یه پیشنهاد حداقل 10 تا 15 میلیونی جذبش میکرد.اسمشم میزاشت دیماریای دوم..×!

یعنی سارابیا چون تعصبش بالاتره و عاشق تیمشه باید بفرستیمش بره در عوض آلتینتوپ مصدومو بگیریم؟!

پی نوشت:"مرغ همسایه غازه!"!
    Last edited by Sepehr2010; 03-07-2011 at 10:13.

16. 7 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زیدان: بارسا خوش شانس هست که یه نسل استثنایی از بازیکنان جوان داره

ستاره فرانسوی اسبق تیم رئال مادرید مدرسه La Masia بارسلونا رو تحسین کرد ولی در عین حال از سیستم جوانان تیم خود نیز دفاع کرد.

7 بازیکن از 11 بازیکن آکادمی بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان فصل پیش بازی کردند که در میان آنها نام هایی همچون مسی، ژاوی و اینیستا به چشم میاید.

بازیکن 39 ساله احساس میکند که این اتفاقیست که در طول عمر یک بار بوقوع میپیوندد.

وی با سایت le10sport.com گفت: " بارسلونا خوش شانس هست که 8،7 بازیکن آکادمی آنها به تیم اصلی راه پیدا کردن. اما شما نسل های زیادی رو به این صورت نخواهید دید. "

مادرید به تیم کهکشانی ها ملقب شده بخاطر سیاست آنها در خرید بازیکنان بزرگ بجای سرمایه گذاری برروی استعداد های خودشان، ولی زیدان معتقد است که رئال همچنین سیستم جوانان خوبی دارد.

" سیاست رئال مادرید همیشه برروی سیستم جوانان جلو رفته، هرچند که بعضی ها دوست دارن عکس این رو فکر کنن "

" ما مدام از انتقال 75 میلیون یورویی یا 95 میلیون یورویی کریس رونالدو صحبت میکنیم اما صحبت های خیلی کمی از بازیکنانی میشه که از سیستم جوانان ما بیرون اومدن و الان تو تیم های مختلفی دارن بازی میکنن "

" برای آنها خیلی سخته که بتونن به تیم اصلی راه پیدا کنن، پس اونا به تیم های دیگه میرن تا توانایی هاشون رو اونجا گسترش بدن "

زیدان که نقش ماشور در رئال مادرید را دارد، در همین اواخر به انتقال رافائل واران کمک کرد.

کد:

18. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز تولد استبان گرانرو هست. گرانرو 24 ساله شد.

محتوای مخفی: استبان گرانرو 

گرانرو بازیکن 1.80 سانتی متری میانه میدان تیم رئال، از 8 سالگی به این تیم پیوست و در تمام رده های سنی رئال بازی کرده، او در تمام رده های سنی تیم ملی بجز بزرگسال اسپانیا نیز بازی کرده. گرانرو دو فصل نیز به ختافه رفت. دزد دریایی ( El Pirata ) که الان شماره 11 تیم را به تن داره، در 68 بازی ای که برای رئال مادرید به میدان رفته 5 گل و 7 پاس گل داده.

گرانره در تیم زیر 10 ساله های رئال 83 گل به ثمر رسوند و کاپیتان تیم 12 ساله های رئال شد، وی با گل خود در تورنومنت Football-7 که در Palau Sant Jordi بارسلونا برگذار شد، توانست تیم بارسا را 1-0 شکست دهد و قهرمان این تورنومنت شود.

+

اینم یه عکس جالب از یکی از هوادارای تیم که تو صفحه رسمی باشگاه تو فیسبـوک دیدم:

محتوای مخفی: Real Madrid Fan 

20. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •