تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 75 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 749

نام تاپيک: Need for Speed: The Run

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا این چرا ماشیناش آزاد نمیشه.... فقط همین چند مدل رو داره تو مود Run؟

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا این چرا ماشیناش آزاد نمیشه.... فقط همین چند مدل رو داره تو مود Run؟
    با توجه به داستان واینکه هر چی سریعتر باید به نیویورک برسی تو مود run تعدا انتخاب ماشین محدود هست ولی این محدودیت تو قسمت chaleng ها برداشته شده و انتخاب بیشتری رو میتونی انجام بدی ... البته باید مدال طلا یا بهتر از اونو بگیری تا ماشینهای بیشتری برات ازاد شه

3. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آیا من می تونم با CPU intel core 2 Duo E4600 2.4 Ghz , ram 2Gb و گرافیک هم Geforce 8600 اجراش کنم؟! ,

به راحتی...ولی نه روی ultra و full hd....کمی با تنظیمات پایین تر

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

پس تا زمانی که به شاهکار های mw و ug بر نگرده باید گفت.....خداحافظ nfs

ممنون از شما یعنی هیچ مشکلی نخواهم داشت؟ حداقل می تونم با رزولیشن 1650.1050 اجرا کنم ؟

5. این کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا من می تونم با CPU intel core 2 Duo E4600 2.4 Ghz , ram 2Gb و گرافیک هم Geforce 8600 اجراش کنم؟! ,
    فک نکنم بتونی .

7. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام
    بازی رو یه روز هستش دارم بازی میکنم
    تا الان به 86 رسیدم قسمتRUN رو
    تا اینجا از بازی کاملا راضی هستم
    دارم روی Ultra بازی می کنم.گرافیک محیطی بازی خیلی عالیه.ولی باید رو گرافیک ماشین ها بیشتر کار میشد.
    مسابقات اکثرا نفس گیره
    کمی توی بیرون رفتن از جاده زیادی حساسه.یعنی جاهایی هست که از جاده منحرف میشی ولی میتونی برگردی تو جاده که به چک پوینت بر میگردونه!
    بهترین مرجلش آخرین مرحله از Stage 5 کوهستان برفیه که کلی باحاش حال کردم.جلوه های ویژه بی نظیری رو برای "بهمن" و ریزش کوها تولید کردن. من که خیلی خیلی با این مرحلش حال کردم .
    روش های پلیس های بازی برای متوقف کردنت جدید و جالبه
    خیلی رو داستان کار نشده.ولی همین یه زره هم خوب تونستن توی بازی ادغامش کنن.یعنی همینطور که دموی داستان داره نشون داده میشه یهو میبینی تو بازی هستی
    در کل با توجه به اسم و هدف این نسخه از NFS که RUN یا فرار هست نمیخواستن روی تیونینگ ماشین ها مانور بدن
    همین که ایده بازی جدید و خوبه و مثل نسخه undercover تکراری از Most wanted نیست و یا مثلا Shift 3 یا Hot pursuit 3 یا Underground 3 نیست جای شکرش باقیه!!
    اگه می تونستن قسمت Run رو توی اروپا و آسیا هم ادامه میدادن هم این قسمت طولانی تر میشد و هم جالبتر
    Last edited by H M R 0 0 7; 21-11-2011 at 17:25.

9. 5 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی نسخه limit رو داره ؟؟
    من این نسخه limit رو دانلود کردم اما chalenge های مربوط به MostWanted و carbon و Undercover رو هنوز ندیدم

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

سلام
    بازی رو یه روز هستش دارم بازی میکنم
    تا الان به 86 رسیدم قسمتRUN رو
    تا اینجا از بازی کاملا راضی هستم
    دارم روی Ultra بازی می کنم.گرافیک محیطی بازی خیلی عالیه.ولی باید رو گرافیک ماشین ها بیشتر کار میشد.
    مسابقات اکثرا نفس گیره
    کمی توی بیرون رفتن از جاده زیادی حساسه.یعنی جاهایی هست که از جاده منحرف میشی ولی میتونی برگردی تو جاده که به چک پوینت بر میگردونه!
    بهترین مرجلش آخرین مرحله از Stage 5 کوهستان برفیه که کلی باحاش حال کردم.جلوه های ویژه بی نظیری رو برای "بهمن" و ریزش کوها تولید کردن. من که خیلی خیلی با این مرحلش حال کردم .
    روش های پلیس های بازی برای متوقف کردنت جدید و جالبه
    خیلی رو داستان کار نشده.ولی همین یه زره هم خوب تونستن توی بازی ادغامش کنن.یعنی همینطور که دموی داستان داره نشون داده میشه یهو میبینی تو بازی هستی
    در کل با توجه به اسم و هدف این نسخه از NFS که RUN یا فرار هست نمیخواستن روی تیونینگ ماشین ها مانور بدن
    همین که ایده بازی جدید و خوبه و مثل نسخه undercover تکراری از Most wanted نیست و یا مثلا Shift 3 یا Hot pursuit 3 یا Underground 3 نیست جای شکرش باقیه!!
    اگه می تونستن قسمت Run رو توی اروپا و آسیا هم ادامه میدادن هم این قسمت طولانی تر میشد و هم جالبتر
    شما کارت گرافیکتون چی هست؟
    تو چه رزولیشنی بازی میکنی ؟
    افت فریم داری یا نه ؟؟
    تفسیر از بازی هم خیلی خوب بود ، البته قسمت chalenge ها هم خیلی عالی هست و البته نفس گیر ، بخصوص وقتی Pagani رو داشته باشی و تو اون محیط بهاری 350 تا بزنی و با این سرعت بین ماشین ها ت وشهر لایی بکشی

11. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

به نظرمن یکی از ضعبف ترین کارای ارائه شده از سری NFS هست . نه گرافیک درست و حسابی داره نه موضوع بازی خوبه . البته گرافیکش بد نیست ولی اصلا حال نمیده . سری قبل از این بعنی Hot pursuit کجا و این کجا ؟؟؟؟ دو مرحله که میخوای بازی کنی حوصله آدم سر میره

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

کسی نسخه limit رو داره ؟؟
    من این نسخه limit رو دانلود کردم اما chalenge های مربوط به MostWanted و carbon و Undercover رو هنوز ندیدم

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

شما کارت گرافیکتون چی هست؟
    تو چه رزولیشنی بازی میکنی ؟
    افت فریم داری یا نه ؟؟
    تفسیر از بازی هم خیلی خوب بود ، البته قسمت chalenge ها هم خیلی عالی هست و البته نفس گیر ، بخصوص وقتی Pagani رو داشته باشی و تو اون محیط بهاری 350 تا بزنی و با این سرعت بین ماشین ها ت وشهر لایی بکشی
    من GT450 دارم روی 1900x1200 بازی میکنم
    افت فریم نه. ولی گاهی توی مکالمه های شخصیت ها نیم ثانیه ای تصویر از صدا عقب می مونه.

نسخه 17 گیگی Reloaded
    هنوز سمت Challange ها نرفتم.ولی حتما بعد از Run میرم

14. 2 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با قسمت challenge مشکل دارم ، وقنتی میرم تو یه chalenge ومیخوام برگردم نمیشه یعنی Esc کار نمیکنه و یه پیغام orgin بالا میاره کسی این مشکل رو داره ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به نظرمن یکی از ضعبف ترین کارای ارائه شده از سری NFS هست . نه گرافیک درست و حسابی داره نه موضوع بازی خوبه . البته گرافیکش بد نیست ولی اصلا حال نمیده . سری قبل از این بعنی Hot pursuit کجا و این کجا ؟؟؟؟ دو مرحله که میخوای بازی کنی حوصله آدم سر میره
    اتفاقا شاید تنها چیزی که میشه ازش تعریف کرد گرافیکش هست

17. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •