حالا این چی هست ؟
حالا این چی هست ؟
نمیدونم اطلاع داری یا نه این یه نظر سنجی هست برای اینکه ببینن سطح عربی چقدر سخت بوده !!! ...
برای مثال پارسال دین و زندگی رو اینقدر سخت گرفته بودن این کارو کردن و تا حدودی نمره هارو دسته بالا صحیح میکردن یا مثلا 8-9
طرف رو 10 میدادند یا اونایی که 5 اینا گرفته بودن رو 7 میدادن .
و کسایی هم که غلط های کوچیک و ... داشتن نادیده میگرفتن ازشون ...
الان برای هندسه هم امسال درصد خیلی بالایی این کارو کردن و همچنین عربی که دیگه خیلی نظرسنجی داره میره بالا !
گفتم شما هم شرکت کرده باشید از هیچی بهتره که !
بچه ها جدولا رم حفظ میکنید ؟
تا حالا ندیدم سوال بیاد ازشون ...
مثلا کم محلول و نا محلول ... یا حتی سم جن و کاسب جن !!
آره ، حفظ ميكنم ، تو هم حفظ كن ، پس فردا پشيمون نشي!!![]()
فعلا که مهماشو حفظ کردم ... فردا دور دوم سعی میکنم بقیشم حفظ شم . ولی یه سری رو بیخیال میشم دیگه ... هم چون دانشمندان مثلا ...آره ، حفظ ميكنم ، تو هم حفظ كن ، پس فردا پشيمون نشي!!![]()
من کلا ازین ریسکا (تصمیم به اینکه چی رو نخونم بر اساس امتحانای قبل) زیاد کردم سر این امتحانای نهایی تا الان هم یا خوشانس بودم یا مثل اینکه بین خودشون بخشنامه ای چیزی دارن که از یه سری چیزا سوال ندن !
![]()
به هر حال ! همگی خسته نباشید ! من تا سر خواص کلیگاتیو خوندم ! چون فردا اگه 2 دور دیگه ام کتاب رو بخونم باز وقت اضافه میارم دیگه نمیخونم امشبو ! یکم شام میخورم و میخوابم تا 5-6 بلند شم .
دقيقا !!
من فكر ميكردم فقط خودم اينطوريم! توي 2 تا 3 ساعت ميتونم يه دور بخونمش ، ( البته فقط كتاب!) فردا تا ظهر كتابو ميخونم ، بعدشم ديگه نمونه سوال !
اي خدا يعني ميشه اين امتحان ها تموم بشن !! ديگه خستم كردن ، مدرسه مون گفتن بعد امتحانها ميبريمتون اردو اصفهان ، يعني ميشه؟؟؟!!!!!
چقدر شما زیاد میخونید کلا ...
نمی دونم سمپادی هستین یا نه ولی خب منم سمپادیم اینقدر زیاد نمیخوم ...
روز اول که نخوندم . امروزم تا 11 خوابیدم
نصف کتابو امشب خوندم نصف دیگشم فردا ...
خوش به حالتون بابا !اي خدا يعني ميشه اين امتحان ها تموم بشن !! ديگه خستم كردن ، مدرسه مون گفتن بعد امتحانها ميبريمتون اردو اصفهان ، يعني ميشه؟؟؟!!!!!
مارو میخوان ببرن تیریپ این راهیان نور جنوب ! وسط این هوای دل انگیز !
امتحانا هم تموم دیگه ... شیمی که زحمت اصلیش تموم شد میمونه یدونه زبان فارسی
البته ما بعدش تاریخم داریم :(
یعنی هیچ کس نمی دونست؟یا به قول معلم شیمی ما قهرید جواب نمیدید؟
![]()
ما هم تاریخ و کامپیوترمون مونده ، ولی کی اهمیت میده؟!، اصلا مهم نیستن
نه بابا چرا قهر باشیم ؟!آخه من اطلاعات دقیق ندارم ، فقط میدونم که نمره ی هر درس جداگانه تاثیر داده میشه ، قبلا هم در رابطه با این موضوع یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)