شما معلومه طرفدار دوآتیشه ی بازی هستی دیگه خیلی جوگیر شدی cod مالی نیستش قبول کن ایندفه دیگه از bf شکست میخوره اگه می خوای قبول نکن به من چه؟
آخ جون من از گست خیلی خوشم میاد دوست دارم باشه تو بازی اگه باشه تو بازی منم بازی رو با دل و جون بازی میکنم
شما معلومه طرفدار دوآتیشه ی بازی هستی دیگه خیلی جوگیر شدی cod مالی نیستش قبول کن ایندفه دیگه از bf شکست میخوره اگه می خوای قبول نکن به من چه؟
آخ جون من از گست خیلی خوشم میاد دوست دارم باشه تو بازی اگه باشه تو بازی منم بازی رو با دل و جون بازی میکنم
اون بدبخت که تیر خورد و آتیششم زدن
به نظرم هندی میشه برگرده با این که خیلی دوسش داشتم!کم مونده شپرد و زاخائف هم برگردن
البته جدا از شوخی Ghost امکانش هست چون قیافشو ندیدیم ممکنه یکی دیگه ماسکشو زده باشه![]()
آره دیگه.همین امکان وجود داره.ولی فکر کنم واقعا زندس..............![]()
فکنکنم اون فیلمی که شما دیدید بیشتر شبیه جوک بود بود تا واقعیت
دوستان تاریخ عرضش کیه؟
8نوامبر یا 17 آبان
![]()
<<<عكسا 6 تاس ولي لينكا 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دير وقته حوصله ندارم چك كنم ببخشيد!
================================================== =================
بشتابيد.بشتابيد,درستشوندمش ون!![]()
Last edited by armardeh; 25-10-2011 at 23:15.
[تصاویری از دسته های جدید PS3 بازی Modern Warfare 3[
–
سایت آمازون چندی پیش از دسته های جدید MW3 که تنها برای PS3 است تصاویری منتشر کرده است که میتوانید آن ها را در زیر ببینید:
عنوان Call Of Duty:Modern Warfare 3 در 17 آبان، برای PS3, PC, Xbox360 منتشر خواهد شد.
dbazinews
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
چقد باحالن!
Last edited by mjorh; 26-10-2011 at 00:36.
دوست عزیز شنیدی میگن جوجه رو اخر پاییز میشمارن؟اینبار در مورد شما شده اوایل پاییز
اگه امیدتون به BF3 بود که کلا داغون شد رفت اگه به لطف بخش Multy نبود که فاتحه اش کلا خونده شده بود
ضمنا یه طوری میگی گرافیک که انگار همه خواسته گیمرا از بازی فقط گرافیکه !!! گرافیک فقط به گوشه از بازیه، که اونم همه دیدن چی از اب دراومده و همش بوق و کرنا بود که از چند ماه پیش فقط داشتن زمینه سازی میکردن برا افکار عمومی...
شما حالا حالاها مطمین باش BF باید سر تعظیم جلو COD فرود بیاره![]()
چی داغون شد رفت ؟
امتیاز های بازی برای پلتفرم لید بازی PC که اکثرا 9 به بالا بوده 3 میلیون pre-order داشته که رقم کمی نیست از همون اول هم کسی از بخش single player انتظار زیادی نداشت چون BF2 حتی single player هم نداشت و اصل بازی های Battlefield بخش Multiplayer هست لطفا دوستانی که اطلاع ندارن ....
COD هم که همه میدونن هر سال کپی از نسخه قبلی هست ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)