حتما مثل گوشی GLX که میگفتن بدون باتری هم کارمیکنه . حالا این بدون برقم کار میکنه
حتما مثل گوشی GLX که میگفتن بدون باتری هم کارمیکنه . حالا این بدون برقم کار میکنه
من یه مانیتور سامسونگ SW2333 دارم که همینطوریه.
دوشاخه رو از برق که می کشم حتی تا چند دقیقه چراغ Standbyeش روشنه و چشمک میزنه. بعدش خودش خاموش میشه.
حتماً توش یه باطری شارژی داره.
اولش که اینو دیدم تعجب کردم ، بعد برام عادی شد.
پس فکرشو نکن.
یکم باید بودجت رو افزایش بدی برای led 3d 46 خوب . تلویزیون EX720 sony نسبت به مدلهای دیگه سونی قیمتش مناسبتره و اگه یکم بودجت رو افزایش بدی میتونی بخری وگرنه با این بودجه برای 40 اینچ led 3d خوب ، انتخابهای زیادی داری .
Last edited by alilosting; 17-06-2012 at 16:01.
U55D880 هم گزینه خوبیه ها. اینو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود دوستان.
من یک V20 پاناسونیک دارم.
از کیفیت و تصویر تلویزون تمامن راضی هستم، منتها بخواهم ارتقا بدم و مدل بالاتر و بهتری بگیرم چی پیشنهاد می کنید؟
با تشکر.
شما که پلاسما پسندید، قطعاً LED-LCD براتون مناسب نیست. پس خرید جدیدتون باید در ادامه همون پلاسماهای پاناسونیک باشه.
فعلاً
1. VT30
2. ST30
5 - 6 ماه دیگه :
1. VT50
2. GT50
3. ST50
Last edited by poonel; 17-06-2012 at 22:20.
سلام
قصد خرید یک تی وی تا قیمت 2 میلیون تومان دارم به سه مدل زیر رسیدم کدوم را پیشنهاد میدید و چرا؟
1- سامسونگ D6960 ابنچ 40
2- شارپ 40 اینچ le8300x
3- ال جی 42 اینچ lw57000
لطفا کمکم کنید.
سلام ببخشید یک سوال دارم اینکه برازر (مرورگر) این تلویزیون های سامسونگ اسمارتها چیه؟ آیا تو تنظیماتش میشه پر و کسی سِت کرد؟ آخه اگه نشه از ف یل تر گذشت عملا اینترنتش به درد نخوره مگه اینکه مثل همه مرورگرها جایی داشته باشه برای ثبت پورت و آدرس و پ رو کسی کسی نمیدونه؟
واینکه آیا روی اسمارتها میشه برنامه نصب کرد ؟ مثل پروکسیفایر یا اینکه فیالی را اجرا کرد مثل فیل کانکشن وی پی ان؟ ممنون
سلام
از اسمش معلومه مرورگر و هر سایتی رو می تونید مشاهده کنید باهاش
اما نمیشه ------ روش نصب کرد مروگر خیلی جمع و جوری و امکانات زیادی نداره مثل مرورگر های رایج در پی سی نیست اما اگر بخواهید می تونید از VPN استفاده کنید که البته لازمه این کار اینه که کامپیوتر هم روشن باشه تا بتونید VPN اون رو روی مودم شیر کنید و تی وی هم که از مودم تغذیه میشه اتومات از vpn شیر شده استفاده میکنه خیلی خلاصه گفتم چون به نظر خودم زیاد کار جالبی نیست و اگر قرار باشه pc هم روشن باشه خوب آدم با همان میره تو نت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)