فکرنمیکنم بتونی چک کنی...
فکرنمیکنم بتونی چک کنی...
آخه دوست من وقتی ندونیم چرا بیایم اسپم بدیم! البته امیدوارم دوستانی که تخصص! دارن بیان و به درستی راهنمائی کنن..
حالا از کجا میخوای تی وی بگیری که اطمینانی بهشون نداری!؟؟
اگر که از نمایندگی میگیری، باید آک باشه و اگر که از آک بودن مطمئن شدی که هیچ..
بعد نصب هم هر مشکلی باشه حتی یک دانه! پیکسل سوخته، باید پاسخگو باشن (تعمیر و یا تعویض)![]()
ممنون . نه بدون گارانتی دارم میگیرم به این خاطر اینقدر مصر هستم تا بدونم !!
در ضمن پیکسل سوخته بودنش رو از کجا بفهمم ؟؟؟؟؟؟؟؟
زمان کارکرد دستگاه رو که باید از سرویس منو چک کنی ولی کار خیلی خطرناکیه اگر یک گزینه رو اشتباه دستکاری کنی ممکنه دیگه نتونی به این راحتیا پنل رو به وضعیت قبل برگردونی برای وارد شدن به سرویس منو بهتره تو Google یک جستجو بکنی و فقط به نحوه وارد شدن به سرویس منو اکتفا نکن نحوه حرکت بین منو ها و خارج شدن رو هم حتما دقیقا بررسی کن.
برای بررسی پیکسل سوخته این سه تا تصویر رو بریز روی یک فلش بزن به تی وی بعد از هر تصویر خوب دقت کن ببین پیکسلی نباشه که رنگش با اینها تفاوت داشته باشه البته معمولا تا دو سه تا پیکسل سوخته رو نقص نمیدونن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ممنون .دوستانی که سونی EX720 دارن میشه بگید تو کارتون تلویزیون چه چیزهایی هست که موقع خرید مدنظر داشته باشیم ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.من یه sony ex720 دارم.کانال های دیجیتال رو پخش می کونه ولی اسم کانال هارو نمی یاره.چه راه حلی پیشنهاد می دین؟
1 دونه عینک...
سلام دوستان من می خواستم بدونم ارزون ترین hd tv که موجود در بازار هست چیه باسهی مجردی م یخوام
ممنون م یوشم
آقا ممنون .دوستانی که سونی EX720 دارن میشه بگید تو کارتون تلویزیون چه چیزهایی هست که موقع خرید مدنظر داشته باشیم ؟؟؟؟؟؟
چرا اخه؟ زورشون میاد یه عینک بذارن کنارش؟! کابل HDMI چی؟ اونم نمیذارن؟؟؟1 دونه عینک...
بعد من میخوام تو بازارهای رسمی کشور!!! خرید کنم!میشه راهنمایی کنین که از کجا بفهمیم این تیوی که دارن بهم میدن، اصلی هستش و ساختهی زیر پلهای چین نیست؟!!(حالا من جنس های خوبی که چین میزنه رو کار ندارم!! از کجا بدونم از اینا نیست که بعد از یه هفته از کار افتاد؟!!)
اون تصاویر که گفتن دوستان رو هم با خودم میبرم موقع خرید...
من هم میخوام همین مدل تیوی رو بخرم....خوبه دیگه؟
تو بانه که EX720 سایز 46 رو با 2 تا عینک و یه فیش 3 تاییی می فروشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)