من به عنوان یه هوادار بارسا به همه منچستریا تبرک میگم که به هیچ وجه ضدّ فوتبال بازی نکردن ( مثل بعضی تیما ) و مردونه شکست پذیرفتن این از ظرفیت بالای سیر الکس که نتنها تیم برد حریف لوس نکرد بلکه از اونا تقدیر نیز کرد
من به عنوان یه هوادار بارسا به همه منچستریا تبرک میگم که به هیچ وجه ضدّ فوتبال بازی نکردن ( مثل بعضی تیما ) و مردونه شکست پذیرفتن این از ظرفیت بالای سیر الکس که نتنها تیم برد حریف لوس نکرد بلکه از اونا تقدیر نیز کرد
تبریک میگم به طرفدارای بارسا .....
یه 5 تا دیگه بگیرید به 9 تای مادرید میرسید....![]()
Last edited by M A M M U T; 29-05-2011 at 10:49.
بارسا همیشه پیروزه.منچسترشم 1-3 میزنه.هیچ تیمی مثل بارسا نمیشه.
I Love you Messi
تبریک به همه بارسایی ها ! خیلی بازی قشنگی بود !
توصیه به بعضی از هوادارای منچستر : قبل از بازی نتیجه رو پیش بینی نکنید !
تبریک به طرفداران بارسلونا....
عجب بازی ناراحت کننده ای بود....
منچستر خیلی بد بازی کرد...
تبریک به هواداران بارسا
واقعآ فینال تماشایی و زیبا بود ... همه گلها هم عالی
عجب اعجوبه ایه این مسی !
در مورد ژاوی هم نمیدونم چی بگم !!!
دوستان گرامی
تاپیک مربوط به فینال لیگ قهرمانان اروپا و منچستر و بارسا هست .
از مطرح کردن سایر موارد خوادداری کنید لطفا .
تشکر از توجه شما .
آبیدال: آن کار پویول فوقالعاده بود
بازیکن فرانسوی گفت که شگفتزده شد که کارلس پویول از او خواست جام را بگیرد.
سایت گل – اریک آبیدال، بازیکن بارسلونا پس از بازی فینال لیگ قهرمانان غرق در احساسات بود. کارلس پویول، کاپیتان تیم بازوبند را به او سپرد و از او خواست که جام را بالای سر ببرد.
این بازیکن 31 ساله میگوید: «احساساتم را نمیتوانم توضیح بدهم. این کار فوقالعاده بود و بسیار بابت این حرکت ممنونم.»
این بازیکن فرانسوی بخت کمی برای حضور در فینال داشت، چرا که اخیرا توموری از کبد او خارج شده بود.
او در دیدار نیمهنهایی مقابل رئال مادرید در لحظات پایانی در میان تشویق شدید تماشاگران نوکمپ به میدان رفت و سپس در فینال هم بازی کرد.
پپ گواردیولا هم از حرکت کاپیتان تیمش تمجید کرد: «میخواهم به صورت علنی از کارلس به دلیل این کارش تشکر کنم.
این بار دیگر نشان میدهد که ما چه باشگاهی هستیم و نشان از کیفیت انسانی رختکن ما دارد.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمادور برنابئو: نوه ام، جرارد پیکه عالی بازی کرد
مدیر سابق بارسلونا از عملکرد نوهاش تمجید کرده است.
سایت گل – آمادور برنابئو، مدیر سابق بارسلونا پس از پیروزی سه بر یک این تیم مقابل منچستریونایتد خوشحال بود.
برنابئو در دوران جوزپ لوییس نونیس به عنوان رییس بارسلونا، مدیریت این باشگاه را به عهده داشت. او پدربزرگ جرارد پیکه هم هست.
این مدیر و نایبرییس سابق بارسا میگوید: «دیداری پر از احساس بود، هم برای بارسلونا، هم برای طرفداران و هم برای جرارد که عملکردی عالی داشت.
ما تیمی شگفتانگیز داریم. ما اینجا (در ویمبلی) یک جام باشگاههای اروپا برده بودیم و حالا آن ماجرا را تکرار کردیم. به همه طرفداران بارسلونی و اسپانیایی که طرفدار ما بودند تبریک میگوییم.»
بارسلونا چهارمین قهرمانی خود در جام باشگاههای اروپا را جشن گرفت.
لیونل مسی: بارسلونا همچنان به دنبال قهرمانی است
این مهاجم آرژانتینی که مرد برتر میدان شد پس از فتح لیگ قهرمانان به دیگران هشدار داد.
سایت گل – لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا هشدار داده که تیمش همچنان پر از جاهطلبی است و قصد کوتاه آمدن ندارد.
او که در دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد برترین بازیکن میدان شد گفت: «این دیدار به یادماندنی بود. کاری که این تیم انجام میدهد فوقالعاده است و ما هنوز خودمان هم آگاه نیستیم که چه کارهایی را داریم با موفقیت انجام دهیم. ما میخواهیم به قهرمانیهای خود ادامه دهیم.»
مسی درباره جشن بازیکنان بارسلونا گفت: «حالا باید این را جشن بگیریم. تیم ما پر از برنده است و ما باید تنها به جشن یکشنبه فکر کنیم. سپس به فصل بعد خواهیم اندیشید.»
مسی سه بار با بارسلونا فاتح لیگ قهرمانان شده که دو تا زیر نظر پپ گواردیولا بوده است.
الکس فرگوسن: بارسا از ما بهتر بود
در این دیدار ابتدا بارسا با گل پدرو پیش افتاد اما رونی 7 دقیقه بعد کار را به تساوی کشاند. اما در نیمه دوم بارسا تیم برتر میدان بود و دو گل از مسی و ویا پیروزی 3-1 بارسا را رقم زد
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد بعد از شکست 3-1 تیمش مقابل بارسا در فینال لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که تیمش به مقابل بهترین تیم اروپا شکست خورده است.
او پذیرفت که حریف بازی بهتری ارائه کرد اما بازیکنانش را نیز مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بله، ما شکست خوردیم. طوی دیگری نمی توان شرایط را توصیف کرد. البته ما مقابل یک تیم فوق العاده بازی را واگذار کردیم اما من انتظار داشتم بهتر کار کنم. فکر می کنم باید بپذیریم مقابل تیمی شکست خوردیم که از ما بهتر بود.
ما این را پیش از بازی هم می دانستیم و برای آن برنامه ریزی کردیم. ما تمرینات بسیار خوبی را برای این دیدار پشت سر گذاشتیم."
در این دیدار ابتدا بارسا با گل پدرو پیش افتاد اما رونی 7 دقیقه بعد کار را به تساوی کشاند. اما در نیمه دوم بارسا کاملا تیم برتر میدان بود و دو گل از مسی و ویا پیروزی 3-1 شاگردان گواردیولا را رقم زد.
" آنها با پاسکاری های شان تیم حریف را به سرگیجه می اندازند و ما هرگز نتوانستیم مسی را کاملا کنترل کنیم، هرچند خیلی ها این را پیش از این گفته اند.
وقتی وین رونی گل تساوی را زد، من انتظار بازی بهتری را از تیمم در نیم دوم داشتم اما این اتفاق رخ نداد."
این دومین باری است که منچستریونایتد مقابل بارسا در فینال چمپیونزلیگ شکست می خورد و فرگوسن تایید کرد که بارسا این بار بهتر بازی کرده و شاید بهترین حریفی بوده که فرگوسن مقابلش قرار گرفته است.
" فکر می کنم آنها بهترین حریفی هستند که ما تا به حال با آنها روبرو شده ایم.
آنها در اوج قرار دارند و اگر تیمی باشد که بتواند خود را به بهترین های تاریخ برساند، آن تیم بارساست.
پیدا کردن بازیکنانی مانند مسی، ژاوی و اینیستا دشوار است و شاید هم غیرممکن اما آنها اکنون از بازی کردن در کنار هم لذت می برند.
در هر صورت فصل فوق العاده ای بود اما ناامید کننده بود که ما دو بار به ومبلی آمدیم و هر دو بار شکست خوردیم. اول مقابل منچسترسیتی در نیمه نهایی جام حذفی و امشب در فینال چمپیونزلیگ."
این دیدار آخرین بازی دوران ورزشی فن در سار بود و فرگوسن فاش کرد که آینده پل اسکولز نیز هنوز مشخص نیست.
" من با پل در این مورد بحث کردم. او هنوز تصمیم نگرفته که به بازی کردن ادامه بدهد یا نه اما در چند روز آینده در این مورد صحبت خواهیم کرد."
جشن قهرمانی بارسا:عصر یکشنبه در خیابانهای بارسلونا
سایت گل- پپ گواردیولا و شاگردانش که در دیدار فینال شنبه شب ورزشگاه ومبلی جام قهرمانی را بالای سر بردند، عصر روز یکشنبه جام کسب شده را در خیابانهای بارسلونا با هوادارانشان به شراکت می گذارند.این جشن عصر روز یکشنبه درخیابانهای مشخص شده ای در بارسلونا شروع می شود و به ورزشگاه نوکمپ منتهی خواهد شد تا در ورزشگاه خانگی بارسا، هواداران این تیم از بازیکنان و اعضای کادر فنی تیمشان تشکر کنند.در مراسم یکشنبه لیونل مسی که در جریان جشن قهرمانی بارسا در لالیگا صحبت نکرده بود، با هواداران تیم کاتالان صحبت خواهد کرد.
گواردیولا: مسی بهترین بازیكن تمام عمرم است
سرمربی بارسلونا گفت: بازی مقابل منچستر نشان داد لیونل مسی بهترین بازیكنی است كه تاكنون دیده و تا آخر عمرم خواهم دید.
پپ گواردیولا پس از برتری ۳ بر یك برابر منچستریونایتد و قهرمانی در اروپا عنوان كرد: بسیار خوشحالم چنین بازیكنان ارزشمندی را در تیمم در اختیار دارم. ما از آنها خواستیم جدی و سخت كار كنند. لازم است همین جا از همه آنها تشكر كنم كه در راه تحقق این خواسته كوشیدند. با این شرایط خیلی بهتر از بازی دو سال قبل در رم مقابل رقیب یونایتدی ظاهر شدیم. در بازی كه در ویمبلی انجام دادیم، موقعیتهای بسیار بیشتری نسبت به بازی دو فصل قبل داشتیم و از فوتبالی كه برابر منچستر ارائه كردیم بسیار احساس غرور میكنم.
وی افزود: با اینكه ابتدای بازی یونایتدیها برای ما دردسرهایی درست كردند اما گل اول را زدیم. فشار آنها طبیعی بود چون برابر حریفی صفآرایی میكردیم كه همه ساله در رقابتهای قهرمانی برنده میشود. با این حال سعی كردیم خیلی خوب مایكل كریك و رایان گیگز را كنترل كنیم. همین مساله بیانگر كیفیت بالای تیم ما است. در شرایطی كه هر تیمی در بازی نهایی لیگ قهرمانان با مشكلاتی مواجه میشود، ما نسبت به بازی دو سال قبل مشكل كمتری داشتیم.
گواردیولا در مورد سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: درست است برنده بازی شدیم ولی باید عنوان كرد منچستریونایتد تیمی خارقالعاده است. من همیشه تحت تاثیر كار اعجاب انگیز سرآلكس فرگوسن هستم. همین كه او در چهار سال گذشته در فینال سه دوره همراه تیمش حضور داشته، بیانگر خیلی از حقایق است. برای من رویارویی با او همیشه یك افتخار است.
این مربی در مورد بازیكنانش گفت: هرچند كارلوس پویول از سه ماه قبل با مصدومیتی بزرگ روبرو شد، ولی من گمان میكنم بازیكنی مثل اریك آبیدال كه مجبور به جنگیدن با سرطان شده، بسیار سختی كشیده است. بازیكنان، انسان هستند و ما باید همیشه این نكته را مد نظر داشته باشیم. چه ببریم و چه ببازیم، همیشه بحث انسانی قضیه باقی میماند.
گواردیولا افزود: لیونل مسی بهترین بازیكنی است كه تاكنون دیدهام و به احتمال فراوان بهترین بازیكنی خواهد بود كه در تمام عمرم خواهم دید. ما بازیكنان خیلی خوبی داریم ولی باید اذعان كرد بدون مسی در شرایطی قرار نخواهیم گرفت كه همیشه از حریف جلو بزنیم. مسی یكی است و بینظیر هم خواهد ماند.
ببینم این آمار 80-90 درصد سایتا رو که رای به برد بارسلونا دادن از کجا آوردی؟
توی نظرسنجی سایت گل اینترنشنال که یکی از پربازدیدترین سایتای ورزشی دنیا هم هستش 53درصد رای به قهرمانی منچستر دادن
پس اونا هم همه نفهمن و باید به عقلشون شک کرد چون شما اعتقاد داری هرکی زده منچستر پس هیچی نمیفهمه از فوتبال هان؟
Goal.com Poll Results: Manchester United will defeat Barcelona in Champions League final
Last edited by بردیا; 29-05-2011 at 13:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)