سلام دوستان ،
چند تا سوال داشتم در مورد بعثت لطفا" جواب بدید دمتون گرم :
سرعت دانلود تو طول روز چقدره معمولا" ؟
شبانه رایگان از ساعت چند تا چنده ؟ سرعتش چطوریاست ؟ مثلا" من از شب تا صبح بزارم چقدر دانلود میشه ؟
قطعی داره ؟ زیاده ؟
خیلی ممنون![]()
سلام دوستان ،
شبانه رایگان از ساعت چند تا چنده ؟ سرعتش چطوریاست ؟ مثلا" من از شب تا صبح بزارم چقدر دانلود میشه ؟
قطعی داره ؟ زیاده ؟
خیلی ممنون![]()
[QUOTEسلام دوستان ،
قطعی داره ؟ زیاده ؟
خیلی ممنون ][/QUOTE]
سلام من طرح بعثت دارم شبی تا 3گیگ دانلود کردم.قطعی نداه.سرعت دانلود بین120تا 150.از ساععت12تا 7مجانی.البته من مشهد نیستم .
سلام دوستان!میخواستم بپرسم که من الان ۵۱۲ یا ۱ مگ مخابرات میخوام بگیرم، این دفاتر خدمات رفتم، همشون میگن اگر مدرک از کارخونه بیارید، نمیشه برای خونه داد! فقط برای خود کارخونه میشه! ولی شرکت های خصوصی که میگن شما یک نامه از کارخونه بیار که بگه شما به سرعت بالای ۱۲۸ نیاز داری، میدیم بهت هر سرعتی خواستی!میخواستم بپرسم شما نمیدونید این دفاتر راست میگن یا نه؟ من میتونم از یه کارخونه تو چناران که مال خودمون هست یا یه کارخونه که تو مشهد هست مدرک بیارم، نامه بیارم یا هرچی! اما مخابرات کسی میدونه با این نامه ها میده بالای ۱۲۸-۲۵۶؟ شاید باید به مرکز اصلیشون (نمیدونم کجاست)مراجعه کنم؟ دوستان تهرانی تو تاپیکشون میگفتن که مثلا این دفاتر چرت زیاد میگن و باید رفت مرکز اصلی!! ممنونم!-EeyMiir
Last edited by gap; 14-08-2012 at 11:39.
دوستان تهرانی درست میگن شما مراجعه کنید به مرکز مخابراتی منطقه ای که اینترنت میخواید با رییس اونجا صحبت کنید.احتمالا نتیجه بگیرید.
نام کاربری و پسورد ورود به سايت مخابرت برای چک کردن حساب غير از يوزر و پسورد کانکشن چی ميتونه باشه ؟ برای شما چيه ؟
یوزر:511+شماره تلفن
پس :شماره ملی + @
آقا سرعت طرح بعثت کم شده یه 2 روزی هستش؟
مال من از 16 بالاتر نمیره!
سلام .آیا مخابرات مشهد یک ماهه هم اینترنت میده یا نه حتما باید سه ماهه بگیری .آخه من تا اول مهر بیشتر لازم ندارم
نه فقط سه ماهه است .
میتونی طرح خانواده بگیری یه ماهه 3 تومن
ولی کلا من از مخابرات راضی نیستم.پشتیبانی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)