تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 171 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان من حدودا یه ماهه که این مدلو خریدم و یه بار هم به خاطر یه مشکلی که داشت تعویضش مردم مشکلش این بود که از داخل فن سی پی یو صدای وز وز میومد و اعصاب آدمو به کلی می برد الانم از داخل فن صدای وز وز میاد نمیدونم چی کار کنم باید ببرم تو سر صاحب شرکتی که ازش گرفتم بزنم بگم بابا کلافم کرد این صدا ؟به نظر شما چی کار کنم مشکلم حل شه ؟کول پد هم دارم که یک فنه هست و مدلش lemino هست ؟
    در ضمن دمای سی پی یو من هم این طور هست آیا غیر عادیه؟

و هم اینکه وقتی بازیCall of Duty World at War رو میکنم گرافیکش یه جورایی هست وقتی جلو میری و این ور و اون ور نگاه میکنی صحنه ای که اول دیدی رو قاطی میکنه رو صحنه ای که روش داری بازی رو ادامه میدی

در کل راضیم از این لب تاپ فقط این مشکلات حل بشه که عالیه

با تشکر

یه چیز دیگه درایو گرافیک من
    GeForce GT 525M
    Intel(R) HD Graphics 3000
    ولی من درایور AMD ATI Mobility Radeon HD 6470
    رو هم نصب کردم ولی که تو این تاپیک متوجه شدم اینو نباید نصب میکردم تو قسمت روزلیشمم هم
    AMD ATI Mobility اومده که نباید باشه!
    حالا چی کار کنم که این درایور رو پاک کنم چون هر کاری میکنم نمیشه؟به نظر شما ویندوز دوباره نصب کنم و درایور ها رو دوباره نصب کنم؟

با تشکر
    در مورد قن که مشکلش سخت افراریه اطلاعی ندارم
    ولی در مورد بازی شما یه بار بازیو پاکش کن و کپی کن تو سیستم و نصبش کن ببین مشکلت حل میشه
    و برای پاک کردن دراور یا سیف مود بیاین بالا یا از task manager درایورو ببند و بعد از کنترل پنل ببین میتونی پاکش کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستام من میخواستم برم این 5110 رو بخرم .. ولی اینقده تو این تاپیک از تقلبی بودن و این چیزا گفتید که منصرف شدم کم کم

من برم پایتخت بگم این لب تاپ بزار من زیرش و ببینم که تقلبی هست یا بزار برم تو bios setup ش قبول نمیکنن
    لب تاپ ها همه پولم هستند

چرا حالا تمام این مشکلات تعمیری و تقلبی برای 5110 هست چرا مدل های دیگه اینقده راجعش حرف نمیزنند
    دوست گرامی اگر این جا از تقلب و این جور چیزها صحبت میشه به نفع کسیه که دقیقا این مدل میخره. میدونی چرا؟ چون تو تمام بازار ایران این چیزها سالها بوده که رواج داشته و کسی خبر نداشته حالا که کاربرهای این تاپیک کمکتون میکنن که بدون دردسر خرید کنین میگید این مدل خوب نیستو منصرف شدید. هر جوری که خودتون میپسندید اما خیال نکنید اگر در باقی تاپیک ها و کلا همه جا چیزی از خرابی و ریفر بودن نمیگن این معنیش اینه که تمام اون لپتاپها از بیخ و بن سالم و بدون مشکل هستن. این حرفو به همه کسانی گفتم که اگر بعد ها هم خواستن بگن این 5110 چرا این قدر مشکل داره مستقیم بیان این پاراگرافو بخونن.

شما اگر صفحات قبلی همین تاپیکو به دقت بخونی همه چیز از سیر تا پیاز کامل کامل کامل توضیح داده شده و چیزی از قلم نیفتاده که سوالی براتون بمونه.

3. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THE WORLD_IS MINE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست گرامی اگر این جا از تقلب و این جور چیزها صحبت میشه به نفع کسیه که دقیقا این مدل میخره. میدونی چرا؟ چون تو تمام بازار ایران این چیزها سالها بوده که رواج داشته و کسی خبر نداشته حالا که کاربرهای این تاپیک کمکتون میکنن که بدون دردسر خرید کنین میگید این مدل خوب نیستو منصرف شدید. هر جوری که خودتون میپسندید اما خیال نکنید اگر در باقی تاپیک ها و کلا همه جا چیزی از خرابی و ریفر بودن نمیگن این معنیش اینه که تمام اون لپتاپها از بیخ و بن سالم و بدون مشکل هستن. این حرفو به همه کسانی گفتم که اگر بعد ها هم خواستن بگن این 5110 چرا این قدر مشکل داره مستقیم بیان این پاراگرافو بخونن.

شما اگر صفحات قبلی همین تاپیکو به دقت بخونی همه چیز از سیر تا پیاز کامل کامل کامل توضیح داده شده و چیزی از قلم نیفتاده که سوالی براتون بمونه.

سلام

حالا دوست عزیز میگی چی کار کنم؟؟؟
    من زیاد دلم نمیخوام پول حروم کنم این 5110 هم سیستمش ok هست با کاری که من میخوام ...ولی بعده یه سرچ تو Google میبینه ادم از درایوراش تا BLutooth , web cam مشکل داره

من نظرم رو Dell xps l 502 هم هست چون درایوراش همراهشه و یه ویندوز اقلا داره

ولی قیمتش به خاطر bluray روش بالا هست من مشکلی ندارم از نظر هزینه بین این دو تا ولی میخوام بدونم که اگه 5110 مشکل ساز میشه بعد چند وقت خب xps رو بگیرم

مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال mansia عزیز...
    من با تیم فنی دی جی کالا صحبت کردم و تا ریفر گفتم... گفتن ما ریفر نداریم از این حرفا... جالبه توضیح داد شما میونی کد زیر قسمت لپ تاپ خریداری شده را در سایت دل وارد کنید و از ریفر نبودنش اطلاع بدست بیارید و گفتن تمام لپ تاپ های ما ضمانت نامه بین المللی داره و بسته بندیش با لپ تاپ های توی بازار فرق میکنه...

این شما هستید که باید به ما اعتماد کنید و نه ما! ضمنن تمام محصولاتمون تست 48 ساعته داره! حالا میشه اعتماد پیدا کرد؟ اخه زیگورات اصلن نه خودش و نه نمایندگیاش اصلن نمی دونن ریفر چی هست و ... البته امروز قرار چند تا از لپ تاپ های دیگه زیگورات بیاد تست میکنم خبرشو میدم
    سلام عزیز. یک ضرب المثل قدیمیه که میگه "کیه که بگه ماست من ترشه!" ایا شما اگر تو کارت مشکلی داشته باشی میگی من مشکل دارم؟ نه میگی که من خدام! من هیچ ایرادی ندارم. همه ایراد دارن اما من هیچ ایرادی ندارم. درسته یا نه؟؟ (میبخشید به خاطر این نوع جواب دادن یکم اعصابم ... ). لپتاپی که خریداری بشه دیگه چک کردن سریالش سنار نمیارزه. هر لپتاپی که از کارخونه دل میآد بیرون 1 سال ضمانت نامه پیش فرض داره. جلل خالق. چرا بسته بندیش فرق میکنه؟ مگه شرکت دل برای 5110 چند نوع بسته بندی داره؟!

چشم. حتما! من اصلا آفریده شدم که چشم بسته به شما اعتماد کنم. مگه غیر از اینه؟! اون تست به درد .......... .اگر من باشم با این نوع جواب دادن نه اگر شما باشید خودتون میدونید. حق هم دارن که ندونن ریفر چیه. شما شماره سریال روی بسته بندی میخوای نه این که پک لپتاپو باز کنی. اگر این کارو هم نکنن فروشنده نیستن و یا خودشون میدونن که ایراد داره یه جای کارشون. شما مستقیم برو خیابان جردن اونجا شرکت زیگورات از خودشون سریال بگیر. مثل این که از مغازه دارها چیزی نبوده که به درد شما بخوره. پیام خصوصی چک کنید

6. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

حالا دوست عزیز میگی چی کار کنم؟؟؟
    من زیاد دلم نمیخوام پول حروم کنم این 5110 هم سیستمش ok هست با کاری که من میخوام ...ولی بعده یه سرچ تو Google میبینه ادم از درایوراش تا BLutooth , web cam مشکل داره

من نظرم رو Dell xps l 502 هم هست چون درایوراش همراهشه و یه ویندوز اقلا داره

ولی قیمتش به خاطر bluray روش بالا هست من مشکلی ندارم از نظر هزینه بین این دو تا ولی میخوام بدونم که اگه 5110 مشکل ساز میشه بعد چند وقت خب xps رو بگیرم

مرسی
    سلام عزیز.
    من از شما بدترم و دوست ندارم که سر کسیو کلاه بزارن و به خاطر همین هم هست که اینجا با دوستان راهنمائی میکنیم هر چه قدر که بلد باشیم.
    ببین داستان من این بوده. من لپتاپو خریدم. تو شرکت ویندوز نصب کردم و بعد از چک کامل سخت افزار اوردم خونه. تو خونه اول درایورهاش و نرمافزار هاشو از سایت دل به دقت دونه به دونه گرفتم و چیزای آپدیت کردنیشو آپدیت کردم. بعد که دیدم مشکلی نیست و همه چیز در دوایس منیجر نصب شده و درست هم نصب شده رفتم که برنامه نصب کنم و این جور چیزها.

وبکم من از نرم افزار amcap استفاده میکنم از از وبکم قدیمیم داشتم. حالا ورژن جدیدشو از softpedia گرفتم و راحت استفاده میکنم. اگر درایور وبکمو نصب نکنی خوب تصویر دریافت نمیکنی از برنامه های وبکم. این خیلی ساده هست و کسی که گفته مشکل دارم و در گوگل کش شده حرفشون نمیدونم باید بهش شک کرد یا نکرد که چقدر از کامپیوتر بلده.

بلوتوس بله مشکل داره اما من با گوشی سونی اریکشون هر کاری باهاش کردم و هیچ مشکلی نداشتم. این 1 مورد. یکی دیگر از دوستان هم با سونی اریکسون مثل من مشکلی نداشته اصلا. این دو مورد. یکی دیگر هم با نوکیا گفته که مشکلی نداشته حالا من نرفتم تو لپتاپشون یکی یکی سرک بکشم که ببینم چی کار کردن اما اینو میدونم که مشکلشونو خودشون به یک شکلی حل کردند و این برای من ارزش داره.

اما واقعیت اینه که خیلی ها در این تاپیک با بلوتوس مشکل دارن . البته کانکت با گوشی , نه با سایر وسیله هایی که بلوتوس دارن که این مشخصه بر میگرده به درایور بلوتوس دل یا به درایور موبایل که این دوتا به هر شکلی با همدیگر هنوز مچ نیستن و دوستان fail میگیرن. حالا این در حالتیه که ما تصور میکنیم مشکل انسانی در این مورد نبوده باشه و مقصر درایور یا برنامه موبایل روی سیستم هست.

l502 خوب خیلی بهتر هست از 5110. علتش اینه که قطعاتش با کیفیت تر هست و برای کار زیاد با لپتاپ ساخته شده و به طبع باید بیشتر عمر کنه نصبت به این مدل. حالا استسنا عاتو کاری بهش نداریم. اما این هم هست که حدود 100 دلار بابت ویندوز روی لپتاپ کشیده و درایورهای قطعات هم به صورت کامل و بدون ایراد روی ویندوزش نصب هست و خیال شما از این بایت خوب راحتره که به مشکل نخوری بعد ها.

اگر فروشنده راضی شه که dvd rw بزاره به جای بلوری دیگه این برای شما مشکلی نداره دقیقا همون طوری که وقتی روی دستگاه dvd rw هست و بهش میگین که بولوری بزاره و سریع این کارو میکنن.

من نمیدونم کلا از این مدل چند عدد در ایران و تهرون خودمون فروش رفته چون هر کسی وقتشو تو این سایتها و این فروم نمیزاره با این که این لپتاپو داره و هر وقت مشکل داشته باشه جستجو میکنه و به این جا کشیده میشه. اما خودتون میبینید که دوستان راضی هستند نصبت به قیمتی که دادن و سخت افزاری که به دست اوردن. اما اگر عجله ندارین و از برند دل میخواهید تهیه کنید پیشنهاد میکنم که همون l502 بگیرید که در ذهنتون هم بهتر جای گرفته. میدونین قضیه دلچرکین بودنو این جور چیزهارو میگم که خدای نکرده بعد ها براتون پیش نیاد.

هر سوالی دارین بپرسین. دوست دارم که نقطه شکی نمونه برای کسی.
    Last edited by mansia; 21-07-2011 at 22:15.

8. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من حدودا یه ماهه که این مدلو خریدم و یه بار هم به خاطر یه مشکلی که داشت تعویضش مردم مشکلش این بود که از داخل فن سی پی یو صدای وز وز میومد و اعصاب آدمو به کلی می برد الانم از داخل فن صدای وز وز میاد نمیدونم چی کار کنم باید ببرم تو سر صاحب شرکتی که ازش گرفتم بزنم بگم بابا کلافم کرد این صدا ؟به نظر شما چی کار کنم مشکلم حل شه ؟کول پد هم دارم که یک فنه هست و مدلش lemino هست ؟
    در ضمن دمای سی پی یو من هم این طور هست آیا غیر عادیه؟

و هم اینکه وقتی بازیCall of Duty World at War رو میکنم گرافیکش یه جورایی هست وقتی جلو میری و این ور و اون ور نگاه میکنی صحنه ای که اول دیدی رو قاطی میکنه رو صحنه ای که روش داری بازی رو ادامه میدی

در کل راضیم از این لب تاپ فقط این مشکلات حل بشه که عالیه

با تشکر

یه چیز دیگه درایو گرافیک من
    GeForce GT 525M
    Intel(R) HD Graphics 3000
    ولی من درایور AMD ATI Mobility Radeon HD 6470
    رو هم نصب کردم ولی که تو این تاپیک متوجه شدم اینو نباید نصب میکردم تو قسمت روزلیشمم هم
    AMD ATI Mobility اومده که نباید باشه!
    حالا چی کار کنم که این درایور رو پاک کنم چون هر کاری میکنم نمیشه؟به نظر شما ویندوز دوباره نصب کنم و درایور ها رو دوباره نصب کنم؟

با تشکر
    دوست عزیز اول شما یک ویندوز تر تمیز بریز و بعد درایورهای مخصوص به سخت افزارشو نصب کنید نه این که هر درایوری که ممکنه به این لپتاپ بخوره. در مورد صدای فن یکی از دوستان در پیام خصوصی نکته ای گوشزد کردند که گفتند بعد از نصب برنامه dell system software مخصوص این لپتاپ صدای فن و دور فن به شکل قابل توجهی پائین اومده. این موردو تست کنید و اگر حل نشد: اگر با گارانتی تهیه کردید ببرید و نشون بدید چون اسمش گارانتیه به هر حال اما اگر بدون گارانتی تهیه کردید حضوری نزد یک تعمیر کار لپتاپ ببرید نه هر تعمیر کاری و ببینید که ایشون چه میگه. شاید مورد خیلی ساده ای باشه که بزرگ جلوه میکنه ولی به هر حال متوجه میشید که ایراد کار از کجاست.

دمای قطعات داخلی لپتاپتون با لپتاپ من تقریبا در یک سطح هستند و مشکلی از این بابت نیست خیالتون راحت باشه. خنکتر هم هست چون من از کولپد استفاده نمیکنم.

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

چرا تو تنظیمات گرافیکی Navida Gforce GT 525 M درج نشده ؟چطوری بفهمم گرافیکم چنده؟
    علتش اینه که شما از گرافیک اینتل پروپرتیز گرفتی
    گرافیک اونیدیا در دوایس منیجر هست و اگر شک دارید در این زمینه میتونید با نصب برنامه AIDA64 Extreme Edition که نام جدید برنامه everest هست تمام جزئیات گرافیک انویدیارو کامل ببینید. حتی بیشتر از اون چیزی که در سایت انویدیا نوشته شده! در ضمن اگر این قطعه در لپتاپتون نبود که دیگه در دوایس منیجر نامش درج نمیشد!

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

بیزحمت این سرویس تگ را هم چک کنید نگران شدم
    C7ZJVP1
    این سریال هیچ مشکلی نداره و دوست عزیز تو رو خدا!!! بگو از کجا این سریالو تهیه کردی باقی دوستان هم برن از همون جا بخرن. به خداااااااا ثواب داره نمیدونی چی میگم. بیا این لطفو در حق من بکن حالا که سریالتو چک کردم!

داره خودمونی میشه safa66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

با سلام دوستان میشه بگید لپ تاپم ریفر هست یانه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صدای وز وز میده فن لب تاپم انگار رفتی تیر اندازی و بعده اتمام تیر اندازی از گوشات یه صدایی انگار داره میاد دقیقا همین صدا از فن لب تاپم میاد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صدای وز وز میده فن لب تاپم انگار رفتی تیر اندازی و بعده اتمام تیر اندازی از گوشات یه صدایی انگار داره میاد دقیقا همین صدا از فن لب تاپم میاد.
    جناب تکنوسیس تعمیر کار لپتاپ هستند و میتونند کمکتون کنند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برچسب لپتاپ شما دروغین هست و شما رسما میتونید با پتک بکوبید تو سر فروشنده!
    می بخشید ولی تو بایوس دستگاه هم همین رو نوشته.مگه میشه بایوس رو دست کاری کرد.فقط یک راه مونده اونم چک کردن انلاین هست که بلد نیستم.درایورهاش هم به هم ریختست یک کلیپ شو امریکایی با کیفیت اچ دی روش اجرا کردم فرم فرم پخش میکنه و تصویرش اصلا جالب نیست اگه کسی درایور هاش رو برای فروش داره یا میتونه کلا کمکی کنه ممنون میشم بهم پیغام بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •