سلام به همه دوستان
من دی وی دی بک آپ رو خودم نگرفته و خوده مغازه داره برام گرفته و روی دی وی دی معمولی زده خودم میتونم
از رویه همونا روی 4 تا دی وی دی خوب مثل فیلیپس یا سونی بزنم؟
سلام به همه دوستان
من دی وی دی بک آپ رو خودم نگرفته و خوده مغازه داره برام گرفته و روی دی وی دی معمولی زده خودم میتونم
از رویه همونا روی 4 تا دی وی دی خوب مثل فیلیپس یا سونی بزنم؟
اگه تهرانی، از پارسیان بگیر گارانتی های مختلفی هم هست مثل مهتاب و رایانه همراه ، مهتاب نوسانات برقی هم گارانتی میکنه.
روش 7 نصبه همونجا روشن میکنه تست میکنه تحولیت میده
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
هم میتونی از اون dvd ها ایمیج بگیری و رایت کنی و هم خودت از Recovery Manager ریکاوری بگیری.
موفق باشی.![]()
دست شما درد نکنه جنابamin750
من تهران هستم.نمیدونم پارسیان کجاست؟ منظورتون کجاست؟گارانتی مهتاب گارانتی تعویض تا یه مدتی هست یا نه؟
مجتمع پارسیان : ولیعصر پایین تر از طالقانی ،
1 ماه گارانتی تعویض و ا سال تعمیر
برای اطلاع شما جناب عرض میکنم بنده کمتر از ۱ ماه پیش از آمریکا لبتاپ آوردم ۲ گزینه هم برای خودم انتخاب کرده بودم DELL OR HP . خودم DELLکنفینگ کردم (هنوز این رم و هاردی من انتخاب کردم ایران نیومد )HP از QUICK SHOP انتخاب کردم در آمریکا با چندین نفر که سالهاست تو کار لبتاپ بودن مشاوره کردم همشون میگفتن DELL زودتر خراب میشه اونا از لفظ کرش استفاده میکردن بنا برین رفتم وHP خریدم خیلیم راضیم دما از ۶۸ که نرماله بالاتر نمیره و خیلی خوشحالم که DELL نگرفتم
دوست عزیز من جمله شما رو تغییر ندادم لینک دادم برو سر بزن حالا نمیخوای گوش کنی اون دیگه با خودت شما هم سعی کن احترام خودتو نگاه داری
سلام دوست عزيز ببخشيد يه مدت نبودم درگير امتحانا و دانشگاه و كار و... خيلي سرم شلوغهاز طرفي هم انگار پي ام هم بهتون دادم اما سند نشد...
به هر حال با عرض معذرت همينجا پي ام تونو جواب ميدم
در مورد لپتاپ 6090 در كيفيتش شكي نيس و بهترين لپتاپ حال و حاضر ايرانه منتها بازهم اگه دست نگهداريد و به سازگار يه تماس بگيريد كه لنوو 570 رو كي ميارن خيلي عاليه... افكر كنم اخر خرداد تقريبا دلار بكشه بالا واسه همين لپتاپ هم متاسفانه گرون بشه...اگه جواب درستي در مورد لنوو 570 ندادن ديگه نبايد منتظر بشيم...در مورد گارنتي هم من خودم از نگين خريدم ولي دوستمون كه فروشگاه مهتاب رو گفتن و گارانتيش هم فكر كنم خوب باشه فقط حواستون باشه گارانتي رو بيشتر از 3% مبلغ پايه لپتاپ به فروشنده نديد الان 6090 حول و حوش 1500 هستش گارانتي خوب شامل صفحه ال اي دي هستش تعدا پيكسلهاي سوخته شده از 3-5 پيكسل سوخته اگه 3 باشه كه چه بهتر و از همه مهمتر كاركرد خود دستگاه تو گارانتي قيد شده باشه.... در مورد سريال نامبر هم دوستان قبلا هم گفتن بازهم منم اينجا ياداوري ميكنم از رقم چهارم تا رقم ششم ميشماريد كه يه عدد سه رقمي بدست مياد بايد از 108 بزرگتر باشه و يه چيزي كه اكثرا يادشون رفت حتما داخل جاي باتريتون رو نگاه كنيد كه اين عبارت در اونجا قيد شده باشه:
Warranty: 01y
كه اين عبارت نشون دهنده اينه كه دستگاهتون ريفر نيست و اگه ريفر بود بايد 90 روز يا 3ماه رو قيد ميكرد...
ايشالا موفق باشي![]()
نميخواستم جوابتو بدم چون چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است اما واسه خاطر اينكه از خودم پيشگويي نميكنم و با دليل صحبت ميكنم ميتونيد بريد تو اين تاپيك اين دوستتون بنده خدا مثل شما دل 502داشته اما با فيفا مشكل داره شما كه سنگ شركت دل رو به سينه ميزنيد ميتونيد تشريف ببري و به دوستت كمك كني اينم ادرس :
قبل از اينكه اين بنده خدا اين تاپيك رو بزنه من عبارت Advantage and disadvantage for Dell L502 رو تو گوگل سرچ كردم و از قبل ميدونستم كه اين مشكل رو داره كافيه كه سرچش كني و اگه كمي به زبان انگليسي مسلط باشي واسه خودت ترجمه اش كني وگرنه ميتوني از گوگل ترنسليت استفاده كني اما درمورد خرابيهاي اچ پي من هيچ جايي نديدم كه اچ پي از همه امار خرابيش بيشتره شما لطف كن يه حرف با دليل بيار اخه همه كه مثل شما با منطق نيستن حرفاشون از روي غيبه!!!اما يه چيزي بزار در گوشي از روي عالم غيب بهت بگم تا كمي ملتفت بشي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دو دليله كه اچ پي امار خرابيهاش تو ايران زياده:1- اچ پي نماينده رسمي نداره و اگر خرابي رخ بده ميبرن تو تعميرگاههاي معمولي بعد هم تعميركارهاي محترم ميگن امروز اچ پي خراب داشتيم!! پس برند بيخوديه!! 2- آمار خريد اچ پي تو ايران زياده و بايد نسبت تعداد خرابي رو به تعداد فروش سنجيد تا يه امار دقيق بدست بياد به قول دوستمون امار خرابي بنز تو المان از هر ماشينه ديگه بيشتره وبايد اينطور قضاوت كرد كه بنز ماشين خوبي نيست!!!! اين رو منطق شما ميگه و من اصلا قبول ندارم خدا همه گمراهان رو به راه راست هدايت كنه الهي امين!!!
Last edited by .princess; 23-05-2011 at 16:44.
ببخشید منظور از ریفر چیه؟
اگه Lenovo y570 ازون ور بیارم خوبه؟
ریفر یعنی برگشتی
لپ تاپ هایی که مشکل داشته باشن برگشت داده میشه به سازنده ، بعد از رفع مشکل برچسب ریفر میخوره و میاد به بازار ، البته باقیمت پایین تر ، اما وقتی به ایران میرسه بعضی از فروشندگان با انصاف برچسب برمیدارن و با قیمت بالاتر میفروشند![]()
سلام به همه دوستان
و
ميپرسيد چرا اين دو تا عكس گذاشتم خوب
1. اين آمار مربوط به سال 2009 مي باشد و تحقيقات مال سه سال قبل آن يعني 2006 ميباشد.(SquareTrade Research)
لينك پي دي اف2. يه بنده خدايي اومده اينو فارسي كرده (خدا كنه از سر قرض نباشه خدا كنه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتيجه گيري:ميشه گفت لب تاب هايي كه اچ پي جديدن ميزنه با تكنولوژي سرمايشي بهتر و خازنهاي جديد نسبت به مدلهاي قديمش بهتر شده، پس با خيال راحت اين مدلو بگيريد و حالشو ببريد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)