سلام بر اساتید , اقا من این گوشیرو خریدم , فوق العادس , این مدل ایراد گرفتناهم همش چرت و پرته , گوشی مثل مرد کار میکنه , همه چیزش عالیه , من دوستم گالکسی اس داشت وقتی گوشیو دستش گرفته بود کف کرده بود که چه تاچی داره !!!
بدبخت همش از تاچش تعریف میکرد , داداشش اس2 داره اونم تو خماری تاچش مونده بود , اینم بگم که جفتشون با دیدن اینترفیس گوشی کف کرده بودن , وقتی کار میکردم اب از لب و لوچشون راه افتاده بود , من از wifi خیلی استفاده نمیکنم , ولی این دو سه بار هم که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم , مشکل انتن هم ندارم با دوتا سامسونگاهم مقایسه کردم , گلکسی اس توی یه محیط بسته که انتن بزور میاد تمامه انتنش رفت , سنسیشن و گالکسی اس2 هم یه خط انتن داشتن ولی بعضی جاها سنسیشن انتنش بیشتر ار اس2 میشد , یه بازی اچ دی رو ریختم روی 3تاگوشی گالکسی اس که هنگ کرد,نمیتونست اجراکنه,سنسیشن و اس2 اجرا کردن , توی پخش فیلماهم اس2 و سنسیشن عالی بودن ولی گالکسی اس تعطیل !!!!
درکل گوشیه خوبیه,عالیه من بدون گارانتیشو گرفتم ازهمه لحاظ بهترینه , دوربینش هم عالیه , به این مدل بنچ مارک هاهم نباید حساسیت نشون داد , گالکسی اس یا اس2 رو وقتی دستت میگیری مثل پلاستیک کهنه میمونه , اصلا کیفیت قطعه نداره,من قبلا i900 داشتم یه زمانی واسه خودش غولی بود ولی همه با تاچش مشکل داشتن,کلا سامسونگ تعطیله تاچش !!!
به هرحال گوشیه من پشتش نوشته made in china یعنی حتی made in taiwan هم نی , ولی کیفیتش هیچ فرقی نداره , تازه بعضی از دوستان که تایوانیشو دارن از بعضی مسائلش مینالن , خلاصه این گوشی از یه برند کامل و جهانیه , پس جای هیچ شک و شبهه ای نی , امیدوارم موفق باشید .