مرسی..در مورد استاندارد بودنش یکی بهم گفت یه تابلو عکس جاده هست که اگه عینک ات استاندار باشه بزنی عکس یه ماشین می بینی تو عکس ...
نمیدونم چقدر درسته یا نه ؟
درضمن این دتسگاه یووی متر توی اکثر عینک فروشی ها هست ؟؟
مرسی..در مورد استاندارد بودنش یکی بهم گفت یه تابلو عکس جاده هست که اگه عینک ات استاندار باشه بزنی عکس یه ماشین می بینی تو عکس ...
نمیدونم چقدر درسته یا نه ؟
درضمن این دتسگاه یووی متر توی اکثر عینک فروشی ها هست ؟؟
عزیزم اون تابلو و جاده برای پلاریز هست و ربطی به استاندارد بودن نداره!
بله هست ولی دقیق نیست این دستگاه
اقا دید اسمان تحت لیسانس امریکن اوپتیک عینک میزده و الان هم به قولی مثل مریکن اوپتیک بیشتر عینک های خلبانی و نظامی های کله گنده رو میزنه!!!!
سری به سایت دید اسمان بزنین، قیمت هاش رو ببینید و اگر شهری هستید که نمایندگی دارن، عینک های خارقالعاده شیک و عالیشون رو ببینید و اگر باب دلتون بود، میتونین با اطمینان خرید کنین!! چون یه شرکت واقعا معتبر در بحث دوربین و تلسکوپ و عینک و این حرفا هستش....!!!
مخصوصا که قدیمی ترین مدلش ظاهرا هنوز همون خط تولید مریکن اوپتیک رو داره ادامه میده و قیمتاش هم معمولا 80-90 تومن هستش که قیمت منصفانه ای هستش برا یه عینک مناسب...
دوستان من ديروز يک عينک آفتابي به مبلغ 150000 تومان از پاساژ بزرگان در جمهوري خريدم . لينک عکسش را مي گذارم اگر اطلاعاتي در مورد سازنده ويا کيفيت ساخت آن داريد لطفا بگيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید
ببینید دوست عزیز از توی عکس اصلا نمیشه تشخیص داد ولی کیفیت عدسی خوبی نداره
از سری امپریو باید باشه
از نوشته های بر روی دسته باید عکس بزارید
باز تاکید میکنم از اینجا نمیشه نظر داد ولی به نظر میاد مبلغ زیادی رو پرداخت کردین بابتش!
با سلام به دوستان عزیز
سال 87 یه عینک افتابی از برند ری بن خریدم که گمش کردم . الان همون مدل رو میخوام بخرم ولی متاسفانه به شماره سریال عینک دقت نکردم که الان بتونم سرچ کنم . از دوستان کسی میتونه بنده رو راهنمایی بفرمایند؟
از لطف و محبت عزیزان صمیمانه سپاسگزارم
موفق باشید
سلام به این سایت ray-ban.com/international/products/sun/new
سر بزنید و مدل ها رو بررسی کنید شماره مدل ها اینجا مشخصه![]()
میگم من چشمم ضعیفه و از عینک طبی استفاده می کنم...خواستم ببینم میشه عینک آفتابی سفارش داد که طبی باشه؟؟؟منظورم اینه که ضرر نداشته باشه برای چشمم.
قیمتش هم بگید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)