تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
179. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان - Internazionale

8 4.47%
  • بارسلونا - Barcelona

53 29.61%
  • تاتنهام هاتسپر - Tottenham Hotspur

4 2.23%
  • چلسی - Chelsea

10 5.59%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

1 0.56%
  • شالکه ۰۴ - Schalke 04

12 6.70%
  • رئال مادرید - Real Madrid

58 32.40%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

33 18.44%
صفحه 43 از 48 اولاول ... 33394041424344454647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 476

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | یک چهارم نهایی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی لذت بردم از تعویض نانی و والنسیا! با این تعویض پارک رفت سمت چپ جای نانی و والنسیا رفت سمت راست به جای پارک که با اوشی هماهنگی بیشتری داشته باشند... دقیقا به چپ اومدن پارک و جاگیری مناسبش باعث شد که گل دوم رو ببینیم...
    به نظرم به فینال برسیم شانسمون از تیمی که از اون ور میاد بالا بیشتره برای قهرمانی! چون یونایتد عملا میزبان میشه...
    ضمن اینکه بر طبق روند این چند ساله امسال نوبت قهرمانی یه تیم انگلیسیه...
    حالا دو تو نکته جالب تاریخی وجود داره راجع به بارسا...
    آخرین دیدار فینالی تو ومبلی بوده با قهرمانی بارسلون تموم شده...
    در فصل بعد از قهرمانی بارسا در فصل 91-92، این تیم نتونست به فینال برسه و در فصل 93-94 تونست به فینال اروپا برسه اما قهرمان نشه... حالا این حالت دقیقا مشابه الانه... یعنی اگه بارسا از سده رقیب احتمالیش رئال بگذره و برسه به فینال، دوباره دو فصل بعد از آخرین قهرمانیشون، فینالیست شدن و...
    یاعلی
    پ.ن: بازی برگشت منچستر در نیمه نهایی تو زمین حریفشه؟ (امیدوارم مثل فصل 2006-2007 نشه بازیمون با شالکه یا اینتر...)
    حسين جان خيلي به اين چرخه اعداد اعتماد نكن
    چيزي كه مشخصه اينه كه احتمال اينكه پيرمرد دوبار از يه سوراخ گزيده بشه خيلي كمه
    به خصوص امسال كه هرچند منچستر به نظر من خوب بازي نميكنه ولي فرگوسن بارها تعويضهاي خوبي انجام داده و در نتيجه گرفتن منچستر به صورت مستقيم تاثيرگذار بوده
    من فكر ميكنم پيرمرد يه جورايي امسال داره همراه بازيكناش بازي ميكنه
    فکر کنم باید دوباره قرعه کشی بشه چون اگه شالکه بیاد بالا اون وقت هم منچستر هم شالکه توی مرحله قبلی بازی برگشت میزبان بودن
    در مورد قرعه كشي و ميزبانها هم فكر كنم قبلا انجام شده
    منچستر و شالكه رو يادم نيست ولي بارسا ديدار برگشت نيمه نهايي رو ميزبانه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسين جان خيلي به اين چرخه اعداد اعتماد نكن
    چيزي كه مشخصه اينه كه احتمال اينكه پيرمرد دوبار از يه سوراخ گزيده بشه خيلي كمه
    به خصوص امسال كه هرچند منچستر به نظر من خوب بازي نميكنه ولي فرگوسن بارها تعويضهاي خوبي انجام داده و در نتيجه گرفتن منچستر به صورت مستقيم تاثيرگذار بوده
    من فكر ميكنم پيرمرد يه جورايي امسال داره همراه بازيكناش بازي ميكنه
    اعتماد که قطعا نمیشه کرد... منم اعتماد نکردم... من فط به نظرم گفتن این نکات جالبه... یه مورد دیگه هم بگم... تو دو باری که ساف لیگ قهرمانان رو فتح کرده، اگه اشتباه نکنم، تو هیچ کدوم از بازی های اون فصل CL نباخته بوده... اگه منچستر بتونه بدون باختن از شالکه برسه به فینال، فکر کنم باز بتونه قهرمان بشه...!
    البته باز میگم به قول تو اینا همه چرخه اعداده و به قولی یه جور رکورد... رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش...
    ولی من به شخصه خیلی به قهرمانی یونایتد امیدوارم... خیلی... از اول فصل هم جریان میزبانی در لندن (ومبلی) انگیزه مضاعفی بود برای تیم های جزیره نشین حاضر در CL من که خودم خیلی خوش بینم به این امتیاز میزبانی...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیکه و تمجید از خاویر ماسچرانو

مدافع باشگاه بارسلونا در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل شاختار دونتسک به تمجید از ماسچرانو پرداخت

سایت گل- بارسلونا سه شنبه شب موفق شد تا در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 شاختار دونتسک را شکست دهد و در مجموع با برتری 1-6 روانه دور نیمه نهایی شود و در این میان جرارد پیکه، مدافع جوان بارسا معتقد است که خاویر ماسچرانو یکی از عوامل کلیدی بارسا در کسب برد 3شنبه شب بود.

او در پایان دیدار 3شنبه شب اوکراین به وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا گفت:« ماسچرانو بازیکن بسیار سریع و باهوشی است . او کیفیت لازم را دارد تا با هر پستی خودش را تطبیق دهد.»

پیکه تنها بازیکنی نیست که تحت تاثیر بازی ماسچرانو در اوکران قرار گرفته و دانی آلوس هم در صحبتهایی به تمجید از هم تیمی آرژانتینی اش پرداخت:« ماسچرانو در مرکز میدان فوق العاده بود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/4/13

خاویر زانتی: در 90 دقیقه ممکن است هر اتفاقی رخ دهد

اینتری ها در دیدار رفت در خانه 5-2 شکست خوردند و اینک برای رسیدن به نیمه نهایی و قرار گرفتن مقابل منچستریونایتد کار بسیار دشواری پیش رو دارند

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، معتقد است تیمش می تواند دست به کاری شگفت انگیز بزند و در دیدار امشب مقابل شالکه در ولتینز آره نا یک پیروزی تاریخی را به دست بیاورد.

اینتری ها در دیدار رفت در خانه 5-2 شکست خوردند و اینک برای رسیدن به نیمه نهایی و قرار گرفتن مقابل منچستریونایتد کار بسیار دشواری پیش رو دارند.

زانتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من برای اولین بار است که در این ورزشگاه بازی می کنم و این بسیار خوب است. بسیار زیباست و مهمتر از همه، امیدوارم نتیجه در نهایت به نفع ما رقم بخورد.

فرقی نمی کند آنها تغییری داشته باشند یا نه، به هر حال ما به تیم حریف احترام می گذاریم. با این وجود محرومیت فارفان خبر خوبی برای ماست.. من او را به خوبی می شناسم زیرا در دیدارهای ملی زیادی مقابل او بازی کرده ام. او بازیکن مهمی است اما ما تنها به بازی خودمان فکر می کنیم و امیدواریم که همه چیز خوب پیش برود."

زانتی همچنین در مورد میزان شانس پیروزی تیمش در دیدار امشب گفت:" می دانیم کار دشواری است اما ما 90 دقیقه فرصت داریم تا نتیجه ای عالی به دست بیاوریم.

در 90 دقیقه اتفاقات زیادی ممکن است رخ دهد. برای ما کلیدی است که اشتباهات کمی مرتکب شویم و موقعیت های زیادی ایجاد کنیم تا بتوانیم گل های زیادی به ثمر برسانیم.

شالکه در دیدار رفت نشان داد که تیم خوبی است. ما می دانیم جبران نتیجه دیدار رفت دشوار است. اگر می خواهیم به نیمه نهایی صعود کنیم باید نمایش فوق العاده ای ارائه دهیم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/13

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برنده شالکه/اینتر میزبان بازی رفت خواهند بود و بازی برگشت در زمین منچستر.. قرعه کشی دوباره ای در کار نیست. برنده نیمه نهایی سمت بارسا هم میزبان فینال خواهد بود که لباس اولش رو می پوشه.

کد:
    ایول پس کاتالان ها با لباس اصلی جشن قهرمانی تو ویمبلی می گیرن !

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اعتماد که قطعا نمیشه کرد... منم اعتماد نکردم... من فط به نظرم گفتن این نکات جالبه... یه مورد دیگه هم بگم... تو دو باری که ساف لیگ قهرمانان رو فتح کرده، اگه اشتباه نکنم، تو هیچ کدوم از بازی های اون فصل CL نباخته بوده... اگه منچستر بتونه بدون باختن از شالکه برسه به فینال، فکر کنم باز بتونه قهرمان بشه...!
    البته باز میگم به قول تو اینا همه چرخه اعداده و به قولی یه جور رکورد... رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش...
    ولی من به شخصه خیلی به قهرمانی یونایتد امیدوارم... خیلی... از اول فصل هم جریان میزبانی در لندن (ومبلی) انگیزه مضاعفی بود برای تیم های جزیره نشین حاضر در CL من که خودم خیلی خوش بینم به این امتیاز میزبانی...
    خب واقعا نميشه امتياز بازي فينال در ويمبلي رو براي يه تيم انگليسي در نظر نگرفت
    رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش
    سينا جان كجايي كه حاجي اعتراف كرد

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برنده شالکه/اینتر میزبان بازی رفت خواهند بود و بازی برگشت در زمین منچستر.. قرعه کشی دوباره ای در کار نیست. برنده نیمه نهایی سمت بارسا هم میزبان فینال خواهد بود که لباس اولش رو می پوشه.

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مطمئنی>؟!پس به همین خیال باش(شوخی) خود مربیتون پپ و البته مربی ما خوزه هم گفتن بهتره بازی به بازی پیش بریم/ببینمیم تیمامون تو این دو تا الکلاسیکو اول مصدوم میدن یا نه و خیلی شرایط {غیرقابل پیش بینی} دیگه!!!
    Last edited by Ostad AliReza; 13-04-2011 at 20:16.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

میگم این پیکه هم خوب شارژ شده ها درباره همه داره نطر میده ! باید منتظر نظرش در مورد شکیرا هم باشیم !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دمت گرم!! خیلی خوب شد واسه یونایتد...
    آره خوب شد
    تو فلتینس آرنا یه مساوی بدون گل میگیریم تو اولترافورد میریم واسه مساوی با گل

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه میکنه این رائول
    گلشون قشنگ بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •