تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 71 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 704

نام تاپيک: Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام. دوستان من نزدیک یک ساله desire hd دارم .یک سوال چه جوری میتونم از youtube کلیپ دانلود کنم.

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی، بچه ها یه سوال داشتم، یه خورده عجیبه شایدم خنده دار!
    من روی صفحه home، برای کارهای مختلف فولدر دارم، مثلا مدیا، اینترنت و ... و short cut هر برنامه ای رو توی فولدر مربوط به خودش ریختم
    مشکل اینه که بعضی وقتا، مثلا شاید موقعی که ریست می کنم، یا موقع های دیگه نمیدونم دقیقا کی ها، یهو آیکون خیلی از برنامه ها که توی این فولدرها هست، شبیه آیکون مارکت میشه، یعنی شکل آیکونی که هر برنامه داره از بین میره، اینجوری میشه (البته عکس خیلی با کیفیت نیست)

الان 3 ردیف از برنامه ها شکل آیکون اصلیشون از بین رفته و همه آیکونشون شده چیزی که دیفالت آندروید هست ولی بعضی ها نه:

البته بعد از یه مدت، مثلا چند روز دوباره آیکونا مثل اولشون میشن، اما خب اذیت میکنه آدمو همین جند روز
    کسی میدونه اشکال از چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم 2 ماهی هست که این گوشی رو خریدم . یه مشکل دارم باهاش اونم اینه که gps این گوشی بسیار کند عمل میکنه و وقتی از برنامه maps یا یه برنامه دیگه به نام RMAPS استفاده میکنم خیلی دیر موقعیت یابی می کنه و حدود 5 دقیقه طول میکشه
    البته از نقشه ofline در برنامه rmaps استفاده می کنم .
    می خوام ببینم فقط این مشکل داره یا همشون همینجورین ؟؟
    من قبل از این aino داشتم و بسیار سریع بود و 2 - 3 ثانیه بعدش محلو پیدا می کرد

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من که مشکلی ندارم، از Maps استفاده می کنم. حدودا 5-6 ثانیه زمان میبره تا مسیریابی یا موقعیتی رو که سرچ می کنم رو نشون بده.

5. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان چند تا سوال داشتم:

1) برای کار با gps کار خاصی باید کرد؟ تنظیمات خاصی داره؟
    من هر برنامه ای نصب کردم نتونست جامو نشون بده. تو همش فقط میزنه در حال دریافت امواج ماهواره یا waiting و ... هر چقدر صبر میکنم بازم فایده ای نداره.
    my location رو خود گوشی بود هم هیچی نشون نمیده. حتی با نت هم وصل شدم فایده ای نداشت.

2) راهی برای تنظیم تایم اس ام اس ها هست؟ واسه من وقتی جواب اس ام اسم میاد زمانش عقبتر از اس ارسالیمه و درنتیجه قبل از اس ام اس ارسالی خودم قرار میگیره.

3) چیکار کنم که متن اس ام اس جدید که میاد رو صفحه نمایش داده نشه؟ (وقتی اس ام اس میاد قسمتی از متن ابتدای پیغام و اسم شخصی که اس داده رو صفحه اصلی نمایش داده میشه و میخوام اینطور نباشه)

پیشاپیش ممنون

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام
    دوستان چند تا سوال داشتم:

1) برای کار با gps کار خاصی باید کرد؟ تنظیمات خاصی داره؟
    من هر برنامه ای نصب کردم نتونست جامو نشون بده. تو همش فقط میزنه در حال دریافت امواج ماهواره یا waiting و ... هر چقدر صبر میکنم بازم فایده ای نداره.
    my location رو خود گوشی بود هم هیچی نشون نمیده. حتی با نت هم وصل شدم فایده ای نداشت.

2) راهی برای تنظیم تایم اس ام اس ها هست؟ واسه من وقتی جواب اس ام اسم میاد زمانش عقبتر از اس ارسالیمه و درنتیجه قبل از اس ام اس ارسالی خودم قرار میگیره.

3) چیکار کنم که متن اس ام اس جدید که میاد رو صفحه نمایش داده نشه؟ (وقتی اس ام اس میاد قسمتی از متن ابتدای پیغام و اسم شخصی که اس داده رو صفحه اصلی نمایش داده میشه و میخوام اینطور نباشه)

پیشاپیش ممنون
    1. کار خاصی نمیخواد بکنی GPS رو روشن میکنی(از تو نوتیفیکیشن بار یا ستیگز) بعد وصل میشی به نت حالا با وایفای یا GPRS (واسه دانلود کردن نقشه های گوگل مپ) بعد میری تو Maps اگه به نت وصل باشی دوثانیه طول نمیکشه پیدات کنه به اینترنت هم وصل نباشی شاید یکی دو دقیقیه طول بکشه

2. تاریخ گوشیتو تنظیم کن امروز 27/11/2011 ساعتو هم بذار رو GMT +3:30 Tehran

3. تو تنظیمات خود برنامه ی اس ام اس باید تغییرش بدی یادم نیست کجاش بود ولی همچین چیزی داشت
    واسه اس ام اس بهتره از برنامه ی Go sms Pro 3.77 استفاده کنی متاسفانه برنامه ی استوک اندروید امکانات خوبی نداره

8. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سیم کارت همراه اول اینطوریه...کاریش نمیشه کرد...مشکل از اپراتوره.

10. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از اینکه جواب می دید ممنون
    شاید سوالمو اشتباه مطرح کرده بودم
    وقتی آنلاین (باgprs یا wifi ) از مکانیابها استفاده می کنم چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه ولی وقتی به صورت آفلاین (با gps ) مکانیاب استفاده می کنم بین 4 تا 5 دقیقه طول میکشه ! می خواستم ببینم طبیعیه یا نه ؟؟

12. این کاربر از morteza1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

وقتی آنلاین (باgprs یا wifi ) از مکانیابها استفاده می کنم چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه ولی وقتی به صورت آفلاین (با gps ) مکانیاب استفاده می کنم بین 4 تا 5 دقیقه طول میکشه ! می خواستم ببینم طبیعیه یا نه ؟؟
    اون موقع که من این گوشیو داشتم زیاد با مپش کار نکردم متاسفانه... دوستان یه تست بگیرن ببینن چقد طول میکشه تا لاک کنه....

من خودم با گلکسی اس همین مشکلو دارم بعضی وقتا خوب پیدا میکنه کمتر از 2 دقیقه.... ولی بعضی وقتا هر کاری میکنم پیدا نمیکنه یه سری 20 دقیقه صبر کردم آخرشم پیدا نکرد که من فکر میکنم مشکل از ماهواره ها باشه بهترین کار اینه که یه لحظه از GPRS استفاده کنی مکانتو پیدا کنی بعد قطع کنی اگه بسته ی 1 ماهه فعال کردی که هیچ ولی اگه نه حتما از برنامه های فایروال استفاده کن چون یهو 1000 تومن خرج میذاره رو دستت

14. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آها من فکر کردم با وای این مشکل رو دارید
    چون همیشه آنلاین از GPS استفاده می کنم، واسه همین جور دیگه ای تست نکرده بودم
    الان آفلاین یه سرچ زدم، 5 مین گذشت جواب نداد، دیگه خسته شدم زدم بیرون
    احتمالا واسه همه اینطوریه دیگه، مگه خلافش ثابت شه!
    پس سعی کن آنلاین باشی همیشه

16. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •