اینو در نظر داشته باشید که کارت 9500 نهایتا از دایرایکس 10.1 پشتیبانی میکنه![]()
اینو در نظر داشته باشید که کارت 9500 نهایتا از دایرایکس 10.1 پشتیبانی میکنه![]()
برای اجرای بازی در حالت High قطعا با افت فریم مواجه میشید !!cpu dual-core E5300 2.60ghz
vga:9500 gt 1gb
ram:2gb
directx:11
-------
اما شما چرا روی این سیستم ویندوز 64بیتی نصب کرده اید ؟ ( از عزیزان معذرت میخوام بدلیل سوال انحرافی )
اما شما چرا روی این سیستم ویندوز 64بیتی نصب کرده اید ؟ ( از عزیزان معذرت میخوام بدلیل سوال انحرافی )[/QUOTE]
مگه اشکالی داره ؟ (برا سیستم من bit-64 خوب نیس؟)
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
چیکار کنم افت فریم کم بشه؟
مگه اشکالی داره ؟ (برا سیستم من bit-64 خوب نیس؟)
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
چیکار کنم افت فریم کم بشه؟[/QUOTE]
دوست عزیز شما یه سر به تالار سخت افزار بزن . اینجا جاش نیستفقط اینو بگم که برا استفاده ی درست وحسابی از ویندوز 64 بیتی ! حداقلش باید 4 گیگ رم داشته باشید !!
.
برای حل مشکل افت فریم هم راهی به جز ارتقای سخت افزاری ندارید![]()
برا استفاده ی درست وحسابی از ویندوز 64 بیتی ! حداقلش باید 4 گیگ رم داشته باشید
.
برای حل مشکل افت فریم هم راهی به جز ارتقای سخت افزاری ندارید[/QUOTE]
رو medium میتونم خوب اجراش کنم؟(البته اگه بودجه لب تاپ جور بشه که این سیستمو پرت میزنم)
رو medium میتونم خوب اجراش کنم؟(البته اگه بودجه لب تاپ جور بشه که این سیستمو پرت میزنم)[/QUOTE]
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
آره روی medium جواب میده
یه سایت لیست وسایل نقلیه بازی رو با عکس گذاشته خیلی جالبه حتما ببینید:
چون عکس زیاد داره دیگه دونه دونه اینجا نذاشتم که شلوغ نشه و اونایی که نمی خوان نبینن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس اون وسایل نقلیه توی دنیای واقعی هم گذاشته شده که اینم جالبه
چقدر Vehicle و هواپيما و هلي كوپتر داره !! يعني اينا رو ما همه رو سوار ميشيم؟
دستشون درد نكنه ... خيلي تنوع گذاشتن تو بازي ... همه اينا رو در نظر بگيريد + حضور در تهران !! : دي
DICE به دنباله دوبلرهای فارس برای BF3
Dice دونبال 35 تا 60 نفر سخنگو ( دوبلر؟ ) فارسی برای بازی BF3 میگرده .male actors with strong acting ability and credits in Film, TV and Theatre,” for the roles of American Marines 20-35, Russian Special Agents 25-40, and Persian/Farsi Speakers 35-60.
همینطور دارن از MOTION CAPTURE هم تو بازی استفاده میکنن.
منبع :
----------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همه تست میگیرن ..اماتور هام میتونن برن؟؟
Last edited by mohammad_twe; 16-05-2011 at 11:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)