تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 43 اولاول ... 333940414243
نمايش نتايج 421 به 430 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال، من کی میتونم علی الحساب از sorcery استفاده کنم حالا تا بعد که pyromency بیاد ؟ weapone خاصی میخواد ؟ ( cataclysm انگار اسم نوع weapon هاشه) باید حتما به جای sword اونو بذارم هر بار ؟ ( کلا این سوال های پیش پا افتاده و دیگر جزییات رو از تو wiki برم پیدا کنم آره؟ )
    آره توی ویکی جزئیات همه چی بازی هست ولی می تونی اینجا هم سوال بپرسی
    در مورد sorcery آره باید همون سلاح های Catalysts رو همراهت داشته باشی که تا بتونی استفاده کنی و بهتره هم به عنوان سلاح دوم اونو بذاری
    نکته مهم در مورد جادوهای sorcery اینه که باید Intelligence روش کار کنی و هر جادویی یه مقدار پیش نیاز Intelligence داره
    جادوهای خوبی داره ولی من خودم زیاد ازش استفاده نکردم غیر چند تا که خیلی قوی نبودن یعنی پایرومنسی راحتر قابل دسترسه و قدرتمندتره و هیچ stat خاصی هم نمی خواد فقط برای آپگریدش تا آخر نیاز به روح زیادی داره که اونو میشه به مرور انجام داد
    یه مدل دیگه جادو هست به نام miracle که اون نیاز به سلاح های به عنوان talisman رو داره که این نوع جادوها هم کدوم نیاز به Faith مشخص دارن که من روی اینم زیاد سرمایه گذاری نکردم چون جادوهای قوی اون نیاز به Faith زیاد دارن

بستگی به خودت داری که اینا رو می خوای استفاده کنی یا نه
    جادوها رو یه جوری بالاخره می تونی بدست بیاری و بیشتر مهم این stat هاست که همزمان نمی تونی روی همه سرمایه گذاری کنی و توی لول های بالا دیگه سخت میشه لول آپ شد

و اینکه بازی چون نکته ریزو درشت زیاد داره، همش احساس میکنم بازیم الان خراب میشه اگه با این حرف نزنم ... یا فلان کارو به ترتیب انجام ندم و ... یکم حساس شدم الکی، از اونورم نمیخوام زیاد حساس بشم و لذت ببرم... خیال منو راحت کنید از این بابت که اگه فلان کارو هم کردی طوری نمیشه...نگرانم همش
    داستان اصلی که مشخصه ولی در مورد مکان های اختیاری اکثرا جورین که تا آخر بازی هر موقع خواستی می تونی بری مثلا همین hydra که نزدیش ولی خب یکمی بری قوی بشی راحت می تونی اینجور جاها رو بری
    ولی در مورد npc ها حتما برو توی ویکی بخون که اگه با اونا صحبت نکنی یا پیداشون نکنی کلا از دست میرن یا همین طور covenant ها

نیوگیم که میزنید با همون کاراکتر باید برید تا ویژگی هایی که میگن بعد نیوگیم داره رو داشته باشید یا کاراکتر جدیدم همونطوره ؟
    نه دیگه اتوماتیک خود بازی بعد تموم شدن با همون کارکتر شروع میشه و اینجوری نیست که کارکتر رو عوض کنی
    مثل بازی های دیگه نیست که خودت NG+رو بزنی

خیلی سریع رسیدم به darkroot garden، اما چه جوری !! همونجایی که گفتم پله میخوره میره پایین تو undead burg ، رفتم سمت npcیی گنده هه، تا منو دید اومد بالا دنبالم، منم از فرصت استفاده کردم پریدم پایین و در پایین رو سریع باز کردم و فرار ( سمت راستمم که اون boss کله ماری هست رو هم حتی نگاه ننداختم )

بعدش خودم رو رسوندم به اون bonfire که تو یک غار در وسطای مسیر دامنه کوه هستش، که یک Knight اونجاس، اونم به طرز خنده داری کشتمش ( البته 6-7 باری منو کشت ) ، یه بار شانسی دورش چرخیدم و یک backstab زدم بعد لگدی که بعدش زد باعث شد که پرت بشه ته دره و اینقدر حال داد که طعم تلخ همه پرت شدن هامو از بین برد

بعد رفتم اول دارک روت، همون جا که از اونور(پیش اون آهنگره میایم)، اون یکی boss رو هم باز به روش مسخره ای کشتمش، از گوشه در پاش معلوم بود، یه 70 تا تیرکمون خالی کردم رووش تا مرد.

مسیر رو دور زدم و در کل خیلی ضعیف موندم... ولی خب رسیدم به قسمت سول فارم بازی. به نظرتون تا چه حد soul جمع کنم که خیلی هم بی مزه نشه بازی ؟؟!!! آخه میشه لب اون پرتگاه خیمه زد و ساعت ها سول جمع کرد منم که بدم نمیاد !!
    من دو سه دفعه بازیو رفتم ولی هیچ وقت این مسیر رو انتخاب نکردم
    البته برای اینکه به اون آهنگر و مسیر مخفی برسی خوبه ولی دقیقا مسیرو برعکس اومدی
    درستش اینه که همون جا که اژدها رو دیدی سریع بدویی و بری سمت پله ها و بعد اون جا یه مسیری داره که آخرش می خوره به همین آهنگر و darkroot garden و حتی یه جایی از اون هم به همون مکان اول بازی راه داره یعنی firelink shrine و این راه دیگه همیشه باز می مونه
    اون باس که میگی هم احتمالا hydra توی darkroot basin هستش که اونو حالا بعدا می تونی بزنی

در مورد روح جمع کردن چون اولای بازی کارکتر ضعیفه می تونی یکمی برای لول آپ ازش استفاده کنی
    ولی بعدها حتی می تونی این دشمنا رو باهاشون بجنگی و راحت حداقل اون سه تای اول رو بکشی
    جالبه توی NG+ هر کدوم 6000 تا روح میدن!
    ولی الان فک کنم توی عرض دو سه دقیقه می تونی 6000 روح بدست بیاری و حداقل 10 تا لول زیاد کن بعدها این مرده که پایرومنسی رو آپگرید می کنه رو پیدا کنی می تونی سریع این مسیرو برگردی که خیلی کم هم راه داره و دوباره روح جمع کنی
    یادت هم باشه این npc که میگم که توی Depth یعنی قبل Blighttown پیداش می کنی که قشنگ اون جا رو بگرد یه نفر توی کوزه ست و اگه پیداش نکنی کلا از دست میره

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون !

دفعه پیش از همون راه طبیعی رفتم دیگه. یادمه. یه آسانسوری هم هست که میره firelink shrine.

هیدرا رو هم دفعه پیش اومدم با تیر کمون ذره ذره بزنمش که نشد.

یادت هم باشه این npc که میگم که توی Depth یعنی قبل Blighttown پیداش می کنی که قشنگ اون جا رو بگرد یه نفر توی کوزه ست و اگه پیداش نکنی کلا از دست میره
    آهان اونو یادمه. ایول فکر کردم حالا حالا ها پیرومنسی نخواهم داشت تا بعد ناقوس دوم! حالا که اینطور شد سمت miracle و sorcery نمیرم دیگه.
    کلا دفعه پیش اصلا حال نداشتم ببینم ماجیک و ... نمیدونم titano و ... اینا چیه و ... ( آخه نیست خیلی ui باحالی داره ) ولی الان قصد دارم استفاده کنم از همش تا بازی راحت بشه.

برم یکم سول جمع کنم و بعد پاکسازی قسمت undead ها و کشتن dragon روی پل ( که 1000 تایی تیر میخواد) نمیدونم drake swordیی که میندازه به کارم میاد یا نه... خیلی سنگینه واسه من فک کنم. بعدش دیگه کم کم آماده بشم برای Depth
    Last edited by brain; 01-02-2015 at 20:20.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بازی توی NG+ میری اینجوری نیست که همش آسون باشه یعنی شل بگیری ممکنه بمیری
    یعنی امروز داشتم می رفتم Sif کبیر رو بکشم که مبارزه رو جدی نگرفتم و این گرگ از خدا بی خبر ما رو کشت
    روحشو گرفتم و رفتم اون Greatsword of Artorias رو بالاخره ساختم ولی فعلا چیز خاصی توی اون ندیدم شاید باید تا آخر آپگریدش کنم بعد ببینم چی میشه
    الان می خوام کلکسیون سلاح هام کامل بشه به خصوص برای این سلاح ها که با روح باس ها ساخته میشن
    حتی Great Lord Greatsword رو هم ساختم ولی اونم خیلی قدرتمند نیست
    ست لباس Gywn رو هم دارم ولی اونم فقط برای قشنگی و همین طور سبکی میشه پوشید
    بیشتر جاها من ست Giant رو می پوشم که فک کنم از لحاظ میزان مقاومت بهترین توی کل بازیه و فقط در مورد مقابل نفرین و سم و اینا مقاوم نیست که جاهای اونجوری همیشه نیستن
    کاش این چیزهایی که مربوط به Gywn بودش رو یه جوری می ساختن که بهترین توی کل بازی باشه

دفعه پیش از همون راه طبیعی رفتم دیگه. یادمه. یه آسانسوری هم هست که میره firelink shrine.

هیدرا رو هم دفعه پیش اومدم با تیر کمون ذره ذره بزنمش که نشد.
    آره اون Undead Parish رو کامل جستجو کنی آخرش اون جا رو هم پیدا می کنی و به اون آسانسور هم می رسی
    در مورد Hydra هم به نظرم راحترین مینی باس بازیه یعنی فقط کافیه یه جوریه سریع نزدیکش برسی
    بیشتر از دور خطرناکه و چیزهایی که پرتاب می کنه سخت میشه روش مقاومت کرد ولی نزدیکش بشی فقط کافیه حملاتش رو دفاع کنی و راحت سرهای اونو قطع کنی

آهان اونو یادمه. ایول فکر کردم حالا حالا ها پیرومنسی نخواهم داشت تا بعد ناقوس دوم! حالا که اینطور شد سمت miracle و sorcery نمیرم دیگه.
    کلا دفعه پیش اصلا حال نداشتم ببینم ماجیک و ... نمیدونم titano و ... اینا چیه و ... ( آخه نیست خیلی ui باحالی داره ) ولی الان قصد دارم استفاده کنم از همش تا بازی راحت بشه.
    برای پایرومنسی هم مهم اینه که دستکش مخصوص اونو پیدا کنی که یکی توی همین بعد ناقوس دوم بدست میاد که یکمی سخته تا اون جا برسی ولی قبلش همین مرده که گفتم وقتی آزادش کنی توی فایرلینک میاد و می تونی هم دستکش رو ازش بگیری و هم اونو آپگرید کنی و همین طور جادوهای پایرومنسی رو بخری

در مورد جزئیات هم آره حتما همه شون رو باید توجه کنی و به نظرم اگه کامل همه چیو دقت کنی از سختی بازی خیلی کم میشه
    همین آیتم ها خودشون کلی مهمن به خصوص آیتم های مخصوص آپگرید سلاح ها و زره ها
    راستی یادت باشه از همین آهنگر توی Undead Parish بری Titanite Shard بخری که اوایل بازی خیلی به کار میاد و اکثر سلاح و زره ها تا +5 بخوان بشن به این آیتم نیاز دارن که ارزون هم هست

برم یکم سول جمع کنم و بعد پاکسازی قسمت undead ها و کشتن dragon روی پل ( که 1000 تایی تیر میخواد) نمیدونم drake swordیی که میندازه به کارم میاد یا نه... خیلی سنگینه واسه من فک کنم. بعدش دیگه کم کم آماده بشم برای Depth
    برای اوایل بازی این Drake Sword خیلی به کار میاد
    یعنی به من که خیلی کمک کرد و باعث شد سختی اول بازی کلی کم بشه
    بدست اوردش هم راحته یعنی همون جا که گفتم سمت پله ها بری پایین که یه راه داره و نردبون رو می ندازه پایین و سمت همون Bonfire اوایل بازی میره یه راه دیگه هم هست که میری می بینی دم اژدها مشخصه و حدودا 50 تا تیر بزنی می تونی این شمشیر رو بگیری که بهترین شمشیر اوایل بازیه
    ولی از این Black Knight ها که اوایل بازی هم چند تا هستن اگه بتونی چند تا سلاح بگیری خیلی قوین و حتی من هنوزم بعضی وقتا از اونا استفاده می کنم مثل Black Knight Halberd و Black Knight Greataxe و Black Knight Sword
    اگه شانس داشته باشی یا بهتره بگم اون قسمت Item Discovery بالا باشه احتمال اینکه با کشتنشون اینا رو بدست بیاری زیاده
    اگه انگشتر Covetous Gold Serpent Ring رو داشته باشی این Item Discovery بهش 200 تا اضافه میشه و برای بدست اوردن آیتم های خوب یه جورایی این واجبه ولی فک کنم اوایل بازی این بدست نمیاد و دقیق یادم نیست کجا بدسش اوردم
    غیر اون هر Humanity که مصرف کنی یکمی به این Item Discovery اضافه می کنه ولی اوایل بازی فک نکنم بتونی راحت Humanity بدست بیاری و بهتره این کارو نکنی چون حداقل می تونی برای انسان شدن و ظاهر کردن برای باس ها از اون استفاده کنی
    Last edited by vahidgame; 02-02-2015 at 20:49.

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا ممنون بابت اطلاعات مفید.
    حس میکنم این سری بازی برام راحت تر شده. شاید به خاطر اینکه به قول تو دارم دقت میکنم از همه چی استفاده کنم.
    قبلا 2 تا باس ناقوس اول رو به زور کشتم ولی الان دفعه اول با کمک اون تپله زدمش

الان دارم آماده میشم برم Depths .. قبلش میخوام اینو بگیرم Rusted Iron Ring . واسه راه رفتن تو آب و لجن و .. اینا به کار میاد.

بعد راستی جزو convent اون یکی تپله تو firelink shrine شدم.. که بتونم miracle Heal رو یاد بگیرم. الان با 10 تا فلاسک + 5 تا heal کارم راحت تره.

اون دراگونه رو نسخه pc نزدیک 1000 تا تیر میخواد :| شاید بیخیالش بشم.

خلاصه الان دارم لذت میبرم از بازی و اون حس بدی که داشتم تقریبا از بین رفته.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.

رسیدم به Depth، کلیدشم از اون باس شاخ داره گرفتم.
    وقتی رفتم firelink یه زنه اونجا اومده بود با چندتا سرباز... بعد رفتم یه جا برگشتم دیدم نیستن...(شاید از bonefire استفاده کردم که بعدش رفتن) باید کار خاصی میکردم ؟ ماموریتی چیزی نداره این خانوم ؟

تقریبا جمله آخر پست بالاییم رو پس میگرم... هر چه بیشتر میرم جلو ... تو فاضلاب های depth و یاد blighttown میوفتم که هدف بعدیه ... حالم بدتر میشه خداییش آخه چرا اینقدر creepy ساختن یکم روحیه بدن به آدم...هم چندش آور...هم سخت...هم بدون سیو...کلا بگن برو بمیر دیگه ... شاید coopش این حسو نداشته باشه یعنی یه نفرو summon کنی و باهاش بری ... ولی تنهایی ...تو اوون محیط واقعا حال به هم زنه !!! :| یه همراهی چیزی میذاشتن مثله dragon age یا skyrim دیگه !!!! انگیزه آدم کم میشه خدایی... خود میازاکی میتونه بازی کنه خداییش ؟!! بیشتر منظورم اینه که اگه یه بازی اینقدر میخواد عصاب خورد کن باشه پس لذتش تو چیه ... میزان عصاب خوردیش خیلی بیشتر از میزان لذتیه که میده! حالا من چون بازیم ضعیفه و هی میمیرم، شاید دارم به بازی ایراد میگیرم...ولی شماهایی که بازی رو تموم کردید با این چیزاش مشکل ندارید ؟! چطوری کنار اومدید بگید شاید کمکم کرد :^( آخه تا حالا یه بازی اینقدر عصابم رو بهم نریخته ...مثله flappy birdـه ...
    Last edited by brain; 07-02-2015 at 13:40.

8. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی از اون بازی هاست که فک می کنم دقیقا جزو بازی های Timeless قرار می گیره
    یعنی شما ده سال دیگه یا خیلی بیشتر هم بخواید می تونید بازیو برید
    کلا اینجور بازی ها نشون میدن گیم پلی خیلی بیشتر از گرافیک اهمیت داره یعنی شاید گرافیک به مرور زمان قدیمی بشه ولی یه گیم پلی خلاقانه به هیچ وجه

این چند وقته یکی از شماره ه های زلدا رو تموم کردم یعنی بهترین شماره اون و برام جالب بود دارک سولز چه قدر از اون الهام گرفته
    با اینکه سبک اون بیشتر اکشن ماجرایی بود ولی مثلا از لحاظ باس فایت ها یا چیزای مخفی بازی مشخصه با پیروی از اون بوده که البته اسمش تقلید نیست
    فک می کنم یکی از رمزهای موفقیت بازی همین بوده

سلام.

رسیدم به Depth، کلیدشم از اون باس شاخ داره گرفتم.
    وقتی رفتم firelink یه زنه اونجا اومده بود با چندتا سرباز... بعد رفتم یه جا برگشتم دیدم نیستن...(شاید از bonefire استفاده کردم که بعدش رفتن) باید کار خاصی میکردم ؟ ماموریتی چیزی نداره این خانوم ؟

تقریبا جمله آخر پست بالاییم رو پس میگرم... هر چه بیشتر میرم جلو ... تو فاضلاب های depth و یاد blighttown میوفتم که هدف بعدیه ... حالم بدتر میشه خداییش آخه چرا اینقدر creepy ساختن یکم روحیه بدن به آدم...هم چندش آور...هم سخت...هم بدون سیو...کلا بگن برو بمیر دیگه ... شاید coopش این حسو نداشته باشه یعنی یه نفرو summon کنی و باهاش بری ... ولی تنهایی ...تو اوون محیط واقعا حال به هم زنه !!! :| یه همراهی چیزی میذاشتن مثله dragon age یا skyrim دیگه !!!! انگیزه آدم کم میشه خدایی... خود میازاکی میتونه بازی کنه خداییش ؟!! بیشتر منظورم اینه که اگه یه بازی اینقدر میخواد عصاب خورد کن باشه پس لذتش تو چیه ... میزان عصاب خوردیش خیلی بیشتر از میزان لذتیه که میده! حالا من چون بازیم ضعیفه و هی میمیرم، شاید دارم به بازی ایراد میگیرم...ولی شماهایی که بازی رو تموم کردید با این چیزاش مشکل ندارید ؟! چطوری کنار اومدید بگید شاید کمکم کرد :^( آخه تا حالا یه بازی اینقدر عصابم رو بهم نریخته ...مثله flappy birdـه ...
    باید ذهنیتو نسبت به بازی تغییر بدی
    بیشتر سختی بازی و همین حس بد که میگی تو همین blighttown هست و بعد از اون دیگه هیجان بازی برات زیاد میشه
    blighttown هم باید بیشتر راهشو بلد باشی چون به مرداب برسی دیگه تقریبا کارت راحته چون می تونی فرار کنی و هیچ کی رو نکشی و به باس برسی
    به نظرم اگه هنوز مشکل داری اولا ویکی رو زیاد بخون و جزئیات بازیو ببین دوما مثلا به اسم اون مکان سرچ کن و یه سری ویدئو رو ببین که فرد مورد نظر چه کارایی انجام میده

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

این شوایه ی توی undead burg چطوری میره 50 بار منو شکت

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

این شوایه ی توی undead burg چطوری میره 50 بار منو شکت
    سلام

کشتن اون در ابتدای بازی کار سختیه ولی میشه از بعضی ترفند ها استفاده کرد مثلا اینکه بکشونیش جای نردبون قبل از اونجا بعد بری بالا و بپری روش و حمله پرشی کنی ( رو هوا اتک بدی ) و در کل چرخیدن دور حریفای مثل این مفیده و دیگه تاکتیک های مبارزه بازی مثل جاخالی دادن

اگر نشد بهتره کمی بعد به سراغش بیای و حداکثر قبل از ورود به Depth خوبه فکر کنم و برای این میگم دیر بر نگردی برای کشتنش چون یک شمشیر عالی میده که کلی از بازی میشه ازش استفاده کرد ولی باید State هات براش مناسب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اگه شانس نداشته باشی شمشیر رو نمیگیری و سعی کن قبل از کشتنش ده تا Humanity زده باشی ( اون عدد کنار خون )تا Item Discovery بالا بره

13. این کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

کشتمش
    یدونه titan shard همچین چیزی داد
    شمشیر نداد
    رفتم رو نردبون با تیرکمون کشتمش
    حس خوبی ندارم
    نتونستم تن ب تن بکشمش

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

یه مدته برا پینگ به شدت بد نمیتونم اصلا بازی کنم ولی با سختی به رنک 2 گروه Blue Sentinels رسیدم یعنی 150 برد تو مسابقات یا کشتن گناهکارها جایزشم این حاله نئون آبی هست تو بازیم خیلی خیلی کم احضار میشم برا کمک به 2 دلیل بزرگ یکیش هیشکی انگشتر گروی way of blue رو دستش نمیکنه دومیشم حدود 40 تا 50 ثانیه طول میکشه وقتی یکی بهش حمله بشه یکی از شوالیهها وارد دنیاش بشن من اینو چند بار امتحان کردم ببینم که متاسفانه از ضعفهای بزرگ بازیه و زحمتای گروه به باد میره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •