آره توی ویکی جزئیات همه چی بازی هست ولی می تونی اینجا هم سوال بپرسییه سوال، من کی میتونم علی الحساب از sorcery استفاده کنم حالا تا بعد که pyromency بیاد ؟ weapone خاصی میخواد ؟ ( cataclysm انگار اسم نوع weapon هاشه) باید حتما به جای sword اونو بذارم هر بار ؟ ( کلا این سوال های پیش پا افتاده و دیگر جزییات رو از تو wiki برم پیدا کنم آره؟ )
در مورد sorcery آره باید همون سلاح های Catalysts رو همراهت داشته باشی که تا بتونی استفاده کنی و بهتره هم به عنوان سلاح دوم اونو بذاری
نکته مهم در مورد جادوهای sorcery اینه که باید Intelligence روش کار کنی و هر جادویی یه مقدار پیش نیاز Intelligence داره
جادوهای خوبی داره ولی من خودم زیاد ازش استفاده نکردم غیر چند تا که خیلی قوی نبودن یعنی پایرومنسی راحتر قابل دسترسه و قدرتمندتره و هیچ stat خاصی هم نمی خواد فقط برای آپگریدش تا آخر نیاز به روح زیادی داره که اونو میشه به مرور انجام داد
یه مدل دیگه جادو هست به نام miracle که اون نیاز به سلاح های به عنوان talisman رو داره که این نوع جادوها هم کدوم نیاز به Faith مشخص دارن که من روی اینم زیاد سرمایه گذاری نکردم چون جادوهای قوی اون نیاز به Faith زیاد دارن
بستگی به خودت داری که اینا رو می خوای استفاده کنی یا نه
جادوها رو یه جوری بالاخره می تونی بدست بیاری و بیشتر مهم این stat هاست که همزمان نمی تونی روی همه سرمایه گذاری کنی و توی لول های بالا دیگه سخت میشه لول آپ شد
داستان اصلی که مشخصه ولی در مورد مکان های اختیاری اکثرا جورین که تا آخر بازی هر موقع خواستی می تونی بری مثلا همین hydra که نزدیش ولی خب یکمی بری قوی بشی راحت می تونی اینجور جاها رو بریو اینکه بازی چون نکته ریزو درشت زیاد داره، همش احساس میکنم بازیم الان خراب میشه اگه با این حرف نزنم ... یا فلان کارو به ترتیب انجام ندم و ... یکم حساس شدم الکی، از اونورم نمیخوام زیاد حساس بشم و لذت ببرم... خیال منو راحت کنید از این بابت که اگه فلان کارو هم کردی طوری نمیشه...نگرانم همش![]()
ولی در مورد npc ها حتما برو توی ویکی بخون که اگه با اونا صحبت نکنی یا پیداشون نکنی کلا از دست میرن یا همین طور covenant ها
نه دیگه اتوماتیک خود بازی بعد تموم شدن با همون کارکتر شروع میشه و اینجوری نیست که کارکتر رو عوض کنینیوگیم که میزنید با همون کاراکتر باید برید تا ویژگی هایی که میگن بعد نیوگیم داره رو داشته باشید یا کاراکتر جدیدم همونطوره ؟
مثل بازی های دیگه نیست که خودت NG+رو بزنی
من دو سه دفعه بازیو رفتم ولی هیچ وقت این مسیر رو انتخاب نکردمخیلی سریع رسیدم به darkroot garden، اما چه جوری !! همونجایی که گفتم پله میخوره میره پایین تو undead burg ، رفتم سمت npcیی گنده هه، تا منو دید اومد بالا دنبالم، منم از فرصت استفاده کردم پریدم پایین و در پایین رو سریع باز کردم و فرار( سمت راستمم که اون boss کله ماری هست رو هم حتی نگاه ننداختم )
بعدش خودم رو رسوندم به اون bonfire که تو یک غار در وسطای مسیر دامنه کوه هستش، که یک Knight اونجاس، اونم به طرز خنده داری کشتمش ( البته 6-7 باری منو کشت ) ، یه بار شانسی دورش چرخیدم و یک backstab زدم بعد لگدی که بعدش زد باعث شد که پرت بشه ته دره و اینقدر حال داد که طعم تلخ همه پرت شدن هامو از بین برد
بعد رفتم اول دارک روت، همون جا که از اونور(پیش اون آهنگره میایم)، اون یکی boss رو هم باز به روش مسخره ای کشتمش، از گوشه در پاش معلوم بود، یه 70 تا تیرکمون خالی کردم رووش تا مرد.
مسیر رو دور زدم و در کل خیلی ضعیف موندم... ولی خب رسیدم به قسمت سول فارم بازی. به نظرتون تا چه حد soul جمع کنم که خیلی هم بی مزه نشه بازی ؟؟!!! آخه میشه لب اون پرتگاه خیمه زد و ساعت ها سول جمع کردمنم که بدم نمیاد !!
البته برای اینکه به اون آهنگر و مسیر مخفی برسی خوبه ولی دقیقا مسیرو برعکس اومدی![]()
درستش اینه که همون جا که اژدها رو دیدی سریع بدویی و بری سمت پله ها و بعد اون جا یه مسیری داره که آخرش می خوره به همین آهنگر و darkroot garden و حتی یه جایی از اون هم به همون مکان اول بازی راه داره یعنی firelink shrine و این راه دیگه همیشه باز می مونه
اون باس که میگی هم احتمالا hydra توی darkroot basin هستش که اونو حالا بعدا می تونی بزنی
در مورد روح جمع کردن چون اولای بازی کارکتر ضعیفه می تونی یکمی برای لول آپ ازش استفاده کنی
ولی بعدها حتی می تونی این دشمنا رو باهاشون بجنگی و راحت حداقل اون سه تای اول رو بکشی
جالبه توی NG+ هر کدوم 6000 تا روح میدن!
ولی الان فک کنم توی عرض دو سه دقیقه می تونی 6000 روح بدست بیاری و حداقل 10 تا لول زیاد کن بعدها این مرده که پایرومنسی رو آپگرید می کنه رو پیدا کنی می تونی سریع این مسیرو برگردی که خیلی کم هم راه داره و دوباره روح جمع کنی
یادت هم باشه این npc که میگم که توی Depth یعنی قبل Blighttown پیداش می کنی که قشنگ اون جا رو بگرد یه نفر توی کوزه ست و اگه پیداش نکنی کلا از دست میره