خدا خیرتوون بده رفقا!!!!
فقط 1چیزی!!!اون برنامه Rogero_Manager_v8.2 کلا 12 مگ بود ولی مولتیمن 80 مگ!!!چرا اینقد فرقشونه؟مگه مولتیمن چی داره ک اون نداره؟
راستی از اونجا یکم سخته!!میشه 1لینک دیگه از مولتیمن بدی؟قربونت![]()
خدا خیرتوون بده رفقا!!!!
فقط 1چیزی!!!اون برنامه Rogero_Manager_v8.2 کلا 12 مگ بود ولی مولتیمن 80 مگ!!!چرا اینقد فرقشونه؟مگه مولتیمن چی داره ک اون نداره؟
راستی از اونجا یکم سخته!!میشه 1لینک دیگه از مولتیمن بدی؟قربونت![]()
مولتیمن کاور بازی ها رو نشون میده.
یه برنامه مدیا پلیر داره که فرمت هایی کثل mkv که خود کنسول نمیتونه اجراشون کنه رو میخوته.
یه file manager داره مثل my computer pc و ..........
اون لینک خوبیه صبر کن تا واست بزارم ..
اینو بزن داخل دانلود منیجر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی.همون لینک درست شد.دمت گرم
پس کار باش آسونه؟واقعا ممنونم
خواهش میکنم .
بله آسونه. شما بهتره از اول با این برنامه کار کنی چون تنها نرم افزاری که زود زود آپدیت میکنه و امکاناتش خیلی زیاده همین مولتیمن .
خب پس من اول فریمور -- 3.55 رو نصب کنم و بعدش مولتیمن رو درسته؟
خب میشه 1توضیحی بدید چطو نصبشون کنم؟![]()
صفحه اول تایپک به صورت کامل توضیش هست .
نصب مولتیمن کاری نداره بعد از دانلود مولتیمن فایل زیپ رو باز میکنی بعد این فایل رو multiMAN ver 02.05.06 UPDATE (20110909-183200).pkg
از داخل فایل زیپ بیرون میاری میریزی روی فلاش مموری
فلاش رو وصل میکنی به کنسول میری توی قسمت games بعد گزینه inestall package روی multiman دایره رو میزنی نصب میشه .
البته این رو بگم که بعد از نصب مولتیمن باید این فایل رو هم دانلود و به روش بالا نصب کنی. اسمش هم bdemu2 هست.
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HO3IN-Life; 14-09-2011 at 23:13.
اول باید فرم ور 3.55باشه...بقیشم مثل همین آموزش اول دیگه...هیچ فرقی نداره فقط به جای اون ورژن مولتی من و فرم ور از ایمی که لینکشو برات گزاشتم استفاده کن(مولتی من رو محمد آقا گزاشتن)
بازم میگم اکه کار بر معمولی هستی ازcfwکهkmeawساخته استفاده کن
-----ایر فایل دیگه چیه؟به چه دردی میخوره؟
این دیگه چیه؟واسه چی؟
فایل مولتیمنو دیگه داخل پوشه ای مثل آپدیت نریزم؟یعنی اون فایلو همون اول فلش بریزم؟![]()
پاک بشه.........
منظورت چیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)