تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 63 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 621

نام تاپيک: نظرا در مورد لپ تاپ asus n53sv

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رو زمین

پيش فرض

امشب رفتمو SN رو خریدم .
    خدا رو شکر تا الان فوق العاده بوده !

صدا و همه چیز عالی هست .

درضمن هم رم 8 گیگ هستش و بگمانم تا 16 گیگ ساپورت میکنه !

دوستانی که شیراز هستند به من پی ام بدن هماهنگ کنم با هم میریم با قیمت خوب براشون خرید میکنم .

گارانتی هم امرتات هست.
    یکی از بچه ها که sv گرفته بود گفته پخش صداش خوب نیست (میلرزه) من میخوام sn بگیرم sn که چنین مشکلی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام کسی هست که از k53sv ناراضی باشه؟ میخواستم n53sv بخرم که مشکل دار شد.گرافیک این مدل 2GIG هستش و RAM H,K IL 6.
    فقط نداشتن USB3
    به نظر من تنها اشکال این دستگاه هست
    اگر کانفیگ با USB3 بخری به نظر من مشکلی نداره با یک گارانتی خوب بخر
    گارانتی خوب جنس رو همینجوری وارد بازار نمی کنه چون به ضررش تموم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عزیز من لیست رو چک کردم اما اصلا لپ تاپ اچ پی توش نیست.....
    من N53SN-SX068V رو عرض کردم
    شما تشریف ببرید رو سایت iranhp.ir

داره خودمونی میشه AMIN_2731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه

آیا N43SN هم مشکل داره؟
    کسی میدونه که تو ایران اومده یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من امروز دارم میرم لپ تاپ dv6-6090 از hp رو میخرم....پیشنهادم هم به شمایی که در حده n53sn پول دارین اینه که همین کارو بکنید.....
    یه مقایسه میذارم که ببینید چی رو دارین از دست میدین....
    ( در ضمن من اطلاعات واقعی یعنی همون چیزی که الان توی بازار ایران هست رو میگم نه اون چیزی که کمپانی تولید کرده و در ایران به فروش نمیرسه....)
    سی پی یو های جفت لپ تاپ یکی هستن با یه مقدار کش و یه مقدار boost....
    رم ایسوزه در مواردی 8 گیگ و در مواردی 4 گیگ هست اما رم اچ پی فقط 8 گیگ هست....
    گرافیک ایسوز 2 گیگ هست و تا 2.9 میتونه با رم خودش رو آپ کنه و جزو middle ranged cards یا به عبارتی کارت های معمولی به حساب میاد اما گرافیک اچ پی 1 گیگ ddr5 هست و تا 4 گیگ با رم میتونه خودش رو آپ کنه و جزو high ranged cards یا کارت های قوی به حساب میاد....
    هارد هر دو با سرعت 5400rpm هست اما ماله ایسوز 640 گیگ هست در حالی که اچ پی 1 ترابایت هست....
    مانیتور جفتشون 15.6 اینچ هست و از نوع اچ دی اما مانیتور اچ پی یه برتری داره و اونم bright view هست یعنی توی محیط های پور نور مثل آفتاب شما به راحتی میتونین تصویرتون رو ببینید.....
    جفتشون مموری کارد ریدر دارن.....ایسوزه وارداتی بدون usb3 هست اگرم باشه 1 دونه داره اما این اچ پی 2 تا پورت usb2 و 2 تا پورت usb 3 داره...در ضمن اچ پی برای امنیتش قابلیت چک کردن اثر انگشت رو داره که ایسوزه نداره....
    هر جفتشون هم بلوری و دی وی دی رایتر دارن که ماله ایسوز معمولی هست و ماله اچ پی light scribe هست...

از نظر وزن هم با هم یکی هستن.....کیبورد اچ پی از ایسوزه بهتره....قیافه اچ پی هم قشنگ تره....
    و از همه مهمتر با توجه به تمام این مزیت هایی که اچ پی داره قیمتش حدود یک میلیون و 520 هزار تومان هست که از ایسوزه هم ارزون تره.....
    در مورده گرم شدن هم خیالتون راحت چون اچ پی سیستم خنک کنندگی لپ تاپاش رو برا این مدل تغییر داده و با یه لپ تاپ که نهایتا به 76 درجه گرماش میرسه طرف هستین...چیزی در حده همین ایسوز....

حالا انتخاب با خودتون هست...

6. این کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه guudzila's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من امروز دارم میرم لپ تاپ dv6-6090 از hp رو میخرم....پیشنهادم هم به شمایی که در حده n53sn پول دارین اینه که همین کارو بکنید.....
    یه مقایسه میذارم که ببینید چی رو دارین از دست میدین....
    ( در ضمن من اطلاعات واقعی یعنی همون چیزی که الان توی بازار ایران هست رو میگم نه اون چیزی که کمپانی تولید کرده و در ایران به فروش نمیرسه....)
    سی پی یو های جفت لپ تاپ یکی هستن با یه مقدار کش و یه مقدار boost....
    رم ایسوزه در مواردی 8 گیگ و در مواردی 4 گیگ هست اما رم اچ پی فقط 8 گیگ هست....
    گرافیک ایسوز 2 گیگ هست و تا 2.9 میتونه با رم خودش رو آپ کنه و جزو middle ranged cards یا به عبارتی کارت های معمولی به حساب میاد اما گرافیک اچ پی 1 گیگ ddr5 هست و تا 4 گیگ با رم میتونه خودش رو آپ کنه و جزو high ranged cards یا کارت های قوی به حساب میاد....
    هارد هر دو با سرعت 5400rpm هست اما ماله ایسوز 640 گیگ هست در حالی که اچ پی 1 ترابایت هست....
    مانیتور جفتشون 15.6 اینچ هست و از نوع اچ دی اما مانیتور اچ پی یه برتری داره و اونم bright view هست یعنی توی محیط های پور نور مثل آفتاب شما به راحتی میتونین تصویرتون رو ببینید.....
    جفتشون مموری کارد ریدر دارن.....ایسوزه وارداتی بدون usb3 هست اگرم باشه 1 دونه داره اما این اچ پی 2 تا پورت usb2 و 2 تا پورت usb 3 داره...در ضمن اچ پی برای امنیتش قابلیت چک کردن اثر انگشت رو داره که ایسوزه نداره....
    هر جفتشون هم بلوری و دی وی دی رایتر دارن که ماله ایسوز معمولی هست و ماله اچ پی light scribe هست...

از نظر وزن هم با هم یکی هستن.....کیبورد اچ پی از ایسوزه بهتره....قیافه اچ پی هم قشنگ تره....
    و از همه مهمتر با توجه به تمام این مزیت هایی که اچ پی داره قیمتش حدود یک میلیون و 520 هزار تومان هست که از ایسوزه هم ارزون تره.....
    در مورده گرم شدن هم خیالتون راحت چون اچ پی سیستم خنک کنندگی لپ تاپاش رو برا این مدل تغییر داده و با یه لپ تاپ که نهایتا به 76 درجه گرماش میرسه طرف هستین...چیزی در حده همین ایسوز....

حالا انتخاب با خودتون هست...

البته اچ پی ESATA نداره و قابلیت ارتقا رم هم نداره.
    اما در کل منم با شما موافقم. فقط مشکلم گارانتیه اچ پیه و اینکه از کجا بخرم
    Last edited by guudzila; 26-04-2011 at 16:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته اچ پی ESATA نداره و قابلیت ارتقا رم هم نداره.
    اما در کل منم با شما موافقم. فقط مشکلم گارانتیه اچ پیه و اینکه از کجا بخرم
    ارتقا رم برای کسایی که کارهای خیلی سنگین میخوان انجام بدن لازمه اما برای گیم ( تا حد 2 سال دیگه) و کارهای معمولی 8 گیگ رم ddr3 به راحتی جواب میده.....نداشتن esata هم برای خیلی ها اصلا حس نمیشه و کسانی هم که واقعا لازمش دارن میتونن از رابط ها و تبدیل ها استفاده کنن.....
    گارانتی هم به نظر من بهتره گارانتی مغازه ای بکنین....یعنی لپ تاپ رو بخرین و بعد یه شرکت معتبر یا مغازه که میشناسین گارانتی خوبی ارائه میده ببرین گارانتیش بکنین....من توی شیراز سان بایت و تا حدود کامپیوتر مرکزی رو پیشنهاد میدم....

راستی گرافیک های n53sn و dv6-6090 رو توی سایت notebookcheck چک کردم و چیزی جالبی دیدم....

'گرافیک اچ پی در رده 44 مین بهترین گرافیک حال حاضر لپ تاپ های دنیا قرار داره....در حالیکه گرافیک n53sn در رده 54 مین قراره داره.....پس واقعا چه دلیلی برای انتخاب n53sn بر dv6-6090 وجود داره؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی از بچه ها که sv گرفته بود گفته پخش صداش خوب نیست (میلرزه) من میخوام sn بگیرم sn که چنین مشکلی نداره؟
    این SN هم که من گرفتم میلرزه اگه صدا تا آخر باشه ! ولی صداش خوبه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها من امروز رفتم از شیراز 6090 hp خریدم فقط می تونم بگم فوق العاده هست 100% بهتر از Sn هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها من امروز رفتم از شیراز 6090 hp خریدم فقط می تونم بگم فوق العاده هست 100% بهتر از Sn هست.
    آقا مبارکه...ایشالله که فنش برات بچرخه...
    عزیز منم امروز بازار بودم....ولی پیدا نکردم....
    تو از کجا خریدی؟؟؟ قیمتش؟؟؟ گارانتیش؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •