اين اپديت همزمان براي نسخه امريكايي و انگليسي هست .
اميدوارم كه تا نوبت خريد ما بشه يه اتريكس جينجربردي داشته باشيم
اين اپديت همزمان براي نسخه امريكايي و انگليسي هست .
اميدوارم كه تا نوبت خريد ما بشه يه اتريكس جينجربردي داشته باشيم
با 2.2 که رو همه رو کم کرده بود . دیگه با 2.3 کسی بهش نمیرسه .
من که با همون 2.2 هم با هیچ گوشیی عوضش نمیکنم .
آتریکس با 2.3 خدای اسمارت فونهاست .
اما این زووم رو نیدونم چیکار کنم ؟؟ دلم دوتاشونو میخواد![]()
موتورولا قصد داره از لپ تاپ داک در محصولات بیشتری استفاده کنه . که شامل دروید بیونیک و گوشی های 4 هسته ای مثل تارگا و بولت و ... خواهد بود .
----
![]()
این هم مقایسه سایزی لپ تاپ داک موتورولا با آیپد 2 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 04-05-2011 at 11:18.
atrix قویترین اسمارا فون جهان بعد از galaxy s II![]()
Orange گوشی هوشمند با حسگر اثر انگشت به فروش می رساند
اپراتور Orange انگلیس اعلام کرد که از چهارم می فروش گوشی هوشمند موتورولا Atrix را آغاز می کند که نخستین گوشی هوشمند با حسگر داخلی اثر انگشت برای امنیت شخصی است. این حسگر اثر انگشت به کاربر امکان می دهد تا با کشیدن انگشت روی صفحه ، قفل گوشی را باز کند. این گوشی همچنین دارای یک پردازنده دو هسته ای 1GHZ است و می تواند به تلویزیون وصل شود.
اپراتور Orange مفتخر است که برای نخستین بار این گوشی کامل و پیشرفته را در بازار موبایل انگلیس عرضه می کند. گوشی موتورولا Atrix با قرارداد 24 ماهه و پرداخت 35 پوند در هر ماه در اختیار کاربران Orange قرار می گیرد که شامل 600 دقیقه مکالمه ، 750MB داده ، پیام متنی نامحدود ، 50 MMS و Wi-Fi نامحدود در هر ماه است.
هنوز وارد ایران نشده؟؟؟
مثل اینکه چند تایی توسطgooshi-bazar وارد شده که همش نیامده فروش رفته.داشتم باهاشون صحبت میکردم گفتن بار جدید 2 شنبه میاد و حدود قیمت هم 900 هست و باید از قبل برای خرید سفارش بدید.
فعلا هم به صورت عمده وارد نمیکنند چون کمپانی به هر نفر بیشتر از 5 عدد نمیده. :(
احتمالا" منظورتون گالاکسی 3 هست![]()
الان تو ebay ، جدیدش را حدودا بین 500 تا 600 $ میفروشن ، خیلی خوبه ! ولی ... یعنی ایران بیاد چقدر میشه ؟ :-؟ اصلا کــِــی ایران میاد این لعنتی دیگه صبرم داره تموم میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)