Back to Past Generation !!!!!!!!!!
دوست عزیز V20 هم ، نسل جدیده و NEO PDP هست و برای سال 2010ه و با مدلای جدید 1 سال فرق میکنه بعد شما میگی Past Gen!!!
Back to Past Generation !!!!!!!!!!
دوست عزیز V20 هم ، نسل جدیده و NEO PDP هست و برای سال 2010ه و با مدلای جدید 1 سال فرق میکنه بعد شما میگی Past Gen!!!
جلل الخالق! من خودم تو نمايندگي ديدم! گفت سايزهاي ديگشم تا چند روز ديگه مياد
پرسيدم بانيان وارد كرده يا خودشون آوردن گفت بانيان!
فکر کنم اونها که تو بانیان تلفن جواب میدن زیاد اطلاعی از بازار ندارند.
vt30 هم گیرنده دیجیتال داره دیگه نه؟ خواستم بگیرم مدل R یا P بایدبگیرم درسته؟
يه سوال فني تخصصي، اينكه بعضي ها ميگن سه بعدي نگيريد داره بدون عينكش مياد چقدر منطقيه؟ آخه اولين سه بعدي بدون عينك كه اومده مال توشيبا هستش با قيمت نجوميه 12000 دلار براي 55 اينچ فكر كنم اينجوري اگه بيادم كه نميشه خريدش! در ضمن اون يه چشم الكترونيك داره كه نسبت به بيننده تصوير رو طوري پخش ميكنه كه سه بعدي ديده بشه اگه بيننده دو نفر يا بيشتر باشه نميدونم چي ميشه ديگه!
test14
خودتون جواب خودتونو دادین دیگه یه نفر بیشتر نمیتونه سه بعدی ببینه بعدشم قیمتش خیلی بالاس عمقش پائینه با یه سیستم خاصی باید ضبط شده باشه که فراگیر نشده میگن درست و حسابیم کار نمیکنه بیشتر حالت مدل اولیه و یه طرحی برای آینده هست.
دوستان پلاسماهای پانا از زیرنویس فارسی یا کلا زیرنویس پشتیبانی می کنن؟
دوست عزیز ، ممنون از راهنماییتون ... منظور من بیشتر احساسی بود که این بازار بی در و پیکر ایران به آدم تحمیل میکنه ... آدم احساس میکنه تو یه سیاره دیگه تو یه منظومه ستاره ای دیگه تو یه کهکشان دیگه ساکنه که چیزی که میخواد بخره رو یا پیدا نمیکنه یا با قیمت های نا معقول که چه عرض کنم ، جنون آمیز و انحصاری عرضه میشه و یا جبراً یه چیز دیگه بهش تحمیل بشه ...Back to Past Generation !!!!!!!!!!
ولی طراحی ظاهر VT30 واقعاً نسبت به V20 اقوا کنندس گرچه برای استفاده توسط افراد معمولی مثل من هردو از لحاظ تکنیکی چندان فرقی ندارن !
حالا اینو چی میگین ؟فکر کنم اونها که تو بانیان تلفن جواب میدن زیاد اطلاعی از بازار ندارند.
من امروز صبح تماس گرفتم بانیان گفتم سری VT30 چی میشه ؟ نمیاد کلاً یا به این زودیا نمیاد ؟
یه مرده بود از بخش فنی به گمونم چون اپراتور خودش جواب نداد و وصل کرد جای دیگه ، دقیقاً گفت قرار نیست که پاناسونیک هرچی تولید کرد بانیان بیاره ، به این زودیا نمیاد ، احتمالاً حوالی عید اونم اگه برسه ، تازه تعداد معدود !!!
بعدش تماس گرفتم با نمایندگی ها ، یکیشون که کلاً گفت سری 30 هنوز نیومده (!!!) بعد من گفتم اومده ها ، از یکی دیگه پرسید گفت چرا اومده ، ببخشید . ولی VT30 عمراً بیاد حالا حالاها ...
چند جا دیگه تماس گرفتم همینو گفتن ، تا اینکه با فروشگاه (غلامی) [تقریباً حرفه ای ترینن تو کرج] تماس گرفتم ، گفت VT30 پنجاه اینچ تولید ژاپن با ضمانت بانیان 3.000.000 و خورده همین الان قابل خریده اما قرار تا چند روز دیگه تایلندی ها رو وارد کنن که تنوع اینچ هم داره و قیمتاشم معقول تره ...
حالا دیگه خودتون قضاوت کنین ... بانیان خودش نمیدونه داره چکار میکنه ؟!
دوستان ممکنه قیمت محصولات زیر رو در بانه و تهران اعلام کنید:
ST30=>42,50
V20=>42,50
VT20=>42,50
واینکه اون پخش کننده بلوری چقدر می ارزه؟
(اگر از دوستان کسی تحویل تهران داره به من پ خ بزنه)
ممنون
Panel: G14 Progressive Full-HD NeoPlasma TH-P50ST30
Panel: G13 Progressive Full-HD NeoPDP TX-P50VT20
دوستانی که میدونن یه توضیح تحلیلی برای این مشخصه ها بدن. ..... ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)