ممنون ولی نگفتید مشکلاتی تویه سایت های دیگه دیدم برطرف نشده یا شده شما خودتون اگه ایکس 8 دارید پیشنهاد بار کودم یک از رام ها هست دانلود کنم و نصبش کنم و میشه اموزشش رو هم بزارید با سپاس
ممنون ولی نگفتید مشکلاتی تویه سایت های دیگه دیدم برطرف نشده یا شده شما خودتون اگه ایکس 8 دارید پیشنهاد بار کودم یک از رام ها هست دانلود کنم و نصبش کنم و میشه اموزشش رو هم بزارید با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا واقعا سونی قصد ارائه نسخه جددیدی از اندروید واسه گوشیاش نیست
واقعا که
بازم به ال جی
با سلام
دوستانی که رام کاستوم 2.2.1 floyo یا 2.3.3 نصب کردن میشه ذکر کنید دقیقا چه مشکلاتی دارین.
دوستان مصرف باتری این گوشی چرا اینقدر بالاست ؟! به من خیلی حال بده 1 روز هست ( 24 ساعت ) !
روزی نیم ساعت مکالمه ، 20 - 30 تا SMS ، نیم ساعت پخش موزیک با هدفون و نیم ساعت هم کار با برنامه و بازی ها ...
آخرین فریمور روش نصبه و این کارایی رو هم که وب سایت رسمی سونی می گفت انجام دادم :
روی باتری هم هولوگرام سونی هست و فابریک خود گوشی هست ( همونی که داخل جعبش هست ) .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه حلی نداره ؟
سلام
برای دوستانی که میخواین این رام رو نصب کنند.
حاج مهدی باتری 1200 هست و Talk Time اش هم که تو GSMArena زده شده برای یه اسمارت فون خیلی کمه
Talk time Up to 4 h 45 min
باید بسوزی و بسازی![]()
![]()
آقا بهترین کار برای کاهش مصرف کم کردن برایتنس هست. اگه اینو انجام ندادی بده ببین جواب میگیری یا نه
رو 50% تنظیم کردم رفیق .
برای مثال وقتی گوشی رو فول شارژ کردم بعد از 8 ساعت بدون هیچ گونه فعالیت ( در حالت استندبای ) شارژش شد 80% !!!
با سلام..
دوستان زیاد به اون اعدادی که تولید کننده ها اعلام میکنند اعتماد نکنید..
Talk time Up to 4 h 45 min
مهدی جان باطری شما خرابه... یک باطری دیگه بگیرین
درسته باطریش عالی نیست ولی بدم نیست...
من که زیاد موزیک گوشی میدم بازی میکنم حداقل 2 روز میزنه اگه زیاد استفاده نکنم 3 .4 روز هم باید بزنه!!!
شما میگین حداکثر 24 ساعت کاملا واضح هست باطری خرابه
البته کم کردن نور ال سی دی خیلی تاثیر داره
مال من که تا اخر زیاده مشکلی هم با باطری ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)