تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 53 اولاول ... 33394041424344454647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 530

نام تاپيک: S5250 » تاپیک مخصوص گوشی Wave 525

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امكان زوم شدن رو نداره.
    کی گفته نداره؟! هم در فیلم برداری و هم در عکس برداری با کلید کم و زیاد کردن صدا (volume) می شه زوم کرد.

داره خودمونی میشه shayan.mr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی من صفحه لمسیش از کار افتاده و دیگه کار نمیکنه !(ویو 5253)
    نمی دونم چرا؟
    چند وقت پیش سامسونگ اپس پاک شد اما من مسافرت بودم و بیخیالش شدم تا امروز وقتی گوشیم رو خاموش و روشن کردم دیدم که صفحه کار نمی کنه!دقیقا همون جا که باید پسورد رو به گوشیم بدم می مونه.دکمه ها کار میکنن اما صفحه نه،تو مسافرت هم این اتفاق افتاد ولی بعد از چند دقیقه درست میشد.من مدت زیادی نیست که این گوشی رو خریدم ولی خیلی من رو اذیت کرده.
    حالا من باید چیکار کنم ؟
    ایا تنها راه فلشه؟اگه اره میشه بگید بهترین فریمور کدومه؟
    با فلش کردن و عوض کردن با این فریمور چه معایببی برا گوشیم داره؟ و ایا فریمور اصلی گوشیم الان اومده؟
    ببخشید که زیاد سوال پرسیدم! نمیدونم چکار کنم .چون الان گوشیم قطه و اگه بش زنگ بزنن،بوق مشغولی میزنه.ممنم یه گوشی دیگه ندارم.اگه بشه سریع تر پاسخ بدید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

سلام
    از من پسورد می خواد
    چی باید وارد کنم.؟؟؟؟؟
    دوستان کسی میدونه security code چنده؟؟؟
    security code گوشی، فکر کنم استانداردش 5 تا 0 باشه، ولی بازم می گم فکر کنم...

یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم اگه firmwareرو عوض کنم ،بعد می تونم دوباره به تنظیمات اولیه کارخونه گوشیم رو برگردونم.؟
    چطور؟
    آره، باید بشه، بدون frimware update هم میشه، فکر کنم... از توی خود گوشی menu>setting>reset اگر اشتباه نکننم...

کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
    برای GPS اینترنت میخواد؟
    کلا از نقشه آنلاین google استفاده می کنه، در نتیجه هم به صورت map هست، هم به صورت earth view ، و باز هم در نتیجه بله پول میندازه...

رفتم خریدم، جواب هر دو سوال "بله" است...! چرا اطلاعات اشتباه می دی؟
    مبارکه، حالا ما یه بار اطلاعات اشتباه دادیم، چرا شاکی می شی، گوشی من T9 فارسی نداشت، از زوم هم توی اس ام اس ها استفاده نمی کردم، به خاطر همین هم بعید می دونستم که داشته باشه، ببخشید
    سلام دوستان چرا گوشیم ویدئو پخش نمیکنه error میده میگه unsupported resolution در صورتی که رزولوشون ویدئو مورد نظر با رزولوشون گوشی یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! راهنمایی لطفا
    رزولیشن ویدئو باید 240*320 باشه، با Kies هم بریزی خودش کانورت می کنه فقط خیلی افت کیفیت داره، من تو این گوشی فیلم میدیدم...!

-------------
    بچه ها 525 من و دو شب پیش زدن ، برای شادی روح آن مرحوم یه کف مرتب...!

4. این کاربر از rudbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی من صفحه لمسیش از کار افتاده و دیگه کار نمیکنه !(ویو 5253)
    نمی دونم چرا؟
    چند وقت پیش سامسونگ اپس پاک شد اما من مسافرت بودم و بیخیالش شدم تا امروز وقتی گوشیم رو خاموش و روشن کردم دیدم که صفحه کار نمی کنه!دقیقا همون جا که باید پسورد رو به گوشیم بدم می مونه.دکمه ها کار میکنن اما صفحه نه،تو مسافرت هم این اتفاق افتاد ولی بعد از چند دقیقه درست میشد.من مدت زیادی نیست که این گوشی رو خریدم ولی خیلی من رو اذیت کرده.
    حالا من باید چیکار کنم ؟
    ایا تنها راه فلشه؟اگه اره میشه بگید بهترین فریمور کدومه؟
    با فلش کردن و عوض کردن با این فریمور چه معایببی برا گوشیم داره؟ و ایا فریمور اصلی گوشیم الان اومده؟
    ببخشید که زیاد سوال پرسیدم! نمیدونم چکار کنم .چون الان گوشیم قطه و اگه بش زنگ بزنن،بوق مشغولی میزنه.ممنم یه گوشی دیگه ندارم.اگه بشه سریع تر پاسخ بدید ممنون میشم.
    یحتمل تاچش خرابه، با فلش و فریم ویر فکر نکنم کارش راه بیوفته، اگر گارانتیه ببر گارانتی اگر هم نیست بده تعمیر...

6. این کاربر از rudbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یحتمل تاچش خرابه، با فلش و فریم ویر فکر نکنم کارش راه بیوفته، اگر گارانتیه ببر گارانتی اگر هم نیست بده تعمیر...
    امشب فلش می کنم ،اگه نشد می برم تعمیرگاه میخوابونمش.متاسفانه گرانتی نداره.کلا تو اهواز گوشی با گرانتی نمیاد و اگر بیاد 30 25گرونتره!!!
    منم تجربه خوبی از گرانتی شرکتهای ایرانی ندارم. همشون دزدن.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امشب فلش می کنم ،اگه نشد می برم تعمیرگاه میخوابونمش.متاسفانه گرانتی نداره.کلا تو اهواز گوشی با گرانتی نمیاد و اگر بیاد 30 25گرونتره!!!
    منم تجربه خوبی از گرانتی شرکتهای ایرانی ندارم. همشون دزدن.

متاسفانه درست نشد.پس سخت افزاریه. بردم بازار میگن قطعه تو بازار نیست ،فقط یه نفر گفت دارم،که می گفت 45 درست میکنم.به نظرم گرون می گفت.قیمت تعمیر تاچ(نه lcd) یه گوشی 525 چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

متاسفانه درست نشد.پس سخت افزاریه. بردم بازار میگن قطعه تو بازار نیست ،فقط یه نفر گفت دارم،که می گفت 45 درست میکنم.به نظرم گرون می گفت.قیمت تعمیر تاچ(نه lcd) یه گوشی 525 چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
    خیلی داره بالا می گه نامرد...، 45 تومن قیمت تعویض تاچ و ال سی دی با هم هست، نه قیمت تعمیر... اگر تاچش قابل تعمیر باشه، (که بعید می دونم) 10 تومن بیشتر خرج نداره، ولی اگر بخواد تاچ و عوض کنه باید 15 تومن بیشتر خرج کنی...

10. این کاربر از rudbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خیلی داره بالا می گه نامرد...، 45 تومن قیمت تعویض تاچ و ال سی دی با هم هست، نه قیمت تعمیر... اگر تاچش قابل تعمیر باشه، (که بعید می دونم) 10 تومن بیشتر خرج نداره، ولی اگر بخواد تاچ و عوض کنه باید 15 تومن بیشتر خرج کنی...

پس واسه تعویض 25 می شه .یه سوال داشتم و اون اینه که این تاچ ها هم جنس تقلبی و درجه 2 دارن و با این قیمت همون کیفیت اولش رو داره؟از کجا میشه فهمید؟

داشتم فکر می کردم کاش گوشی منم مثل مال شما
    میدزدیدن. دزد خوب سراغ نداری؟!!!!!!!
    Last edited by shayan.mr; 05-08-2011 at 22:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان گرامی و آرزوی قبولی طاعات
    در گوشی من قسمت samsung apps عدد 1 نوشته شده و دیگه باز نمیشه در حالیکه تا حالا آپدیتش نکردم . لطفا منو راهنمایی کنید بگید چکار کنم ؟؟؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

پس واسه تعویض 25 می شه .یه سوال داشتم و اون اینه که این تاچ ها هم جنس تقلبی و درجه 2 دارن و با این قیمت همون کیفیت اولش رو داره؟از کجا میشه فهمید؟

داشتم فکر می کردم کاش گوشی منم مثل مال شما
    میدزدیدن. دزد خوب سراغ نداری؟!!!!!!!
    نمی دونم راستش و بخواین، ولی بعید می دونم که تاچ هم اصل و غیر اصل داشته باشه، چون چیزی نیست که ساخت تقلبیش صرف اقتصادی خوبی داشته باشه...
    اِ ... چرا...!؟
    با سلام به دوستان گرامی و آرزوی قبولی طاعات
    در گوشی من قسمت samsung apps عدد 1 نوشته شده و دیگه باز نمیشه در حالیکه تا حالا آپدیتش نکردم . لطفا منو راهنمایی کنید بگید چکار کنم ؟؟؟
    با تشکر
    اون عدد یک که می گین روی samsung app هست، یعنی اینکه یکی از application های گوشی شما آپدیت می خواد، ولی اینکه چرا باز نمی شه رو نمی دونم...!

14. این کاربر از rudbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •