آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
سلام
بچه ها من یه مشکل مسخره برام پیش اومده.گوشیم iPhone 3GS هست با فریمور 4.2.1 2 ماهه هیچ برنامه ای هم نصب نکردم بهش!
الان یه هفتست تقریبا ً از یه ساعت مشخص(12-12:30 شب) گوشی خود بخود No Service میزنه و آنتن نداره و باید ریبوت کنمش!فکر میکنید مشکل از چی باشه؟بدجوری رفته رو مخم!
با سلام به همه ی دوستان
من آیپاد تاچمو جیلبریک کردم و ورژنش هم 4.3.3 هست
میخواستم بپرسم اگه یه موقع بخوام به ورژن بالاتر آپدیت کنم باید دوباره آیپادو جیلبریک کرد؟؟
ممنون![]()
بله اگه سیستم عامل رو آپدیت کنین باید دوباره جیلبرک کنین...
سلام.
میخواستم ببینم با iphone 4 میشه فایلهای جاوا رو اجرا کرد یا نه؟؟اگه آره چجوری؟؟![]()
با سلام
خیر دوست عزیز
به هیچ وجه نمیتونید اجرا کنید.
موفق باشید.
سلام .من همیشه نوکیا داشتمو الان آیفون 4 گرفتم
در ضمن ایران نیستم و گوشیم هم قراردادی است.و اصلا هم باهاش آشنایی ندارم .برای اینکه بتونم تم یا رینگ تون را عوض کنم باید برنامه خاصی نصب کنم؟یکی میگفت باید آنلاک کنم!
چه جوری؟
![]()
اسمش Jailbreak هست نه آنلاک
واسه ی جیلبرک کردنش هم با خود آیفونتون برین به این سایت :
تمامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام PAR3A جون ممنون از راهنماییت
آقا چیجوری میشه تو آیپاد تاچ عکسایی که میریزم رو از هم جدا کرد (فولدر بندی کرد) ؟
الان تو آیتونز هر کار میکنم بیشتر از یک فولدر نمیتونم انتخاب کنم که بریزم!!!!
راستی تم رو هم چیجوری میشه عوض کرد؟
آخه یکی نیست به ما بگه تو که سرت در نمیاد واسه چی آیپاد میخری؟!!!!!!!![]()
مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم نمیشه فولدر بندی کرد... مگه اینکه از طریق iFun Box فولدر بسازین و عکس ها رو توش بریزین و با iFile برین و ببینین عکس ها رو...
واسه ی تم هم میتونین از سیدیا تم بگیرین (من توصیه نمی کنم هم سرعت دستگاه میاد پایین یه کم هم اینکه هیچ کدوم از تم ها به گرد پای UI خود iOS نمیرسن...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)