چقدر میخواید هزینه کنید؟مارک خاصی مدنظرتون نیست؟
ریش تراشتون که حرف نداره.ماشین اصلاح هم بد نیست ولی میتونستین یه چیز خیلی بهتر بخرین.موزن گوش و بینی هم نمیدونم چیه؟چقدر خریدینش؟
چقدر میخواید هزینه کنید؟مارک خاصی مدنظرتون نیست؟
ریش تراشتون که حرف نداره.ماشین اصلاح هم بد نیست ولی میتونستین یه چیز خیلی بهتر بخرین.موزن گوش و بینی هم نمیدونم چیه؟چقدر خریدینش؟
سلام
من یه موزر اصل آلمان دارمکه خیلی خوب هم برام کار میکرد که متاسفانه بهش آب خورد و الان دیگه کاملا کند شده
البته میگن میشه تیغش رو عوض کرد ولی انگار 12 تومن تیغش رو عوض میکنن
گفتم اگر یه موزر جدید 20 تومن باشه چه کاری هست خوب نوش رو بگیریم به صرفه تره
حالا دوستان قیمت موزر رو دارن
و کلا الان موزر ها جدیدتر هم اومده و چه فرقی داره
البته این رو هم بگم من ریش تراش Braun مدل 790 رو دارم و از موزر برای خط ریشام استفاده میکنم
البته من آرایشگاه رفتم یه چیزی دیدم جالب بود
یه چیزی کوچیکی بود که میشد باهاش خط ریش رو در بیاری و حتی پشت گردن رو بزنی یه چیزی خیلی کوچیکتر از موزر بود
و شارژی هم بود
حالا نمیدونم دقیقا چه مارکی بود نمیدونم اون هم دقیقا کار موزر برای خط ریش رو انجام میده یا نه
ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی کنید
مرسی![]()
من بالاخره خریدم رو انجام دادم
یه پک offer از Philips
RQ 1280 cc + QT4050
که به مناسبت روز پدر بود و به زحمت جایی رو پیدا کردم که هنوز تمومش نکرده بود
400 تومن واسم آب خورد، اما واقعا بهترین ریش تراشیه که باهاش کار کردم
یعنی گاهی که با کف ریش استفاده میکنمش از fusion از هم تمیز تر میزنه!
Last edited by reza_3722; 15-08-2011 at 17:01.
کی میگه موزر اصل آلمان 20 تومنه؟قیمتش بین30-35 تومنه.اگه یه ماشین اصلاح خیلی خوب میخواید قیمتش حدود 80 تومنه که خودم یه مدلشو دارم ولی فیلیپسه.هزینه ای که میخواید یه ماشین اصلاح بخرید چقدره بگین تا دوستان بهتر راهنمایی کننند.
در ضمن به احتمال ریاد اون چیزی که تو آرایشگاه دیدین از این چینیاس که زیاد تبلیغ میکنند.
اگه 400 تومن این دوتا رو خریدین خیلی عالیه ولی با این مبلغ میتونستین یه ریش تراش خیلی بهتر خریداری کنید.فیلیپس در مقابل پاناسونیک es-la93 هیچ حرفی برای گفتن نداره
بله در اصل QT4050 واسم مجانی افتاد
نظر شما محترمه، اما ما اصالتا به فیلیپس ارادت خاصی داریم
پاناسونیک تو بعضی شاخه ها هنوز تازه کاره
در ضمن قیمت ES-LA93 هم کذایی تو ایران بالا رفته، تو آمازون اگه نگاه کنید 20 دلار از RQ 1280 cc ارزون تره
بهترین ریش تراش حال حاضر همینه
نه برند و قیمت خاصی مد نظرم نیست اما هر چی ارزون تر بهتر...
در این حرفتون که میگین پاناسونیک تو بعضی شاخه ها تازه کاره و نمیتونه در این شاخه ها بهترین اجناسو تولید کنه کاملاً مخالفم. چون تازه کار بودن به هیچ وجه دلیل بر بی کیفیت بودن اجناس نیست.
لینک زیر رو از آمازون ببینید:
لینک بالا قیمت یه ریش تراش پاناسونیک تو آمازونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میبینید که تفاوت قیمت پاناسونیک و فیلیپس فقط 1 دلاره. پس به هیچ وجه روی قیمتها در سایتهای خارجی زوم نکنید.من پاناسونیک رو از آمازون خرید کردم و قیمتش تحویلم در ایران در اومد 390 تومن
در ضمن همین فیلیپس RQ1280cc که میگین تو ایران قیمتش 400 تومنه(که خودتون خریدین) ولی پاناسونیک
مدل ES-LA92 حداقل 430 تومنه.
میگن هر چی پول بدی آش میخوری. اگه ارزونتر پیدا کنید کیفیتشون به مراتب پایینتره از مدلهای گرونتر.
بنظر من فیلیپس NT9110 خیلی خوبه قیمتش حدود 25 تومنه.
البته گفتم من موزر رو فقط برای خط ریشام استفاده میکنم و اگر حوصله ماشین اصلاح نداشته باشم با موزر کار میکنم ولی بیشتر کارم با موزر برای درست کردن خط ریشام هست
البته من نهایت برای موزر 35 تا 40 یا دیگه سقف 45 تومن میخوام خرج کنم
بعد به نظرتون برای خط ریش همین موزر که عکسش رو تو پست قبلی دادم رو بگیریم خوبه یا چیز بهتر دیگه ای هم هست؟
در ضمن موزر فقط همین مدل هست یعنی موزر مدل جدیدتر نداره ؟!!
ولی من به قدرت هر برند تو حیطه تخصصی خودش معتقدم
قیمت RQ1280cc تک حوالی 390 تومنه، همونطور که گفتم این مدل پاناسونیک قیمتش تو ایران بیخودی بالاست و باید از فیلیپس ارزون تر باشه
شما هم که دارین همینو میگین
بحث سر چیه؟
ببینید موزر یه مارکه.تا اونجا که من میدونم موزر فقط ماشین اصلاح تولید میکنه.این یکی از بهتریناست:Philips QG3040 قیمتش هم حدود 40 تومنه
من فیلیپس داشتم مفتش گرونه هر مدلش هم میخواد باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)