آفــریــــــــــن!
دقیقا همینطوره...
آفــریــــــــــن!
دقیقا همینطوره...
حالا یه بزرگ دیگه گفته:
هر وقت تونستی یه مساله ای رو طوری به مادربزرگت بفهمونی که بفهمه چی میگی ; اونموقع است که کاملا اون مساله رو درک کردی!
نمیدونم انیشتن بود کی بود؟! حالا بورو انتگرال بفهمون بینم چند مرده حلاجی![]()
سلام
گاهي وقتها طرف احمق نيست بلكه خيلي هم باهوشه اما به خاطر غرور و تكبر و لجبازي هست كه نميخواد قانع بشه .
=====================
حالا بيايم مسئله رو از يك زاويه ي ديگه ببينيمش :
اگر ما در اشتباه باشيم و حرفمون غلط باشه , اون بنده خدا چطوري قانع بشه و حرف غلط ما رو قبول كنه ؟؟؟!!!
پس قبل از اينكه بريم ديگرون رو قانع كنيم بايد خودمون مطمئن بشيم كه حرفمون منطقي و درست و حق هست وگرنه اگر كسي قانع نشد , جاي تعجبي نداره
![]()
بیشتر صلاح در اینست نزد استاد یا فرد باتجربهتر از خود نظرتان را به صورت سؤالی بگویید و نه خبری!
اگه گفتید چرا؟
اگر چاق هستید و میترسید برای درس تربیت بدنی دانشگاه نمره کم بگیرید یا استادتان سختگیر است یه دکتر اشنا پیدا کنید (بهتر است به مطب دکتر خصوصی مراجعه کنید )و بگید براتون یه گواهی بنویسه . اون وقت میبینید بدون هیچ زحمتی 20 شدید.
شاید این به نظرتون چیز مسخره ای بیاد ولی من خودم این موضوع رو نمیدونستم.و همینجوری 20 شدم
اصل فرمایش شما درست است بدین معنی که «آدم نگذارد دیگران بیشتر از توان ازش کار بخواهند»؛ این هم روایتی دیگر از تجربه شما!
به نظر من بعضی از افراد هستند که اگه بدونند شخصی توانای یا استعداد خواصی داره شروع میکنن به سو استفادهاصل فرمایش شما درست است بدین معنی که «آدم نگذارد دیگران بیشتر از توان ازش کار بخواهند»؛ این هم روایتی دیگر از تجربه شما!
یکی از دوستان بلد بود گیتار بزنه توی دانشگاه توی یه کلاسی که گیتار اورده بودند شروع کرده بود به زدن که حراست گرفتش
میگفت داشتن مینداختنش بیرون که به زور ننداختنش میگه پایین ترم امده بودن ازم میخواستن که مطرفی کنم واسه اون استاد های کندشون توی مراسم تشکر و قدردانی از اساتید و دانشجویان نمونه اون هم مفت و مجانی
عزیز البته من موافق اینکه در مورد تجربیات دوستان نظرو اعلام موضع بشه نیستم چون دوستان رو از گفتن صادقانه اونچه با گوشت و پوستشون حس کردن میترسونه. چون میترسن اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگه نصیحت بشن.
این تاپیک نصیحت نیست تاپیک تجربیاته. یعنی چیزهای که توی زندگی واقعن رخ داده و بعد شده درس.
پس منم اینجا منبر نمیرم که فروم بری شماره تشکر و ستاره و اینها نیست...چون شاید برای خیلیها این یه علاقه مندیه .
اما چون تجربه شما حالت یک ترفند کوچک بود میخاستم اشکالات تکنیکیش رو بگیرم
اولن اگه همه اینجوری بکنن که هیچ تاپیکی پست نمیخوره و همه میرن تو حالت استندبای
دومن خیلیا صفحاتشون رو میزارن روی تعداد متفاوتی از پست (مثلن من 20تایی) و لزومن اونی که شما اول میبینید و رو من اول نمیبینم
مثلن شماره این صفحه برای من الان 24ه
ولی قاعدتن برای شما لابد 50-60هکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بنده سوالی دارم از حضورتون و حضورِ بقیه ی دوستان :
نظرتون چیه در موردِ اینکه اگر خواستیم نظرمون رو در موردِ یک موضوع با یک فردِ دانا و با تجربه در میان بذاریم , اون رو به صورتِ سوالی مطرح کنیم تا اگر در اشتباه باشیم , اون شخص درستش رو به ما یاد بده بدون اینکه افت داشته باشه برامون و کلاسمون بیاد پایین ؟
و اگر درست باشه نظرمون , میگه بارک الله و آفرین کاملاً درسته .
نظرتون چیه ؟؟؟
![]()
سلام
من درست نگرفتم منظورتون چیه؟
خب اگه اون شخص داناتر از ماست، حتما فروتنی هم داره و اگه نظرمون اشتباه بود، ضدحال نمیزنه که چرا اشتباه میکنی.
پس مشکلی نداره هرچی بهش بگیم (البته منظورم همون شیوه سوالیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)