باسلام
دوستان رفتن كه -- ديگه نميان تو تاپيك سر بزنن
باسلام
دوستان رفتن كه -- ديگه نميان تو تاپيك سر بزنن
Last edited by سكسك; 03-01-2011 at 08:10.
سلام كجايين دوستان من
Last edited by سكسك; 03-01-2011 at 08:09.
همه در حال رشدن دیگه دادا !
فقط ماییم که گذاشتیم کنار ! آخ امان از دست این زندگی!![]()
کسی در مورد پودر چاقی اهورا اطلاعاتی داره تا حالا مصرف کرده؟ضرر نداره؟
در مورد مخمر چطور؟
سلام
راستش من زیاد این تولیدات رو قبول ندارم . درباره پودر های چاقی !!!؟ باید عرض کنم یکی از نمونه هاش رو اتفاقی دیدم که مقداری کورتون همراهش داره !!! باید بگم افزایش وزن فرمول جادویی نمیخواد که این شرکت ها کشفش کردن و با یه مارک تجاری فرمول جادوییشون ! رو پخش می کنن .
...
درباره مخمر اما وضعیت فرق میکنه . مثل انواع جوانه ها چون انواع ویتامین B رو داره ( غیر از 12 ) و فیبر و اسید آمینه هم همراهشه و خیلی فواید دیگه برای کم کردن قند خون و افزایش اشتهای خوردن ! و ... کاربرد داره .
البته مقدارش کنترل شده باید استفاده شه . مثلا روزی 1 قاشق یا 2 تا 4 قرص .
موفق باشی![]()
سلام
اقا من مدت زیادییه که باشگاه میرم ولی متاسفانه وزنم کمه (56 کیلو) تو باشگاه هم خوب تمرین می کنم ، غذا هم 5 وعده می خورم ولی تاثیر نمی کنه ! می خواستم بپپرسم چه غذاهایی بیشتر واسه وزن اضافه کردن موثره ، می خوام تجربه خودتون در مورد وزن اضافه کردن رو بدونم . هفته ای 4 روز باشگاه میرم بین ساعت 5:30 تا 6:30 . بگید قبل از باشگاه و بعدش چی بخورم ؟؟؟ غذاهایی بگید که تو هر خونه ای باشه مثل تن ماهی و سیب زمینی و سوسیس و ...
فقط متن کپی پیست نکنید تجربه خودتون رو بگید
ممنون
چند ماه بعد شروع به کار میشه پروتین مصرف کرد؟؟
شیش ماه بسه؟
ممنونسلام
راستش من زیاد این تولیدات رو قبول ندارم . درباره پودر های چاقی !!!؟ باید عرض کنم یکی از نمونه هاش رو اتفاقی دیدم که مقداری کورتون همراهش داره !!! باید بگم افزایش وزن فرمول جادویی نمیخواد که این شرکت ها کشفش کردن و با یه مارک تجاری فرمول جادوییشون ! رو پخش می کنن .
...
درباره مخمر اما وضعیت فرق میکنه . مثل انواع جوانه ها چون انواع ویتامین B رو داره ( غیر از 12 ) و فیبر و اسید آمینه هم همراهشه و خیلی فواید دیگه برای کم کردن قند خون و افزایش اشتهای خوردن ! و ... کاربرد داره .
البته مقدارش کنترل شده باید استفاده شه . مثلا روزی 1 قاشق یا 2 تا 4 قرص .
موفق باشی
حالا کدوم برند مخمر ها خوبند؟یکی م گفت آمریکاییش رو دارم 120 تومنه؟ حالا این خوبه یا نه؟(نمیدونم بسته ای گفت -دونه ای یا کیلویی)
مخمر دونه ایه ، بسته ای هم میدن ولی خیلی زیاده ! من 20 تا گرفتم 600 تومن شد ، تا الان چند تا خوردم و تاثیر زیادی احساس نکردم ولی وقتی قرصی مثل سیپرو هپتادین رو می خوردم هم گرسنم میشد هم خوابم می یومد . فکر کنم سیپروهپتادین برای یه بدنساز بهتر باشه چون بدنساز باید بیشتر از یه ادم معمولی بخوابه ولی عوارضش رو هم باید در نظر گرفت !
جواب سوال من رو هم یکی بده !
نه ناصر جون مخمر از اون تولیداتی نیست که تفاوت آنچنانی تو برندش باشه ( نظر شخصی ) شما همینجا هم میتونی دونه ای بگیری . ارزونتر هم میشه . البته اگر زیاد تاکید داری رو شرکتی بودنش محصولات اینچنینی رو Nutrition پیشنهاد میکنم . برند معتبریه .
ولی کلا زیاد حساس نباش روش .
دادا کی این پیشنهادات رو صادر میکنه ؟!Ehsan
فکر کنم سیپروهپتادین برای یه بدنساز بهتر باشه چون بدنساز باید بیشتر از یه ادم معمولی بخوابه ولی عوارضش رو هم باید در نظر گرفت !
سیپروهپتادین ( CYPROHEPTADINE ) جزو آنتی هیستامین هاست ! و خاصیت برای درمان آلرژی ها داره !
البته درسته که برای اشتها هم استفاده داره اما در مواردی که طرف به بیماری بی اشتهایی مبتلاست !
مصرف اینطور داروها اصلا پیشنهاد نمیشه .
مهلت بده دادا !جواب سوال من رو هم یکی بده !
اینجا مگه تا حالا پست Copy هم دیدی ؟!فقط متن کپی پیست نکنید تجربه خودتون رو بگید
...
خب .
اولا فقط بخور بخور نیست . چی خوردن و کی خوردن از همه مهم تره .
شما باید موادی که دیرهضم تر هستند رو بگنجونی .
کربوهای پیچیده مثل سیب زمینی و ماکارونی و پروتئین های دیر هضم مثل شیر که کازئین داره .
تازه ترکیب غذایی هم مهمه . اینکه با پروتئین چی میل کنی که جذبشو بیشتر کنه یا همینطور با کربوهیدرات .
محلول های دست ساز هم به شدت نتیجه دیدم ازش .
تو پست های قبلی گفتم به بچه ها . ( جهت جلوگیری از امر شنیع Copy و Paste !!! خودت زحمت بکش یه نگاهی بنداز چند صفحه قبل رو )
شما باید به یه سری وعده ها توجه بیشتری کنی. صبحانه ، بعد از تمرین ، قبل از خواب . کلید تغذیه این 3 تا میتونن باشن البته در کنار بقیه .
برای تمرین هم باید مطمئن شی درست تمرین میکنی . برنامه مناسب + فرسایشی نشدن تمرین .
اینها همه راهنمایی و سر نخ بود که دادم دستت . اگر بازم سوالی داری بپرس .
بیشتر هم میخوای بگپی بپیغام بهم !
اگه به من باشه که بعد از 2 ماه تمرین اصولی و درست تازه میشه یه کراتین استفاده کرد و بعد از تموم شدن کراتین ( که حدود 1 ماه یا 1 ماه و نیم طول میکشه ) باید 2 3 هفته استراحت داد ( کراتین رو استراحت دادا ! نه تمرین ! ) و بعد یه پروتئین و کراتین شروع کرد .DarkDream2012
چند ماه بعد شروع به کار میشه پروتین مصرف کرد؟؟
شیش ماه بسه؟
البته افراد با هم تفاوت هایی دارن . ولی خب زیاد طرفدار تکیه به مکمل ها نیستم .
Last edited by lahij_web; 07-01-2011 at 16:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)