e... جای اشتب پست دادم... من نسخه PC رو گفتم...
به هر حال فرقی نمیکنه جفتشون تقریباً یکین نقد و بررسیشونم یکیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
e... جای اشتب پست دادم... من نسخه PC رو گفتم...
به هر حال فرقی نمیکنه جفتشون تقریباً یکین نقد و بررسیشونم یکیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cleeev; 23-12-2010 at 14:57.
دیشب یکم رفتم لایو بازی کردم افتضاح بود اصلا هیجان و گیرایی نداشت برام . اون زامبولی کشون هم اصلا فاز نداد با 3 نفر دیگه بازی کردیم . کلا همونطور که فکر میکردم اصلا برام جذابیت نداشت
سلام دوستان این بازی من چرا مراحلو سیو نمیکنه خودمونو کشتیم تا یه جاییش رفتیم دوباره برگشتم سر جای اول![]()
میخوای از بازی خارج بشی Save & Exit میزنی ؟
اره دادا اسکول که نیستیم![]()
آقا توروخدا کمک کنید مشکل چیه که سیو نمیکنه ؟ آیا برای شما وقتی وارد بازی میشید گزینه resume game داره ؟ اگه آره برای من نداره فقط برای من select level رو داره که فقط میتونم از اول یه مرحله برم.ولی وقتی سیو و و اگزیت رو میزنم ولی هنوز بکل از بازی خارج نشدم و توی منوهای بازی هستم گرینه resume هستش
ایول مال منم resume نداره
دیشب یه چیز بسیار عالی و جالب کشف کردم از خود بازی خیلی قشنگتر بود . Dead Ops Arcade که یه بازی زامبولی کشی هستش اما به سبک Arcade دیشب با بچه ها 3 نفری اینو بازی کردیم فوق العاده بود . البته شاید خیلی ها قبلا بازی کرده باشن این بازی آرکید رو اما من چون زیاد COD بازی نمیکردم نمیدونستم . کلا از خود بازی خیلی قشنگتر بود
یه Mode هم داشت قسمت آنلاین همه فقط یه Pistol داشتن و تنها 1 تیر . باید با همون 1 تیر یه نفر رو میکشتی اگه تیرت خطا میرفت باید Knife میکردی تا تیر بده بهت . اینم خیلی جالب بود
وارد Campaign بشید اگه دیدین continue نداره برگردید به منو و دوباره وارد Campaign بشید.
اینطوری اصولا باید مشکلتون حل بشه!!![]()
دمت گرم جواب دادوارد Campaign بشید اگه دیدین continue نداره برگردید به منو و دوباره وارد Campaign بشید.
اینطوری اصولا باید مشکلتون حل بشه!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)