تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 124 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. امروز ماشینو بردم سرویس اولیه. خیلی استرس دارم !!!! باورکنید انگار یه بخشی از وجودم نیست. اینکه نمیذارن اونجا وایسی خیلی ظلمه. بگذریم. چند تا سوال برام پیش آمد که این یارو جواب سر بالا داد. یکی اینکه من موقع حرکت گاهی صدای جیر جیر از سمت راست عقب میومد. دوستام میگفتن احتمالا مربوط به کمک عقبه. من به نمایندگی گفتم میگه لنت های جلو ایراد صدا میده. یه بنده خدایی اونجا بود که اونم پراید 131 داشت آورده بود تعمیر. اینجور که خودش میگفت بعد از یک سال ماشین گیر بکسش داغون شده. این بحث کمک های عقبو باهاش کردم. گفت کمک کجا بود؟؟ الان مدتیه میخوام عوض کنم گیر نمیاد؟ میخواستم بپرسم واقعا گیر نمیاد؟؟ سوال دوم اینکه بعضی وقتا موقع دنده عقب گرفتن دنده جا نمیره. باید 3 4 بار امتحان کنی. اینقدر هول بودم یادم رفت اینو به نمایندگی بگم. حالا پرسیدم میگن احتمال داره از روغن گیربکس باشه. میخواستم بپرسم این مورد تو سرویس اولیه کنترل میشه؟؟ یا مثلا تعویض میشه؟ کلا فقط روغن موتور تعویض میشه؟ کسی میدونه از این مواردی که میگم کدوما عوض میشه و اینکه برای همه انجام میدن یا حتما باید بهشون بگی. واسکازین، فیلترهوا، فیلتر بنزین .. راستی هزینه سرویس اولیه شده 30 تومن !!! به به.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا 131 من هم قسمت عقب سمت شاگرد روی دست انداز که میرم یه صدایی میده. مخصوصا اگه عقب یه نفر نشسته باشه که صداش خیلی بلند میشه. 3200 تا کار کرده.
    امیدم به سرویس اولیه بود که درستش می کنن ولی اینجور که شما میگی....

راستی قبل از بردن به نمایندگی اینترنتی وقت گرفتی؟

اگرم تونستی کار ماشینت که تموم شد بگو چه کارایی روش کردن

کلا ما رو بی خبر نذار داداش

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برا من صدا میداد، به 1000 نرسیده بود، بردم نمایندگی درستش کردن، پولم نگرفتن.
    ببرید بدتر نشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. ماشینو گرفتم. معنی سرویس اولیه یعنی تعویض روغن و فیلتر روغن و یه تنظیم موتور که اونم مطمئن نیستم با دیاگ. اصلا هیچ کاری نکردن. فقط زدن کلاچو اینقدر سفت کردن که جفت پا باید بری روش که بتونی دنده عوض کنی. جالیه به طرف میگم واسکازین عوض کردین؟ میگه نه. میگه فیلتر هوا میگه نه. میگم چرخم صدا میداد درست کردین؟ میگه من نمیدونم فقط روغن عوض کردیم. جلوش کاپوتو زدم بالا انگار که بهش برخورده باشه. گفتم ببخشید من از کل موتور همراه با شماره سریال قطعات عکس گرفتم و باید چک کنم. خدا رو شکر تا جایی که من میفهمم چیزی عوض نشده بود. داخلشو خدا میدونه. ترمزا وحشتناک شده. باید ببرم بیرون بدم یه دستی بزنن بهش. ترمز که میکنی ماشین واسه خودش میره. دیروز 2 بار نزدیک بود تصادف شدید کنم از پشت. نمیدونم چه گندی زدن. اما میدونم که لنت عوض نکردن. چون اگه میکردن تو فاکتور حتما بود. 24000 تومن هزینه دادم که ماشین کلاچش سفت شه. ترمز دستی باید باهاش کشتی بگیری بیاد بالا. خدایی اغراق نمیکنم. 10 بار از دیروز تا حالا ماشینو خاموش کردم. نمیدونم والا کلاچش چرا اینطوری شده؟ بیشتر ترسم از ترمزه.خصوصا در حالت خلاصی رسما ماشین واسه خودش میره. کاش نمیبردم سرویس اولیه. باید دید مصرف ماشین بهتر میشه یا نه. تنها ایرادی که به ماشین وارد بود مصرف بالاش تو شهره. راحت صدی 10 11 می سوزنه. اما تو جاده بدک نیست. حساب کردم حدود 6 می سوزه. آخه یعنی چی؟ من دوستم 405 داره، با اون موتور و وزن ماشین و رانندگی این بنده خدا که لایی میکشه از دنده 1 میره 4 از 4 میاد 1 خلاصه وحشتناکه رانندگیش. صدی 8 یا نهایت 9 میسوزنه. کاش یه تعمیرگاه درست و حسابی باشه قشنگ بری از صبح وایسی رو سر طرف کارایی که می خوای واست انجام بدن. همه جای دنیا ماشینو میبری سرویس اولیه خیالت راحت شه. اینجا با ترس و لرز میبری آخرشم این میشه.قصدم مقایسه هیوندا با پراید نیست. استغفرال... اما یکی از دوستام وضعش بدک نیست سوناتای 2008 داره. از اولم دست خودش بوده. اونم مثل این یکی پدر ماشینو درآورده. یعنی بلا نیست سر ماشین نیاورده باشه. موتور سالم. دست نخورده. فقط خرجش بنزین و روغن و خرجای متداوله. اون روزو موتورو دیدم تار عنکبوت بسته بود بس که کثیف یود. اما عین ساعت کار میکنه. این معنای کیفیته. اینه که میگن هر چی پول بدی آش میخوری.

5. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا 131 من هم قسمت عقب سمت شاگرد روی دست انداز که میرم یه صدایی میده. مخصوصا اگه عقب یه نفر نشسته باشه که صداش خیلی بلند میشه. 3200 تا کار کرده.
    امیدم به سرویس اولیه بود که درستش می کنن ولی اینجور که شما میگی....

راستی قبل از بردن به نمایندگی اینترنتی وقت گرفتی؟

اگرم تونستی کار ماشینت که تموم شد بگو چه کارایی روش کردن

کلا ما رو بی خبر نذار داداش
    دوست عزیز تشریف می برید داخل سایتی که زیر لینکشو میذارم. اینترنتی وقت میگیرید. یک سری عیب میاد که باید انتخاب کنی اما از من میشنوی هیچ فرق نمی کنه. من حتی پرینت هم گرفتم. شما بگی نگی یه سری کار هست خودشون انجام میدن.
    1. تعویض روغن
    2. تعویض فیلتر روغن
    3. آچار کشی ؟؟؟
    4. رگلاژ درها
    5. تنظیم موتور ؟؟
    6. بازدید چرخها؟؟ که اینو خیلی مطمئن نیستم.

کار دیگه ای نمیکنن. یعنی نمیشه مطمئن بود. چون نمیبینی. حتی ماشینو خودش واست میاره دم در. نمیذاره بری تو. تمام وسایل ماشینو دربیار روز قبلش. مثلا قفل فرمون. فندک (این مهمه چون کوچیکه ممکنه گو گور شه) آچار اگه اضافه داری. آنتن کلا ماشینو لخت تحویل بده. البته دست نمیزنن ولی خب مال خودتو سفت بچسبی بهتره. اینم لینک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برا من صدا میداد، به 1000 نرسیده بود، بردم نمایندگی درستش کردن، پولم نگرفتن.
    ببرید بدتر نشه.
    نمایندگی که شما بردی خیلی مهربون بوده

من از چند تا نمایندگی پرسیدم گفتن قبل از 4500 تا به هیچ وجه قبول نمی کنن مگر اینکه مشکلش طوری باشه که ماشین راه نره

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشین کلاچش سفت شه. ترمز دستی باید باهاش کشتی بگیری بیاد بالا. خدایی اغراق نمیکنم. 10 بار از دیروز تا حالا ماشینو خاموش کردم. نمیدونم والا کلاچش چرا اینطوری شده؟ بیشتر ترسم از ترمزه.خصوصا در حالت خلاصی رسما ماشین واسه خودش میره. .
    خب کاش اسم نمایندگی رو میگفتی تا بقیه اونجا نرن، ضمنا پیگیری کن ببین می تونی به سایپا شکایت کنی، یا انتقادی چیزی که حداقل اون نمایندگی توبیخ بشه!

نمایندگی که شما بردی خیلی مهربون بوده
    من از چند تا نمایندگی پرسیدم گفتن قبل از 4500 تا به هیچ وجه قبول نمی کنن مگر اینکه مشکلش طوری باشه که ماشین راه نره
    با این تعریف هایی که شما از نمایندگی ها کردید، آره انگار این نمایندگی خیلی ماهه!
    یه بار که رفتم ماشین رو دادم نمایندگی تا ظهر خبری نشد، زنگ زدم گفتم آمادس بیام ببرم، کار دارم، گفتن سیستم قطعه ثبت اش نکردیم اما بیایید ماشین رو ببرید فرداش کارت نارنجی رو بهتون میدیم!
    رفتارشون هم خوب بود با مشتری ها

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز تشریف می برید داخل سایتی که زیر لینکشو میذارم. اینترنتی وقت میگیرید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقت که گرفتم صبح چه ساعتی باید نمایندگی باشم؟

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

48 روز از تاریخ ثبت نام من گذشت و هنوز هیچ خبری نیست
    از اول مهر اصلا کسی تحویل گرفته؟

12. این کاربر از ksjvk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

48 روز از تاریخ ثبت نام من گذشت و هنوز هیچ خبری نیست
    از اول مهر اصلا کسی تحویل گرفته؟
    پراید به دلیل نداشتن دو ایربگ برای سرنشینان جلو تا اطلاع ثانوی پلاک نمیشه!
    این خبر خیلی خوبیه برای کسانی که تا الان خودرو نداشتن و قصد خرید دارن ولی خبر خیلی بدیه برای کسایی که پول بی زبون رو دادن دست شرکت سایپا
    که نه وقت مردم براش مهمه، نه قرض و وامهایی که مردم برای داشتن ماشین میگیرن، نه جون مردم و نه حداقل اطلاع رسانی درست برای مردم
    موقع ثبت نام بهت میگن تحویل به موقع است نهایتا 7-8 روز دیر بشه (چون مبلغی از این پول که به حساب سایپا میریزیم اشانتیون نمایندگی میشه ولی بعد از این که پول رو ریختی به حساب وقتی زنگ میزنی و نمایندگی وضعیت رو می پرسی با کمال بی تفاوتی میگه ما فقط وظیفه یه رابط بین شما و شرکت رو داریم و از هیچی خبر نداریم)
    نمیدونم بعضی از دوستان توجه کردن یا نه، تا همین چند روز پیش که هنوز جلوی پلاکها رو نگرفته بودن تو نمایندگیها ماشینهایی بود که پلاک نشده(کارتکسی) و به قیمت بازار ازاد فروخته میشد.
    سوال از سایپای اینه:
    چرا وقتی شما مشتری داری که 2 ماه پیش پول ریخته به حسابت ماشین بهش نمیدی به هر بهانه ای ولی تو نمایندگی ماشین کارتکسی هست به وفور؟
    چرا وقتی تحویلی های 2 ماه پیش رو نتونستی بدی بازم با کمال پر رویی ماشین تحویل 30 روزه(به قول خودشون تحویل فوری!) ثبت نام میکنی؟
    چرا پرایدی رو که به قول خودتون خودروی کاملا ساخت داخل هست (زهی خیال باطل) به گرون شدن ارز ربط میدی و قیمتشو تو 1 سال 2 میلیون بالا میبری؟
    چرا تو فرم ثبت نام میزنی جریمه تاخیر 30 درصد (شما حساب کنین 30 درصد سود سالانه 10 میلیون تومن میشه حدود 250 هزار تومان در ماه یا 8300 تومن در روز)
    ولی اینا فقط روزهای کاری رو تو سود دهی حساب میکنن!!!!!!!!!!!! و یک ماه رو حدود 170 تومن میدن؟
    چرا من ایرانی که 50 ساله دارم برای حفظ این شرکتهای معظم خودروساز از جونم، مالم، زندگیم میزنم حالا باید اینا به من زور بگن؟
    تا کی؟
    Last edited by mohamad skystar; 01-10-2012 at 20:28.

14. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •