ما همگی از client خود سایت دانلود کردیم...سرعتش خوبه مشکلی نیست...
حجمش هم حدوده 3.5 گیگ هست که احتمالا بعد از دانلود بکم باید آپدیت بشه...
من چند باری با چند نفر صحبت کردم که کامنت اول رو تغییر بدم اما نشد...
ما همگی از client خود سایت دانلود کردیم...سرعتش خوبه مشکلی نیست...
حجمش هم حدوده 3.5 گیگ هست که احتمالا بعد از دانلود بکم باید آپدیت بشه...
من چند باری با چند نفر صحبت کردم که کامنت اول رو تغییر بدم اما نشد...
واسه 2.7 گیگش از لینک زیر با سرعت بالا استفاده کن بقیش رو بعد نصب ابیت کن تا 3.5 گیگ راستی فایل زیر RAR هست که خوش کمی حجمش رو کم کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایونی تازه میخوان شروع کنن بهتره بخش آموزشی بازی رو انجام بدن که خیلی ساده و کامل به بازیکن اطلاعات می دهلطفا یه توضیح کلی برای شروع بازی بدین
بعدشم چند بار با هوش مصنوعی(درجه beginner رو انتخاب کنید) بازی کنید حسابی راه می افتید
بازیش کپی dota هست ولی کمی آسمون تر با گرافیک بالا تر ولی بعضی مشکلات رو دره مثلا یه هیرو رو فقط یکی می تونه برداره دیر بیایی برداشتنش و از مزایای بازی داشتن گیلیپس و skin و... برای هیرو م معایبش نسبت به dota در garena نداشتن lobby برای حرف زدن هست که باید حتما بی تو بازی تا بتونی با بقیه حرف بزنیدر کل بازی خوب و اعتیاد آوری هست ولی خدا وکیلی ارزش اول شدن تو 2011 داره؟؟؟؟
![]()
DotA هم اینطوره ها!مگر یه دستور اول بازی بزنن!(تازه فکر کنم دستور داره برا این) تازه تو دوتا یه هیرو رو دشمناتم بردارن شما نمیتونی برش داری ولی تو این یارت برداره نمیتونی ولی دشمنت برداره اشکال نداره!بازیش کپی dota هست ولی کمی آسمون تر با گرافیک بالا تر ولی بعضی مشکلات رو دره مثلا یه هیرو رو فقط یکی می تونه برداره دیر بیایی برداشتنش
به نظر من که بـــــــله!ولی خدا وکیلی ارزش اول شدن تو 2011 داره؟؟؟؟![]()
عیب میدونم داره ولی بازی Free بهتر از این من که ندیدم!
تا حالا از این هیرو شاخ تر و زیبا تردیدید مایه عذاب دشمنان و شادی روح شماست من همش همین رو بر می دارم ته حاله و تو همه مپ ها نفر اولم
اسم هیرو زیر ashe هست خیییییییییییلی با حاله
![]()
راستی راهی هست بشه کسی رو Add کرد و رفت با هاش بازی کرد؟!!!!!!!!!
مثلا می خوام شما رو add کنم باید چه کنم؟![]()
Master Yi رو عشقه!
برا Add اون پایین عکس یه آدمه اگه اشتباه نکنم!روش کلیک کن و Add رو بزن
Last edited by Arrowtic; 08-02-2012 at 18:55.
اصلا لیست دوستانش کجاست ؟ من می خوام از تو lobby یکی رو Add کنم بدون ورود به بازی باید چه کنم؟![]()
چطور می شه پول سریع تر برای خرید هیرو جمع کرد؟!!!!
بن شدمبخاطر رفتن حین بازی چرا در مورد بن کسی چیزی به من نگفت؟!!
تا فردا بن هستم
![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)