دوستانی که از وایرلس تو گوشیشون استفاده میکنن تا حالا به invalid server name برنخوردند؟
دوستانی که از وایرلس تو گوشیشون استفاده میکنن تا حالا به invalid server name برنخوردند؟
دوستان این شخصی که چند وقت پیش آگهی فروش 740 داده بود حالا آگهی جدید 530 داده!
بنده بهش ایمیل دادم و میگه همه رنگشم موجوده، کسی تا حالا از ایشون خرید کره؟
ایشون چندین آکهی فروش در زمینه iPhone4 ، N8 و چندین گوشی دیگه دادن، آیا قابل اطمینانه؟
سلام
اولا گوشی جدید مبارکت باشه.
دوم:در رابطه با پیغامی که گوشیت میده اگر مودمت را به صورت دستی استفاده میکنی باید به حالت اتوماتیک تغیرش بدی و بعد یه بار مودمت را خاموش و روشن کنی.بعد تو قسمت تنظیمات مودمت یه رمز اختصاص داده شده که برای اینکه کسی نتونه از وایرلس تو استفاده کنه.این رمز را باید موقعی که با موبایل میخواهی کار کنی تو قسمت تنظیمات وایرلس موبایلت وارد کنی تا بتونی به اینترنت وصل بشی.
فکر کنم راه حلش این باشه.
مرسی اونم به شکل زیاد.
راستش اینترنته من به شکل adsl lan هستش پس ipv4 نمیتونه تو حالت اتوماتیک باشه(فکر میکنم منظورت همین بود) تو این چند روز من
کل اینترنت زیر رو کردم یکی میگه اشکال از گوشی های نوکیات یکی دیگه یه اموزشایی داده ملت رو راحت کرده بود البته به درد من نخورد
حالا اگه از دوستان کسی رو مشیناسید یا تاپیک مخصوصی هست معرفی کنید.حتما,لازمه شدید
در مورد دوربین این بگم واقعا روش حرفی نیست.در مورد اون مقایسه ها تو تاپیک قبلی یادتون میاد؟ کاملا واقعیت دارند ولی
نوکیا تو camera school رسما اعلام میکنه که این گوشی طبیعی ترین عکس ممکن رو تحویل شما میده.
اون خوش رنگیه الکی تو بقیه گوشیا حاصل بازی کردن اتومات با , color,contrast هستش که اونجا همه رو اموزش میده.
با اینکار عکسا واقعا خوشکلترمیشن.من بیشتر حال میکنم خودم دست کاری کنم عکس رو؛ اینم بگم که ان8 قابلیت اتومات کردن
اینارو هم تو خوده عکاسی وهم photo editor داره.
حالا کودوم یکی با حالتره.به شما توصیه میکنم حتما یه سری به اونجا بزنید!
Last edited by astaragg; 12-11-2010 at 15:22.
سلام
دوستانی که گوشی N8 را خریدن میشه درباره مقاومت بدنه و صفحه نمایش و درباره ی سخت افزار این گوشی نظر خودشون را بدهند مثلا میزان ramو cpu این گوشی کافی است؟
به نظر من گوشی یه کندی داره که اصلا اونطور که شما فکر کنی اذیت کننده نیست.فقط به اپدیت نیاز داره وقتی با گوشی کار میکنی کاملا احساسش میکنی.
از نظر سخت افزاری کاملا کامله
راستش روز اول چون نمیتونستم از وایرلس خونه استفاده کنم داشتم پشیمون میشدم که چرا hd رو نگرفتم
ولی حالا دارم عاشقش میشم چون فقط کافیه قله دوربینش دستت بیاد مثل من تو یه روز200 عکس بگیری
نگید دوربین ندیدست چون واقعا لذت داره
بازم اگه میتونید درباره ی invalid server name کمک کنید تا دیگه بترکونمش
یه سوال داشتم از n8 داران
اینکه این گوشی mkv رو کامل ساپورت میکنه؟امتحان کردین؟
بچه ها قيمت اين گوشي بازم 450 تمنه؟يا اصلا اين نيست قيمتش؟
بله کاملا ساپرت میکنه بابیتریت بسیار بالا و 720p
آخرین قیمت 690 بی گارانتی و 790 با گارانتی اعلام شده بود
پ.ن: astaragg جان مبارکت باشه
Last edited by M@hdi-B; 12-11-2010 at 21:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)