سلام به همگی.نم نم مثل اینکه باید رفت این گوشی رو خرید.این مشکلات مسخره مثل فضای کم مسیج(500پارت) و بقیه که تو جت بود تو این برطرف شده؟
سلام به همگی.نم نم مثل اینکه باید رفت این گوشی رو خرید.این مشکلات مسخره مثل فضای کم مسیج(500پارت) و بقیه که تو جت بود تو این برطرف شده؟
دوستان یه سوال دیگه...اگه می شه یکی کامل توضیح بده که وضعیت نصب نرم افزار و بازی روی این گوشی چه جوریه؟ ::
1. آیا امکان خرید بازی و نرم افزار از store های دیگه مثل United Kingdom وجود داره؟ ( با v...n و ...)
2. در صورت مثبت بودن جواب سوال 1، آیا در صورت نصب قانونی نرم افزار ها و بازی ها، باز هم باید موقع اجرای آن ها به اینترنت متصل بود؟
3. اسپوف کردن یعنی چه؟ و آیا بازی های اسپوف شده هم موقع اجرا به اینترنت نیاز دارند؟
4. برای اسپوف کردن حتما باید firmware گوشی رو عوض کرد؟ و آیا بعد از این کار (عوض کردن firmware ) دیگه امکان آپدیت کردن معمولی اون وجود ندارد؟؟
ببخشید که یه خورده زیاد شد...![]()
توي Review هاي خارجي خوندم كه نوشته بود محدوديت 1000 پيام داره.
Last edited by outpost; 30-05-2011 at 13:55.
ماشالا سوالاتتون خیلی زیاده ،31: منم متاسفانه با گوشی دارم تایپ میکنم و نمیتونم کامل جواب بدم
سوال اول مثبته درصورتی که حساب بین المللی داشته باشید
ولی نگران نباشید.. به زودی مارکت ایران هم قابلیت خرید از طریق کارت بانک شتاب رو پیدا میکنه (اولین سیستم عامل که مارکتش به صورت کامل در ایران در دسترسه همین بادا خواهد بود
درصورت خرید قانونی نیازی به اینترنت نیس.. مث برنامه های مجانی اجرا میشه
اسپوف کردن به طور خلاصه همون هکک کردن یا جایگزین کردن بازی پولی با بازی مجانیه
خیر.. با فریمور فابریک به راحتی میشه اسپوف کرد
و البته برای اجرای برنامه ی هکک شده به اینرنت برای لانچ نیاز داره
یواش یواش دارم به این بادا علاقه مند میشم....هر روز بهتر دیروز....![]()
هر روز داره به تعداد برنامه ها و بازی های بادا اضافه میشهو جالب اینه که اکثر برنامه هاش رایگان ه !
![]()
سلام يه سوال من samsungapps گوشيمو آپديت كردم (ديگه لانچ نمياد) راهي هس كه برگردونمش به حالت قبل ؟
بله
درصورتی که فلش کنید قابل بازگشته.. اگه قصد فلش داشتید، بهتره فریمور ترکیبی رو بریزید چون هم راحت تره هم دیگه بازیا بدون دردسر اجرا میشه
هموني كه فارسي نداره ديگه ؟ تو اون فريمور فقط اس فارسي مشكل داره يا فايلاي word و pdf هم فارسي نمياد يه سوال ديگه اينكه من تا حالا فلش نكردم به نظر شما سخته ؟ كلا چقد طول ميكشه ؟ با نهايت تشكر
اره همونه اشتباه نکن وقتی فایل فارسی رو باز کنی قشنگ نشون میده ولی نمیتونی بنویسی
فلش کردنم خیلی سادست...........
دوستدار شما یاشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)