سلام
ممنون از بابت راهنماییتون
چه همه باید یادبگیرم
مرسی مرسی
سلام
ممنون از بابت راهنماییتون
چه همه باید یادبگیرم
مرسی مرسی
سلام دوستان عزیز یکم گیج شدم که کجا سوالم رو مطرح کنم اگر جوابمو بدید ممنون میشم.
یه سایتی عضو هستم که تو قسمت پروفایل مخصوص خودم میشه تغغیراتی رو ایجاد کرد واز کدهای css باید استفاده بشه،اگر بتو نید چندتا کد جالب که بتونم ضاهر پروفایلم رو تغغیر بدم در اختیارم بذارید ممنون میشم
یه سری کد مثل تغغیر شکل موس یا انداختن وال پیپر
دوستان یه سر به اینجا بزنید لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوستان عزیز من قبلا وب سایت طراحی کرده ام! زمانی که DreamWeaver برای شرکت Macromedia بود! الان فکر کنم برای شرکت Adobe هستش!
که اون موقعه با فرمت html صفحه هارو طراحی کردم! و داخل سایت آپلود کردم!
می خواستم بدونم که این php و asp.net زبان برنامه نویسی برای چه کارهایی هستن؟! (یعنی در همون صفحات HTML از این زبان ها استفاده می کنند یا اینکه از اول باید فرمت صفحات asp باشه! ((( یکمی در این باره توضیح بدید و منو راهمایی کنید که اصلا با این زبان ها چیکار می کنن!؟
راستی در این برنامه ی Dream Weaver فارسی که تایپ می کردم برعکس می نوشت اما در صفحات وب درست نشون میداد!
می خواستم بدونم که چگونه میشه کاری کرد که در این برنامه بصورت عالی فارسی نوشت و از فونت های مختلف فارسی استفاده کرد؟!
سلام.
دوستان عزیز من قبلا وب سایت طراحی کرده ام! زمانی که DreamWeaver برای شرکت Macromedia بود! الان فکر کنم برای شرکت Adobe هستش!
که اون موقعه با فرمت html صفحه هارو طراحی کردم! و داخل سایت آپلود کردم!
می خواستم بدونم که این php و asp.net زبان برنامه نویسی برای چه کارهایی هستن؟! (یعنی در همون صفحات HTML از این زبان ها استفاده می کنند یا اینکه از اول باید فرمت صفحات asp باشه! ((( یکمی در این باره توضیح بدید و منو راهمایی کنید که اصلا با این زبان ها چیکار می کنن!؟
راستی در این برنامه ی Dream Weaver فارسی که تایپ می کردم برعکس می نوشت اما در صفحات وب درست نشون میداد!
می خواستم بدونم که چگونه میشه کاری کرد که در این برنامه بصورت عالی فارسی نوشت و از فونت های مختلف فارسی استفاده کرد؟!
سلام دوستان
من سایتم رو با نرم افزار WYSIWYG Web Builder 7 طراحی کردم و روی هاست هم پابلیش کردم از نرم افزار مدیریت محتوا هم استفاده نمی کنم ، اگر ممکنه راهنماییم کنیم چطور می تونم مطالبم رو آرشیو کنم و منو آرشیو رو هم تو سایتم استفاده کنم .
هاستی که من ازش استفاده می کنم : plesk
سلام
من بخام طراحي يا بگيرم بايد ازكجا شروع كنم؟
باسلام دوستان
من بعضی سایتارو توگوگل می بینم نصف صفحه سرچ رومی گیرن کلی حرس می خورم چراسایت من اینجوری نیست حالا عکساشونو می زارم ببینید اگه کسی بلده توگوگل اینکاروبکنه به من پیغام بده.
![]()
سلام به دوستان یه سوال برام پیش امده ؟؟؟؟
کسی میدونه ایا کدی وجود داره که صفحات سایت رو خیلی سریعتر باز کنه یهنی کسی که برای اولین بار به سایت مراجعه میکنه صفحه در هارد ذخیره بشه و برای بار دوم سایت با سرعت بالا باز بشه بعضی سایتها هستند که وقتی به اینترنت هم وصل نستی صفحه اون باز میشه ؟؟؟؟
چنین کدی وجود نداره. مگر اینکه وقتی کاربر اومد بهش یه لینک دانلود فرستاده بشه که توش صفحات وبلاگ یا سایت باشه که اگر صفحه سمت سرور باشه نمیشه!
یه چیز هم درون همه ی مرورگر ها هست به نام کش، (cash) که قسمتی از سایت ها رو ذخیره می کنه و به لود شدن سریع تر صفحات کمک می کنه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)