لطفا اسکوتر های موجود در بازار رو با قیمت معرفی کنید
لطفا اسکوتر های موجود در بازار رو با قیمت معرفی کنید
آقا سلام علیکم ببخشید دیر جواب میدم
امیدوارم این جواب ما بعد خرید شما نباشه
اول بگم که تو حدود رنج قیمت شما ، هم پالس 180 یو جی 4 هست و هم آپاچی 180
میگن که آپاچی هم شتابش بیشتره و ظاهرا یه کم کیفیت بعضی از قطعاتش بهتره در عوض پالس هم مزیتهایی داره مثل لاستیک پهنتر که موقع پیچیدنها راحتری و استحکام بهتری تو سرعت بالا داره .
اما فرق پالس 3 و 4 :
اتاق یا همون شاسی 4 بزرگتر و قویتر و سنگینتر از 3 هست
لاستیکهای 4 پهنتر
قدرت 3 حدود 16 اسب بخار و 4 حدود 17 اسب بخار که البته میگن همون یه اسب بخار صرف وزن سنگینتر 4 شده
فرمون تلسکوپی یا همون دو تیکه ی 4
کمک جلوی قویتر 4
صندلیه دو تیکه ی حرفه ای 4
وزن بیشتر 4 در حدود 147 کیلو گرم
در کل یو جی 4 همون پالس 220 هست اما با 40 سی سی کمتر و کاربرات کوچکتر و نداشتن فلاپ 220 و دیسکی نبودن عقبش . همون اتاق 220 رو انداختن روی 180 یو جی 4 .
إن شاءالله که با موتورت بری زیارت
یاعلی
سلام به همه در حال حاظر بهترین موتور با پول تو 125 سی سی هوندا خوبه که تو زمستون حدودن میتونی با 900 بگیری ولی در مجموع موتور نگیر خطر ناک حسن
آقا ما طالب این موتور مونتاژیایی ایرانی هستیم. از این به قول معروف نیم پابلندا که یه کمم تپله! (چقد قشنگ نشونی دادم! گناه دارم خوب بلد نیستم!فقط 125 می شناسم و یاماها 100))
اسمش چیه؟ قیمتشاون چنده؟بعدشم ماشینم دارم ولی طالب شدم به نظرتون می ارزه بخرم یا نه؟ شاید در ماه 10 بار بیشتر سوارش نشم. بیشتر واسم مهمه که هزینه نگهداریش پایین باشه.
سلام دوستان
با یه میلیون بودجه از بین موتورهای کلاج اتوماتیک چی پیشنهاد میکنین
تشکر فراوان
سلام خدمت اساتید.لطفا از نظر فنی بنده رو راهنمایی بفرمائید.از بین 125 سی سی های زیر کدامیک رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
پیشرو
کویر
تک تاز
دوستانی که قصد خرید موتور دارن .
تابستون به من میگفتن موتور نگیر زمستون ارزون میشه اما حالا میگم عجب غلطـی کردم که نگرفتم ، گرونــتر شده !!!
به قول پیرزنـه "جیب مارو نزنن نمیخواد ارزونـش کنن"
حالا این قیمت ها رو داشته باشید :
محتوای مخفی: قیمت های یـکــماه و نیم پـیـش
قیمت های الان :
کویر 4دنده هندلی 125 = 810
تکتاز 5دنده استارتی 125 = 910
کویر 4دنده هندلی 125 = 820
تکتاز 5دنده استارتی 125 = 890
نامی 4دنده هندلی 125 = 770
نامی 5دنده استارتی 125 = 860
مدل 150 5دنده استارتی احسان = 1.110
رو حساب اینکه ارزونـتر قرار بشه همه پولـمـو دادم سیستم گـرفتـم ، تـوی این 5-6 هفته کلا روهم رفته 20 ساعت هم از سیستمـم استفاده نکردم ، یعنی 98% ضـرر
درسته قطعات کامپیوتر هم گرون شده ، مثلا رم د.د.ر3 1600 از 19 تومن شده 29 تومن اما من بخوام این سیستم دست دوم شده رو بفروشم حداقل 20% زیر قیمت فاکتور بر میدارن، حالا باید این 20% کم شده رو جبران کنم و هم این بالا رفتن قیمت موتور رو
اما اگـه همه چـی درست پیش میرفت هم تو این مدت پولم نخوابیده بود و سیستم دستم بود ، اون 20% کم شدن بودجه هم با پایین اومدن قیمت موتور جبران میشد ، اما حیف "دنیا طبق قوانینی که روی کاغذ نوشته شده پیش نمیره. اونو آدما پیش می برند. تو باید خیلی خوش شانس باشی که یه نفر دنیاتو نابود نکنه...."
سلام به همه
امیدوارم یکی جوابمو بده چون خیلی مهمه :گل
آقا من میخوام یه موتور بگیرم که راحت هر جا باهاش برم و ولش کنم و سرقت هم ازش نشه اول میخواستم از همین سی جی معمولیا بگیرم ولی بعد گفتم یکم ژیگولتر بگیرم به سه تا کزینه xcd125 xcd135 و palse 135 ls رسیدم
اول سولالی عمومی:
قیمت قطعه این موتورا با سی جی معمولیا چقدر فرق داره و به کل ممکنه تو چه قطعاتی ممکنه به خرج بیافتم؟ واینکه قطعاتش راحت پیدا میشه یا نه؟ تعمیراتش پیش تعمیرگاه ممکنه چقدر گرونتر باشه نسبت به سی جی معمولی؟
آیا میتونم این موتورارو هر جا میخوام مثل سی جی معمولیا ول کنم؟ کلا 500-600 اختلاف قیمت دارن
و سوال تخصصی
به نظرتون کدومش بهتره و قطعاتش بیشتر گیر میاد و باب شده؟
راسته که 125 xcd بیشتر از 90 تا نمیره؟
هر کدوم سوال رو تونستید جواب بدید ممنون میشم :گل
علیک سلام ایام شهادت أباعبدالله الحسین ( علیه السلام ) تسلیت باد
تک تاز بهترین سی جی هست .
موفق باشی
یاعلی
علیک سلام ایام شهادت حضرت سیدالشهداء ( علیه السلام ) رو تسلیت عرض میکنم
بذار اون چه که میدونم رو عرض کنم : پالس 135 از اُکسید 125 و 135 بهتره چون محصول خود پالس هست
ظاهرا اُکسید 125 بیشتر از دوتای دیگه باشه لذا کمتر توی چشم هست و کمتر جلب توجه و احتمال سرقتش میره .
قیمت قطعات هر سه موتور از سی جی بطور چشمگیری بالاتر هست ولی خدمات قطعات پالس از آپاچی بهتر و ارزونتر هست .
اگه با موتور هندی بسازید تقریبا تا چند وقتی فقط روغن و بنزین و لنت میخواد و قیمت تعمیرش بیشتر از سی جی هست و باید پیش موتور ساز حرفه ای تر ببرید چون از سی جی حساستر و به روزترند .
پالس 135 که 4 سوپاپه و فکر کنم که تسمه تایم هم داشته باشه که تعمیرش رو مهمتر و بادقّتر میکنه .
اگه تهران باشید نمایندگی فارس موتور که وارد کننده محصولات باجاج در ایران هست رو میتونید براحتی پیدا کنید :
تهران - میدان رازی - قلمستان - پلاک 23 شماره تماس : 02166950744
البته در گمرک و 17 شهریور هم باید قطعاتشون باشه .
اما فکر کنم نتونید مثل سی جی این نوع موتورها رو مخصوصا 135 اون رو براحتی رها کنید و به کارتون برسید و اگه خریدید حتماً قفل دیسک ترمز تهیه بفرمایید .
ولی معیار کلی در هر خرید با مال حلال : با توکل زانوی اُشتر ببند یا بگو ، ببند زانوی اُشتر با توکّل .
عزاداریتون مقبول
یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)