سنسور شتاب سجنش فقط برای تعویض افقی عمودی صفحه نمایش هست یا کاربرد دیگه ای هم داره ؟
با سنسورش بازی هم میشه کرد یا نه ؟ اصلا بازی با سنسور حرکتی برای اندروید اومده ؟
سنسور شتاب سجنش فقط برای تعویض افقی عمودی صفحه نمایش هست یا کاربرد دیگه ای هم داره ؟
با سنسورش بازی هم میشه کرد یا نه ؟ اصلا بازی با سنسور حرکتی برای اندروید اومده ؟
بله بله بله
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
برو طبقه ششم واحد 615 اگر نداشت طبقه 4 به بالا یه دوری بزن حتما گیر میاری من 430 خریدم البته 440 میگفت ولی من زرنگی کردم قیمت همکاری ازش گرفتم.
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
هادی جان برنامه جی پی اس میخواستی اینو بگیر:
BigPlanetTW 1.6.3
compass1.40
mybuddytravel
Nav4AllAD
Pedometer-1.4.1
RMaps
sky map
streetimage
لینک دانلود در یک فایل زیپ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
بررسی تخصصی موتورولا defy:
دوستان ظاهرا پی سی ورد با سایت جی اس ام اریا مشکل دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by boys666; 25-02-2011 at 13:39.
حداقل یه توضیحی میدادی
میگم سوراخ سمبه ای نداره گوشی مثلا صدای اسپیکراش چجور بیرون میاد یا صدای مکالمه !! اینکه صددردصد ضد اب که از عکسا مشخصه ولی چجوری؟؟! سوکت شارژش کجا میخوره یعنی وقتی کابل شارژ بهش ....ببخشید اخه من یکم گیج شدم![]()
برای سوکت شارژش یه درب پلاستیکی که کاملا فیت میشه برای اسپیکرش هم یه محافظ توری شکل داره که اب ازش رد نمیشه ولی دوستان هیچ کس با اب تست نکنه ولی در همین حد بدونید که برای زمانی که اتفاقی اب بریزه روش هیچ مشکلی پیش نمیاد.
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
بله دوست عزیز سنسورش برای بازی استفاده میشه.بازی هم که از سنسور پشتیبانی بکنه هست.
اه نشد که من فقط بخاطر ضد اب بودنش میخام بخرم نشون رفقا بدم بترکن ببین موتو چی زده زورشون بیاد حسرت بخورن مردم از بس باهاشون درباره موتورولا کل انداختم اصلا چندتا از موهامو بخاطر موتو سفید کردم !دیگه این کار بکنم واقعا میترکن حالا نمیشه حداقل یه سی چهل بارولی دوستان هیچ کس با اب تست نکنه ولی در همین حد بدونید که برای زمانی که اتفاقی اب بریزه روش هیچ مشکلی پیش نمیاد.داداش نا امیدمون نکنید
تو رو خدا حیاتیه
اخه اتفاق که نمیشه من رو همین v3x م اتفاقی چندین بار خیس شد هیچیش نشد صددردصد دیفای به اتفاق بسنده نکرده
سلام به همگی دوستان...
یاد V3x بخیر... هنوزم برای من بهترین گوشیه ! خیلی دوسش دارم... حیف که خوردش کردم
شما با DEFY میتونید زیر آب عکس بگیرید و هم فیلمبرداری کنید ! دیگه چی میخواید ؟! زیر آب که نمیشه تلفنی حرف زد
بگیرین دهن همه رفیقا رو میبندین !
حیف که دارم پولم رو برای خرید ماشین جمع میکنم، وگرنه تا الان خریده بودم این گوشی رو...
این گوشی، برخلاف سایز LCD ، خیلی کوچیک و جمع و جوره... وقتی دیدمش اصلا" فکر نمیکردم تا این حد خوش دست و جمع و جور زیبا باشه...
همگی موفق باشید...![]()
یکی از دوستان گفته بود دوربینش با تاچ کارمیکنه و صفحه تاچ دیفای تو اب از کار می افته!! اقا خواهشا یکی از دوستانی که گوشیو خریده چند دقیقه بزاره تو اب تکلیف ما روشن شه عکسشم بزاره اینجا بی زحمت لطفاشما با DEFY میتونید زیر آب عکس بگیرید و هم فیلمبرداری کنید ! دیگه چی میخواید ؟! زیر آب که نمیشه تلفنی حرف زد
تو آب نمیتونی عکس بگیری چون برای عکس گرفتن باید کلید شاتر که روی صفحه لمسی هست رو فشار بدی و چون صفحه لمسی زیر آب از کار میفته نمیتونی عکس بگیری ، البته اگه این گوشی تایمر داشته باشه شاید بشه یعنی تایمر رو تنظیم میکنی که مثلا 10 ثانیه دیگه گوشی خودکار عکس بگیره اون موقع گوشی رو زیره آب میبری خودش عکس میگیره !
برای فیلم هم که شما وقتی هنوز گوشی رو توی آب نکردی فیلم برداری رو فعال میکنی بعد گوشی رو زیر آب میبری خودش فیلم میگیره !
گرفتنشم زیر آب فکر نکنم براش مشکلی پیش بیاره
البته من این گوشی رو هنوز ندارم
هادی اینجا داره فکر کنم یه بارم توی آب انداخته بودش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)