تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 309 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سنسور شتاب سجنش فقط برای تعویض افقی عمودی صفحه نمایش هست یا کاربرد دیگه ای هم داره ؟
    با سنسورش بازی هم میشه کرد یا نه ؟ اصلا بازی با سنسور حرکتی برای اندروید اومده ؟

2. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سنسور شتاب سجنش فقط برای تعویض افقی عمودی صفحه نمایش هست یا کاربرد دیگه ای هم داره ؟
    با سنسورش بازی هم میشه کرد یا نه ؟ اصلا بازی با سنسور حرکتی برای اندروید اومده ؟
    بله بله بله

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

بعد از 1 ساعت تو راه بودن رفتم علائدین که گوشیو بگیرم که هیچ جا نداشت نه اونجایی که خودم سریه قبل قیمت گرفته بودم نه اونجایی که اقای 01110362 آدرس داده بودن ...
    دومی گفت یکشنبه بیا دارم...
    _________
    طبقه اول چرا فروشندهاش اینجورین اسم موتورولا رو جلوشون میاری همچین میگن نه که انگار بهشون فحش خوارومادر دادی
    برو طبقه ششم واحد 615 اگر نداشت طبقه 4 به بالا یه دوری بزن حتما گیر میاری من 430 خریدم البته 440 میگفت ولی من زرنگی کردم قیمت همکاری ازش گرفتم.

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

هادی جان برنامه جی پی اس میخواستی اینو بگیر:

BigPlanetTW 1.6.3
    compass1.40
    mybuddytravel
    Nav4AllAD
    Pedometer-1.4.1
    RMaps
    sky map
    streetimage
    لینک دانلود در یک فایل زیپ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

بررسی تخصصی موتورولا defy:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان ظاهرا پی سی ورد با سایت جی اس ام اریا مشکل داره
    Last edited by boys666; 25-02-2011 at 13:39.

4. 3 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حداقل یه توضیحی میدادی

6. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

میگم سوراخ سمبه ای نداره گوشی مثلا صدای اسپیکراش چجور بیرون میاد یا صدای مکالمه !! اینکه صددردصد ضد اب که از عکسا مشخصه ولی چجوری؟؟! سوکت شارژش کجا میخوره یعنی وقتی کابل شارژ بهش ....ببخشید اخه من یکم گیج شدم

8. 3 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میگم سوراخ سمبه ای نداره گوشی مثلا صدای اسپیکراش چجور بیرون میاد یا صدای مکالمه !! اینکه صددردصد ضد اب که از عکسا مشخصه ولی چجوری؟؟! سوکت شارژش کجا میخوره یعنی وقتی کابل شارژ بهش ....ببخشید اخه من یکم گیج شدم
    برای سوکت شارژش یه درب پلاستیکی که کاملا فیت میشه برای اسپیکرش هم یه محافظ توری شکل داره که اب ازش رد نمیشه ولی دوستان هیچ کس با اب تست نکنه ولی در همین حد بدونید که برای زمانی که اتفاقی اب بریزه روش هیچ مشکلی پیش نمیاد.

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

حداقل یه توضیحی میدادی
    بله دوست عزیز سنسورش برای بازی استفاده میشه.بازی هم که از سنسور پشتیبانی بکنه هست.

10. 3 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

ولی دوستان هیچ کس با اب تست نکنه ولی در همین حد بدونید که برای زمانی که اتفاقی اب بریزه روش هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    اه نشد که من فقط بخاطر ضد اب بودنش میخام بخرم نشون رفقا بدم بترکن ببین موتو چی زده زورشون بیاد حسرت بخورن مردم از بس باهاشون درباره موتورولا کل انداختم اصلا چندتا از موهامو بخاطر موتو سفید کردم !دیگه این کار بکنم واقعا میترکن حالا نمیشه حداقل یه سی چهل بار داداش نا امیدمون نکنید تو رو خدا حیاتیه

12. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اخه اتفاق که نمیشه من رو همین v3x م اتفاقی چندین بار خیس شد هیچیش نشد صددردصد دیفای به اتفاق بسنده نکرده

14. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

اخه اتفاق که نمیشه من رو همین v3x م اتفاقی چندین بار خیس شد هیچیش نشد صددردصد دیفای به اتفاق بسنده نکرده
    یاد V3x بخیر... هنوزم برای من بهترین گوشیه ! خیلی دوسش دارم... حیف که خوردش کردم

شما با DEFY میتونید زیر آب عکس بگیرید و هم فیلمبرداری کنید ! دیگه چی میخواید ؟! زیر آب که نمیشه تلفنی حرف زد

بگیرین دهن همه رفیقا رو میبندین !

حیف که دارم پولم رو برای خرید ماشین جمع میکنم، وگرنه تا الان خریده بودم این گوشی رو...

این گوشی، برخلاف سایز LCD ، خیلی کوچیک و جمع و جوره... وقتی دیدمش اصلا" فکر نمیکردم تا این حد خوش دست و جمع و جور زیبا باشه...

همگی موفق باشید...

16. 4 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

شما با DEFY میتونید زیر آب عکس بگیرید و هم فیلمبرداری کنید ! دیگه چی میخواید ؟! زیر آب که نمیشه تلفنی حرف زد
    یکی از دوستان گفته بود دوربینش با تاچ کارمیکنه و صفحه تاچ دیفای تو اب از کار می افته!! اقا خواهشا یکی از دوستانی که گوشیو خریده چند دقیقه بزاره تو اب تکلیف ما روشن شه عکسشم بزاره اینجا بی زحمت لطفا

18. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یکی از دوستان گفته بود دوربینش با تاچ کارمیکنه و صفحه تاچ دیفای تو اب از کار می افته!! اقا خواهشا یکی از دوستانی که گوشیو خریده چند دقیقه بزاره تو اب تکلیف ما روشن شه عکسشم بزاره اینجا بی زحمت لطفا
    تو آب نمیتونی عکس بگیری چون برای عکس گرفتن باید کلید شاتر که روی صفحه لمسی هست رو فشار بدی و چون صفحه لمسی زیر آب از کار میفته نمیتونی عکس بگیری ، البته اگه این گوشی تایمر داشته باشه شاید بشه یعنی تایمر رو تنظیم میکنی که مثلا 10 ثانیه دیگه گوشی خودکار عکس بگیره اون موقع گوشی رو زیره آب میبری خودش عکس میگیره !
    برای فیلم هم که شما وقتی هنوز گوشی رو توی آب نکردی فیلم برداری رو فعال میکنی بعد گوشی رو زیر آب میبری خودش فیلم میگیره !
    گرفتنشم زیر آب فکر نکنم براش مشکلی پیش بیاره
    البته من این گوشی رو هنوز ندارم
    هادی اینجا داره فکر کنم یه بارم توی آب انداخته بودش !

20. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •