دانشگاه ما اصل دیپلم و گواهی پیش رو با 10 تا کپی از هر کدوم رو برای ثبت نام می خواست![]()
دانشگاه ما اصل دیپلم و گواهی پیش رو با 10 تا کپی از هر کدوم رو برای ثبت نام می خواست![]()
تو دانشگاه ما به ترم یکی میگفتن ترمک !به ترم دو ترمچه به ترم 3 ترمول و ترم 4 دانشجو !
دانشگاها با هم فرق می کنه بعضیا سخت می گیرن موقع ثبت نام بعضی راحت ولی برای اثبات اینکه دیپلم دارید باید یه چیزی ببرید ، که معمولا همون گواهی موقت کفایت می کنه و وقتی اصلش آماده شد اصلش رو می برید می دید . تو دوره کاردانی هم موقع ثبت نام گفت اصل دیپلم رو بده که خوب طبیعتا نداشتم دبیرستانمونم می گفت یا کارت پایان خدمت یا کارت دانشجویی بیار تا دیپلمت رو بدیم که با همون گواهی موقت کارمون را افتاد من ترم سه کاردانی بودم که دانشگا بهم گیر داد اصل دیپلم رو بیار ، رفتم گرفتم و بهشون دادم ...
موقع کارشناسی هم دقیقا همین داستان رو داشتم با این تفاوت که گواهی موقت کاردانی هم نداشتم ! چون دانشگاه کاردانی می گفت فقط با کارت پایان خدمت گواهی موقت رو می ده و کارت دانشجویی هم دیگه قبول نداشتن ! موقع ثبت نام کارشناسی هم کلی با مسئول ثبت نام سر این موضوع بحث کردم تا آخر راضی شد با برگه لغو معافیت مال کاردانی ثبت نامم کرد بعدا خودشون نامه نگاری کردن با دانشگاه کاردانیم و گواهی موقت رو خودشون گرفتن .....
کارشناسی هم تموم کردم گواهی موقتم رو بهم نداد گفت کارت پایان خدمت بیار !!! و گفت تا اصل کاردانیت رو نیاری مدارکت رو نمی فرسشتیم که اصل کارشناسیت بیاد ، اصل کاردانیم تقریبا دو سال پیش بهم زنگ زدن گفتن آمادست ولی خوب تا کارت پایان خدمت نبرم بهم نمی دنش ! کلا داستانیه واسه خودش !!!
یعنی اگه قصد ادامه در ارشد رو داشتیم بازم داستان داشتیم ، من الان تنها چیزی که از دانشگاه کارشناسیم دارم کارنامم با مهر و امضا که اونم هیچ ارزشی نداره !!!!
Last edited by J A V I D; 10-08-2011 at 08:22.
دوستان من شناسنامه م عوض شده ... در نتیجه سریال شناسنامه عوض شد ... موقع ثبت نام کنکور آموزش پرورش گفت که مشکلی نداره و با همون قبلی ثبت نام کن ... الان موقع ثبت نام دانشگاه چطور .؟ ... باید برم پیگیری کنم ... نیاد یه دفعه مشکل ساز بشه برام ؟! ...
ممنون میشم راهنمایی کنید اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین ...
یک سوال دارم
کلا رشته طراحی صنعتی چطوریه ؟ اگه بخوایم تهران روزانه قبول شیم باید چه درصدایی بیاریم ؟
آقا نيمه اولي هايه 71 هم بايد برن نظام وظيفه؟؟؟؟
دوست عزیز سلام
بهترین راه و معتبر ترین راه رفتن به حوزه نظام وظیفه محل زندگیتون هست. رو حرف افراد تصمیم نگیر. پاشو برو اونجا راحت سوالت رو بپرس و کامل جوابش رو بگیر و باخیال راحت واسه آیندت تصمیم بگیر.
به حرف ها بخوای اعتماد کنی می شی دوست من که سر همین که هرکسی می رسید می گفت سربازی یا نیستی یه ماه خودش رو درگیر کرد و داشت افسرده می شد. منم دیدم اینجوریه دستش رو گرفتم بردمش حوزه ی نظام وظیفه خیلی راحت سوالش رو پرسید فهمید فعلا نباید بره سربازی مثل بچه آدم اومد سر خونه زندگیش. پس با فکر و اعصاب خودت بازی نکن. برو راحت بپرس بیا
سلام دوستان با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه اما چون برام مهمه میپرسم شرمنده! من دوره فراگیر قبول شدم ۱قسمتش برام نامفهموم بود!اونم اینکه:ج: اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد و پيش دانشگاهي (يا اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام قديم).دوستان مگه همین جوری الان بری اموزش پرورش بهت سوابق تحصیلی میدن؟البته من کارشناسی قبول شدم و این یکی ازمدارک لازم برای ثبت نام هست که ظاهراً میخوان!!!!
Last edited by mohandes e ekhraji; 20-08-2011 at 17:19.
بسی خفنه! فکر کنم تا رتبه 500 هم توی مرحله اول قبول میشن(!) اما اصل کار اون آزمون عملی هست(تقریبن توی طراحی صنعتی کل کار همین آزمونه هست) بودن بچه هایی که با رتبه های 30-40 نتونستن توی مرحله دوم امتیاز بیارن و طرف با رتبه 400 اومده نشسته تو دانشگاه!
درصد ها رو نمی دونم ولی بیشتر مهارت می خواد، چندان رتبه ی شاخی لازم نداری..
موفق باشی
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما عرض کنم که شما پا می شی میری دبیرستان و پیش دانشگاهی که توش درس خوندی. می گی تاییدیه تحصیلی برا دانشگاه می خوام. می گن چی می خوای برا دبیرستان می گی تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی هم می گی تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی. چندتا برگه بهت می دن که با دیدن نمراتش مستفیض می شی. بعدش شما لطف می کنی میری اداره پست می گی دانشگاه قبول شدم می خوام مدارکم رو برای تایید بفرستم. اول می گه شیرینیت کو؟ می گی شما کار مارو را بنداز شیرینی شما هم محفوظ. بعد یک پاکت گنده می ده خدمتت اون رو پر می کنی اسم دانشگاه رو هم می نویسی یه مبلغ می دی (برا من تو سال 88 هفت هزارتومن شد) یه رسید می ده خدمتت می گه حالا شیرینی بده. از تو انکار از اون اصرار. یه جوری خودت رو خلاص کن برو آماده شو برا ثبت نام.
امیدوارم کامل بوده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)