بنیتس: درنبود میلیتو و اتوئو کار سختی داشتیم
سایت گل- رافا بنیتس، مربی اسپانیایی اینتر در صحبتهایی در پایان دیدار جمعه شب تیمش در استادیو الیمپیکو که با شکست 1-3 اینتر مقابل لاتزیو همراه بود، به این نکته اشاره کرد که تیمش در غیاب میلیتو و اتوئو کار سختی را پیش رو داشت
نرآتزوری با دریافت دو گل از حریف عقب افتاد ولی در نیمه دوم توانست یکی از این دو گل را جبران کند. البته ضربه آزاد ارنانس، پیروزی تیم میزبان را قطعی کرد
به رغم این شکست بنیتس از شیوه عملکرد تیمش در نیمه دوم بازی راضی بود:« من از واکنش تیمم در نیمه دوم راضی بودم. ما در نیمه دوم بهتر از نیمه اول بودیم. تلاش شاگردانم برای رسیدن به گل، تنها نکته مثبت تیم در این بازی بود ولی همه چیز بد پیش رفت. فکر کردن در مورد بازیهای تیم در جام باشگاه های جهان آسان نبود ولی تیم ما بازی خوبی را به نمایش گذاشت. البته باید این راهم یادآوری کرد که تلاشهای تیم برای خلق فرصت در حمله کار بسیار سختی بود و در نبود اتوئو و میلیتو کار سخت تر هم شده بود.»
مربی اسپانیایی اینتر ادامه داد:«وقتی 2 گل از حریف عقب هستی، جبران کردن گلها کار سختی است ولی در 45 دقیقه دوم واکنش خوبی داشتیم و اگر می توانستیم بلافاصله گلهای خورده را جبران کنیم، شاید اوضاع برای ما بهتر می شد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ملو: از یووه به رئال نمی روم؛ چون می توانیم فاتح اسکودتو شویم
سایت گل- فلیپه ملو،ستاره خط میانی باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیمی برای ترک این باشگاه به مقصد رئال مادرید ندارد.این ستاره برزیلی که فصل گذشته، فصل سختی را سپری کرده بود، در رقابتهای این فصل در ترکیب بینکونری خوش می درخشد.
نمایش خوب او در ترکیب یووه باعث شد تا شایعاتی در مورد احتمال جدایی او در بازار نقل و انتقالات زمستانی به گوش برسد ولی ستاره 27 ساله برزیلی این صحبتها را رد می کند.
ملو در صحبتهایی به توتومرکاتووب گفت:«رئال مادرید از حضور در یوونتوس راضی هستم و اگر می خواستم تیم را ترک کنم، سال گذشته این کار را انجام داده بودم.من به یووه متعهدم و هیچ تصمیمی برای ترک باشگاه ندارم.هدف ما فتح تمام جامهای ممکن در رقابتهای این فصل است و می توانیم فتح اسکودتو را نشانه برویم. میلان و اینتر یک گام از ما جلو هستند ولی ما همیشه در حال پیشرفتیم. فتح جام قهرمانی کار سختی خواهد بود ولی ما می توانیم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/4