تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 120 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصدومیت رو میشه به عنوان دلیل قانع کننده قبول کرد ولی خستگی رو نه. پارسال هم همین افراد تو تیمهای ملی خوشون بازی کردن. تازه برنامه بازی های ملی و باشگاهی به علت جام جهانی فشرده تر هم بوده. اون موقع چطور خسته نشدن؟
    اتفاقا بازی های قبل جام جهانی که شامل مقدماتی و بازی های دوستانه میشده خستگی به جای نداشته انچنان چون با فاصله برگزار میشده.این برنامه بازی های آلمان در کل سال 2009-2010 بوده،به نظرت فشردگی تو بازی های ملی بوده که فشار مفرط بیاره به بازیکنا تا قبل جام جهانی؟
    2تا بازی پشت سرهم توی مقدماتی انجام میدادن اونوقت میرفت برای 1-2ماه بعد بازیا.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی حضور ملی پوشای المانی و هلندی بایرن تا آخرین مرحله جام باعث شد که دیر به تیماشون ملحق بشن و استراحت کافی نداشته باشن و قاعدتا تمرینایی به خوبی فصل قبل هم نداشته باشن.
    بایرن تمرینای پیش فصلشو با حدود 10-11 تا بازیکن شروع کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی امتیازاتی که فوتبال المان امسال میگیره از سال 2012 اعمال میشه تو چمپیونز لیگ
    یعنی تحت هر شرایطی ایتالیا سال بعد هم 4سهمیش رو داره و از سال 2012 آلمان جای ایتالیا رو میگیره توی تعداد سهمیه اروپایی.
    آره اینو که سهمیه ها با یک سال تاخیر تعلق میگیره می دونستم.

ولی یه خبر دیگه هم خوندم که قراره از فصل 2012-13 قهرمان جام حذفی 4 لیگ برتر اروپا هم مستقیما به لیگ قهرمانان صعود کنند.
    البته یک سهمیه اضافی به کشورها تعلق نمی گیره بلکه از سهمیه لیگشون یکی کم میشه و قهرمان جام حذفی میاد جاش
    ظاهرا این تصمیم برای حمایت و جدی تر شدن جام های حذفی کشورها گرفته شده

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اتفاقا بازی های قبل جام جهانی که شامل مقدماتی و بازی های دوستانه میشده خستگی به جای نداشته انچنان چون با فاصله برگزار میشده.این برنامه بازی های آلمان در کل سال 2009-2010 بوده،به نظرت فشردگی تو بازی های ملی بوده که فشار مفرط بیاره به بازیکنا تا قبل جام جهانی؟
    2تا بازی پشت سرهم توی مقدماتی انجام میدادن اونوقت میرفت برای 1-2ماه بعد بازیا.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی حضور ملی پوشای المانی و هلندی بایرن تا آخرین مرحله جام باعث شد که دیر به تیماشون ملحق بشن و استراحت کافی نداشته باشن و قاعدتا تمرینایی به خوبی فصل قبل هم نداشته باشن.
    بایرن تمرینای پیش فصلشو با حدود 10-11 تا بازیکن شروع کرد.
    اگه اینطوری باشه که میفرمایین پس بارسلونا الان باید وضعیتش بدتر از بایرن باشه. چون تعداد ملی پوشانش بیشتره و اکثر اونها هم تا فینال بازی های جام جهانی بازی کردن و خسته شدن.
    بنده کماکان مصدومیت رو قبول دارم. مث زمانی که مصدومیت بازیکنان منچستر تو فصل قبل، این تیم رو در لیگ برتر و لیگ قهرمانان متضرر کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ریبری:امیدوارم شواینی هم قرارداد خود را تمدید کند
    ریبری اظهار امیدواری کرد که در پایان هفته و در بازی با مونشن گلادباخ بعد از شش هفته دوباره در بوندسلیگا برای بایرن به میدان رود

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ریبری در مصاحبه با روزنامه بیلد به شوخی گفت که تقریبا آلمانی شده است.
    او به تازگی خانه ای در حوالی مونیخ خریده است. هافبک 27 ساله بایرن درست بعد از رسوایی انتشار خبر رابطه جنسی او با فاحشه ای که به سن قانونی نرسیده بود قرارداد خود را در ماه می تا سال 2015 با این باشگاه تمدید کرد.
    ریبری در 21 سپتامبر از ناحیه مچ پا مصدوم شد اما انتظار میرود که او به اولین بازی بایرن در دور برگشت لیگ قهرمانان برسد. ریبری گفت: "تمدید قرارداد من با بایرن تصمیم درستی بود آنها یک باشگاه بزرگ در صحنه بین المللی و در عین حال یک خانواده واقعی هستند."
    ریبری اظهار امیدواری کرد که در پایان هفته و در بازی با مونشن گلادباخ بعد از شش هفته دوباره در بوندسلیگا برای بایرن به میدان رود. او گفت: من هنوز اعتماد به نفس برای بازگشت به میادین را دارم و امیدوارم این آخرین مصدومیت من در این فصل باشد.
    ریبری همچنین گفت که امیدوار است ستاره آلمانی تیم شواینی، که قراردادش تا پایان سال 2012 به اتمام می رسد نیز قرارداد خود را تمدید کند و در این تیم بماند."من واقعا امیدوارم که او قرارداد خود را تمدید کند، او اکنون تبدیل به یک بازیکن بزرگ در سطح جهانی شده است."
    ریبری به همراه مجموعه بایرن برای بدست آوردن چهارمین پیروزی در لیگ قهرمانان به رومانی سفر می کند.

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

ريبري: احساس مي‌کنم آلماني هستم
    او فرهنگ باشگاه بايرن را ستوده است.

سايت گل – فرانک ريبري، بال بايرن مونيخ و فرانسه گفته که احساس مي‌کند تا حد زيادي آلماني است. او از باشگاه هم تشکر کرد که قراردادش را تا سال 2015 تمديد کرده است.

او که در بايرن ماندني شده مي‌گويد:‌ «حالا احساس مي‌کنم تقريبا آلماني هستم.

تمديد قرارداد با بايرن تصميم درستي بود. آنها باشگاه بزرگي در سطح بين‌المللي هستند و در عين حال کاملا خانوادگي به شمار مي‌روند.»

ريبري 27 ساله مدت‌ها مورد توجه رئال مادريد قرار داشت و گفته مي‌شد بايرن پيشنهاد 80 ميليون يورويي مادريد در سال 2009 را رد کرده است.

اين بال سريع سرانجام قرارداد جديدي امضا کرد که او را تا سال 2015 در بايرن نگه مي‌دارد.

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

انتقاد همسر لوئيس فن خال از هواداران بايرن
    تروس فن خال هواداران تيم باواريايي را به دليل اينكه هميشه از اين تيم و همسرش حمايت نمي كنند، انتقاد كرد

سايت گل- تروس فن خال، همسر لوئيس فن خال، سرمربي بايرن مونيخ، هواداران تيم باواريايي را به دليل اينكه در همه بازي ها از اين تيم و همسرش حمايت نمي كنند، انتقاد كرد.

او در مصاحبه با شبكه تي زد گفت:" من از رفتار هواداران در ديدار مقابل فرايبورگ بسيار ناراحتم. آنها رفتار مناسبي نداشتند. در مقابل كلوژ هم همين طور. در مقطع پاياني بازي حفظ توپ بسيار مهم است اما هواداران فقط سرو صدا مي كردند.

من پيش از اين چنين رفتاري را از هواداران آژاكس ديده بودم. هواداران بايرن فوتبال را مي فهمند اما بايد اين مسئله را نشان دهند. همسرم نيز دوست دارد فوتبال زيبايي از تيمش ببيند. اما وقتي تيم اين همه بازيكن مصدوم دارد اما همچنان پيروز مي شود، نبايد چنين رفتاري داشت.

اگر شرايط خوب نيست و تيم بد كار مي كند، بايد از تيم بيشتر حمايت كرد. "

بايرني ها در ديدار اين هفته مقابل فرايبورگ 4-2 به پيروزي رسيدند و اكنون با 15 امتياز از 10 بازي در رده هفتم جدول رده بندي قرار دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ماگات: شالکه باید هرچه سریع‌تر از قعر جدول جدا شود
    او می‌گوید تیمش اوضاع خوبی در جدول ندارد.

سایت گل – شالکه، تیم جاه‌طلب بوندس‌لیگا در این فصل نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد و بایر لورکوزن هم این هفته با برد در خانه آنها بر مصائبشان افزود.

فلیکس ماگات، مربی شالکه می‌گوید: «این باخت برای ما بسیار دردناک بود. از نظر فوتبالی در بعضی مواقع خیلی خوب بازی می‌کنیم، اما در کل فشار کافی را نمی آوریم.

تلاشی که باید برای بالا رفتن در جدول داشته باشیم را نداشتیم. ما البته پس از عقب افتادن تسلیم نشدیم و بسیار تلاش کردیم، اما ابزار مناسب برای باز کردن دفاع لورکوزن را در اختیار نداشتیم.

حالا باید هر چه سریع‌تر از قعر جدول جدا شویم. پیروزی تنها چیزی است که در این زمینه به ما کمک می‌کند. حتی یک تساوی هم امروز برای ما کافی نبود.

در لیگ قهرمانان و جام حذفی اوضاعی عالی داریم، اما در بوندس‌لیگا این طور نیست و دلیلش را هم نمی‌دانیم. ما نمی‌توانیم بگذاریم اوضاع ما در قعر جدول بدتر شود.»

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اگه اینطوری باشه که میفرمایین پس بارسلونا الان باید وضعیتش بدتر از بایرن باشه. چون تعداد ملی پوشانش بیشتره و اکثر اونها هم تا فینال بازی های جام جهانی بازی کردن و خسته شدن.
    بنده کماکان مصدومیت رو قبول دارم. مث زمانی که مصدومیت بازیکنان منچستر تو فصل قبل، این تیم رو در لیگ برتر و لیگ قهرمانان متضرر کرد.
    منم همين نظر رو دارم. اين بازيكنا حرفه اي تر از اين حرفا هستند.و خيلي از تيم هاي بزرگ ديگه هم بازيكنانشون رو خسته از تيم ملي هاشون پس گرفتند. ولي سرنوشتشون مثل بايرن نبود( حداقل تا بحال)
    اگه مربي عوض شده بود همه ي تقصر را رو مينداخم گردن اون! ولي الان چي؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بارسا نیمکت قوی تری داره نسبت به بایرن
    بعدشم بازی رفت بایرن منچستر هم بایرن بدون روبن و شواینی منچستر رو بردش

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بارسا نیمکت قوی تری داره نسبت به بایرن
    اتفاقا به نظر من نیمکت بایرن بهتره. شما بازیکنانی مثل ماریو گومز، میروسلاو کلوزه، تیموشچوک و دمیکلیس رو به ترتیب در حد بازیکنانی مثل بوژان، خفرن (یا پدرو)، ماسکرانو و گابریل میلیتو میدونین؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال و هوینس اختلافات را برای منافع بایرن کنار می گذارند
    به نظر می رسد که لوئیس فان خال و اولی هوینس با هم آشتی کرده اند

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که لوئیس فان خال، مربی هلندی این تیم و اولی هوینس، رئیس باشگاه باواریایی به توافق رسیده اند تا اختلافاتشان را کنار بگذارند.

در طول این هفته اولی هوینس زبان به انتقاد از فان خال گشوده بود و در صحبتهایی اعلام کرده بود که مربی هلندی تیمش به نظر سایرین اهمیتی نمی دهد و بازیکنانی مثل آناتولی تیموشوک و مارتین دمیچلیس را خیلی زود کنار گذاشته است.

مربی هلندی باواریایی ها هم پس از انتشار این صحبتها، ناامیدی اش را از اظهارنظر هوینس اعلام کرده بود.

البته سران باشگاه بایرن خیلی زود برای حل این اختلافات وارد عمل شدند و با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی شان اعلام کردند که مشکلات میان فان خال و هوینس برطرف شده و دوستی آنها مثل سابق پابرجاست

کارل هاینس رومنیگه، کارل هوپفنر، کریستین نرلینگر، اولی هوینس و فان خال بلافاصله پس از ورود بایرن به رومانی برای انجام دیدار چهارشنبه شب خودمقابل کلوژ در لیگ قهرمانان اروپا جلسه ای تشکیل دادندو اختلافات را کنار گذاشتند

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

دفاع بکن‌باوئر از هوینس برسر انتقاد از فان خال
    او بر این باور است که انتقاد اولی هوینس از مربی بایرن درست است.

سایت گل – فرانس بکن‌باوئر پس از انتقاد اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن مونیخ از لوییس فان‌خال، مربی تیم به دفاع از رییس برخاسته است.

او به نشریه بیلد گفته است: «هوینس حق داشت این طور اوضاع را تکان دهد. پیش از آن که همه به جان هم بیفتند، اولی مداخله کرد. او دوست دارد این کار را انجام دهد.»

کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی باشگاه هم خواستار آن شده که هوینس و فان‌خال آشتی کنند.

ماجرا این است که هوینس در برنامه‌ای در شبکه اسکای اسپورتس گفته بود حرف زدن با فان‌خال دشوار است، چون مربی هلندی نظرات دیگر افراد را قبول نمی‌کند.

بکن‌باوئر انتظار دارد فان‌خال حرف‌های هوینس را جدی بگیرد، اما می‌گوید: «فان‌خال به این راحتی‌ها انتقادها را فراموش نمی‌کند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا به نظر من نیمکت بایرن بهتره. شما بازیکنانی مثل ماریو گومز، میروسلاو کلوزه، تیموشچوک و دمیکلیس رو به ترتیب در حد بازیکنانی مثل بوژان، خفرن (یا پدرو)، ماسکرانو و گابریل میلیتو میدونین؟؟
    گومز که انصافا یه گاو تمام عیاره
    بعد یه عمری هت تریک کرد همه جوگیر شدن دربارش و یادشون رفت چه موقعیتای طلایی از دست داده این فصل
    کلوزه هم که برا تیم ملی خوبه فقط
    تیموشوک رو هم الان باور کن زوری داره بازی میده
    دمیکلیس هم سوتی کم نمیداد وقتی بازی میکرد تو خط دفاعی ولی چون عملکرد بادشتوبر ضعیفتر ازش بوده همه میگن وای کجایی مارتین

بویان که انصافا استعداد خیلی زیادی داره ولی بازیش نمیده گواردیولا
    پدرو که فصل گذشته فوق العاده بازی کردش برای بارسا
    ماسکرانو هم که فکر میکنم از تیموشوک بهتر باشه ولی میلیتو که کلا فیکس نیمکت بارساست

تو بازی دیشب بارسا اینا نیمکت نشینش بودن(از مطرحا)
    ماسکرانو،آدریانو،مکسول،بو یان،پدرو

حالا مقایسش کن با نیمکت بایرن توی آخرین بازی بوندس لیگا
    فن بویتن،برافهاید،اولیچ،کراف ت(دروازبان)،نیکلا سانسون(خودم منم نمیشناسمش)

از بی بازیکنی تیموشوک دفاع وسط وایمیسه

تازه برای بازی امشب اولیچ هم مصدوم شده و تا6ماه نیستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •