GUNSHIP جون داداش اون سوال و درخواست بالایی من رو بی جواب نذاری ها . قربونت .
GUNSHIP جون داداش اون سوال و درخواست بالایی من رو بی جواب نذاری ها . قربونت .
user-app data-local
دوستان مرحله اخر چی میشه؟
چشمم کور شد دیگه!
لطفا یزارید اسپویلر تا اگر کسی نخواست بدونه نخونتش
مرسی
سلام دوستان گلم راستی مافیا دو برا اکس باکس 360 گرافیکش خوبه هوش مصنوعیش چطوره فرمان ماشین چی ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید.
Last edited by KING OF GTA; 25-08-2010 at 22:18. دليل: اش
شرمنده که لحنم بد بود و شما رو آزرده خاطر کرده . از اونجایی که یه جورایی عشق مافیا دارم . فکر کردم شما هم می خوای مثل بقیه دوستان این بازی رو بکوبین به خاطر همین ... . خلاصه شرمنده![]()
دوستان این چه مرگشه
ویندوز هم عوض کردم نشد از کرک Mafia.II.Crackfix-SKIDROW_Epidemz.Net هم استفاده کردم نشد
اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
مافیا اومد و انتظارهارو به سر رسوند باوجود بحثهای شده و نقدهای متفاوت بازی نه خوب خوب هستش نه اونقدرها بدبد حالاوقتشه رخت آواتارهای مافیایی وامضاهای رویایی رو برکنیم وچشم به انتظار بهترینها باشیم بنده به نوبه خودم چند بازی دریک سبک رو پیشنهاد میدم که امیدوارم مورد قبول حضرت جنابان واقع شود به شرح ذیل:
Diablo3۱-
Star wars The Old Repoblic2-
Rage3-
FallOut 3 New Vegas4-
من از لیست دو گزینه۱و۲ رو می پسندم
چراگزینه۱
Blizzardکمپانی سنگدل وبی رحمیه که کودکی بیمار در آخرین روزهای عمرش آرزوی دیدن یک تور وسیر وسیاحتی از این کمپانی داشت که آرزوش برآورده شد این کمپانی در زمینه بازیسازی بسیار منظم اما سختگیرانه عمل میکنه وبرای همینه که تو کارنامه اش تمام پروژه های درخشان وفوق العاده عالی دیده میشه
چراگزینه۲
مافیا اومد و انتظارهارو به سر رسوند باوجود بحثهای شده و نقدهای متفاوت بازی نه خوب خوب هستش نه اونقدرها بدبد حالاوقتشه رخت آواتارهای مافیایی وامضاهای رویایی رو برکنیم وچشم به انتظار بهترینها باشیم بنده به نوبه خودم چند بازی دریک سبک رو پیشنهاد میدم که امیدوارم مورد قبول حضرت جنابان واقع شود به شرح ذیل:
Diablo3۱-
Star wars The Old Repoblic2-
Rage3-
FallOut 3 New Vegas4-
من از لیست دو گزینه۱و۲ رو می پسندم
Bioware
دراین چندوقت حضوربسیارموفقی داشته وشاید این کمپانی وقتی حرف ازبهترینهازده توش بهترین بوده و بقولش عمل میکنه وازپس کاراش بخوبی برمیاد
Last edited by xlife; 25-08-2010 at 23:00.
این راهو برو شاید درست شه.یک run as administrator یا برو تو properties و بعد قسمت compatibility و run the program compatible with ویندوز xp رو بزن. اگر هم از ترینیر استفاده میکنی مشکل از اونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)