تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 376 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    به خاطره دیدار فردای منچستریونایتد - لیورپول از چند نفر دعوت کردم که در مصاحبه گروه Fan vs Fan شرکت کنند که از طرفدارای تیم منچستریونایتد جناب Mohammad دعوت بنده رو قبول کردن. اما طرفدار تیم لیورپول هنوز جوابی دریافت نکرد. به همین خاطر فعلا این مصاحبه از ایشون رو فعلا گذاشتم و در صورت دریافت پاسخ، صحبت های کاربر دیگه رو هم در همین پس قرار خواهم داد.

- برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار منچستریونایتد هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

به نام خدا
    من محمدرضا خواست خدایی هستم ، 24 ساله . میشه گفت از بدو تولد طرفدار منچستر بودم ، هستم و خواهم بود ! در ابتدا به واسطه ی شهرتش(و شاید رنگ قرمز ! ) و در ادامه شخصیت تیمی و سبک فوتبالش که همیشه خاص و زیبا بوده .

- نظرتون راجع به عملکرد تیم خودتون و تیم حریف در فصل گذشته چیه؟

منچستر در فصل قبل فصل موفقی رو نداشت و در مقابل لیورپول کاملا ناکام !! منچستر در مقطعی از فصل دچار بحران شد و همون به تیم بسیار ضربه زد و در مقابل لیورپول به نوعی تمام فصل ! در هر صورت هر دو در این فصل به دنبال جبران هستند .

- فکر می کنید منچستر در فصل نقل انتقالات تابستانی موفق بوده؟ چه بازیکنانی رو گرفتید و یا از دست دادید؟

تا موفق بودن رو چطور معنا کنیم . منچستر در فصل نقل و انتقالات بسیار هوشمند عمل می کنه و اینطور نیست که صرفا به دنبال نام های بزرگ باشه کما اینکه بازیکنی به نام Bebe رو به خدمت گرفت که به کریس رونالدو جدید معروفه ! و یا خاویر هرناندز(چیکاریتو) که از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار . در خط دفاع هم Chris Smalling رو به خدمت گرفتند که به نوعی "فردیناند جوان" هست ! شایعات بسیار زیادی پیرامون تیم در فصل نقل و انتقالات بود که بر حسب شایعه بودنشون نمیشه در موردشون قضاوت کرد . بطور مثال انتقال اوزیل و یا بنزما . بصورت واقع بینانه و منطقی منچستر در این زمینه موفق عمل کرد .

- چهار هفته از پریمیر لیگ این فصل گذشته، چقدر تیمتون تونسته نظر شما رو از نظر فنی و نتجه جلب کنه؟

هر دو در سطح نسبتا خوبی بوده . منچستر اغلب شروع خوبی نداره و با گذشت زمان کم کم اوج می گیره . تیم کنونی هم چنین پتانسیلی رو کاملا نشون میده و مطمئنا در ادامه شاهد اوج گیری اون خواهیم بود . منچستر همیشه تیم با شخصیتی بوده و هست .

- نظرتون راجع به حضور نداشتن لیورپول در CL این فصل چی هستش؟

لیگ قهرمانان جای بهترین هاست ! و لیورپول در حال حاضر از این لیست خارجه !

- چقدر شانس موفقیت برای چهار نماینده انگلیس در CL قائلید؟ در هفته اول ضعیف ترین نتیجه از آن منچستر بود...

بر روی کاغذ همگی شانس بسیار خوبی دارند اما در زمین با توجه به پیشرفت سایرین و شرایط غیر قابل پیش بینی فوتبال ممکن نتیجه کمی متفاوت باشه . با این وجود معتقدم حداقل دو تیم از این چهار تیم رو در مرحله های پایانی خواهیم دید . منچستر در هفته اول با ترکیبی متفاوت به میدان رفته بود و دلیلش هم بازی مهم فردا مقابل لیورپول بود . البته میشه گفت کمی هم حریف رو دسته کم گرفته بودند با این وجود بازی همیشگی رو شاهد بودیم و البته متاسفانه بدون گل !

- هفته گذشته والنسیا هافبک راست منچستر فصل رو از دست داد، به نظرتون منچستر دچار مشکل میشه؟!

صحنه ی بسیار دردناکی بود ! والنسیا بازیکن تاثیری گذاری در ترکیب تیم هست اما مسلما کمبود اون احساس نخواهد شد . با وجود بازیکنان جانشین مناسب و درایت فرگوسن مشکلی بوجود نمیاد .

- فردا عصر بازی یونایتد و لیورپول هستش در اولدترفورد. این بازی رو چطوری ارزیابی می کنید؟

بازی های دربی همیشه شرایط خاص خودشون رو دارن . تیم ها در بدترین شرایط هم برای بازی های اینچنینی بهترین شرایط رو دارن !! لیورپول با تغییراتی که در تیم ایجاد کرده امید داره که این فصل بهتر از فصل قبل باشه و نتایج بهتری بگیره اما به نظر من باز هم احتمال لغزشش بسیار هست . در مقابل منچستر هم کاملا برای این بازی آمادست و در صورتی که تنها تمرکز لازم رو داشته باشه می تونن برنده بازی باشند . بطور کلی جو حاکم بر بازی های اینچنینی می تونه همه معادلات رو به هم بریزه .

- اگه شما به جای فرگوسن بودید، ارنج تیمتون برای بازی فردا چی بود؟!

جای فرگوسن بودن واقعا سخته ! اسطوره ای جاودانه !
    چنین ترکیبی به نظر من می تونه مناسب باشه :
    دروازه بان : فان در سار
    مدافعان : ریو فردیناند – ویدیچ – فابیو – اسمالینگ
    هافبک ها : نانی – گیبسون – اسکولز – پارک جی سونگ
    مهاجمان : برباتوف - رونی

- خاطره انگیز ترین برد تیمتون در برابر تیم حریف رو بگید؟!

خاطره انگیز ترین بازی ها منچستر برای من لیگ قهرمانان سال 1999 بود . هیچوقت اون شب و بازی فینال رو فراموش نمی کنم . بطور کلی تمامی بازی های رو منچستر رو در حد توان می بینم و بازی ها و بردهای بسیار شیرینی رو شاهد بودم . بخصوص بردهای دقایق پایانی لذت خاصی داره ! بارها شاهد بودم که بعد از 20 موقعیت گل ، موقعیت 21 تبدیل به گل شده ! هیچوقت دست از تلاش بر نمی دارن و همیشه با صبر و حوصله بدنبال هدف هستند !

- یه سری اسم میگم... خیلی کوتاه احساستون رو راجع بهش بگید:
    فصل 10-2009:
    به امید موفقیت !
    فینال FA Cup 1977 (یادتون میاد!):
    اون موقع -9 سالم بوده !
    هجده
    اسکولز ! بازیکنی تمام نشدنی !
    14 مارس 2009:
    یه روز تلخه تلخ ! تا چند روز بعدش اصلا اخبار ورزشی نمی دیدم !
    مایکل اوون:
    مصدومیت !! اگه اینقدر مصدومیت بهش علاقه نداشت می تونست یکی از بهترین مهاجمان باشه .

- در پایان نظرتون رو راجع به گروه Fan vs Fan و سوالاتی که مطرح شد بگید!
    با تشکر از شما و ایده بسیار خوب تشکیل این گروه . امیدوارم تشکیل این گروه سر آغازی برای طرح های بعدی در انجمن اخبار باشه تا این انجمن بیش از پیش مفید باشه . سوالات هم بسیار خوب بودن و برای شما آرزوی موفقیت و سر بلندی دارم .
    ممنونم.
    با تشکر...
    Last edited by pcforlife; 18-09-2010 at 20:38.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

shit

فردا هم که بازی یونایتد-لیور پخش میشه نمیتونم ببینم !

شانسی دارم من !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دیدن یه بازی چلسی در این فصل لیگ چه قدر دیگه باید صبر کنیم؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ایشالله اگه زنده بمونیم بازی با من سیتی یا آرسنال رو میشه از رسانه میلی دید !

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فردا بازی چلسی - بلک پول برگذار میشه! برای همین از کارشناس محترم تیم جلسی f.lampard دعوت به مصاحبه کردم...

- برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار چلسی هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

با سلام خدمت تمامی دوستان فوتبال دوست.....
    خوب...من امیر هستم ، 18ساله از شهر اصفهان...امسال میرم پیش دانشگاهی
    من از سال 2004 طرفدارش شدم....موقعی که کرسپو در چلسی بود و گل میزد....نمیدونم چرا عاشق این تیم شدم...شاید بخواطر اون حمله هایی که شبیه به حمله ی شیر داشت طرفدارش شدم.....یکی از دلایل دیگم هم این بود که همیشه دوس داشتم متفاوت باشم....اخه همه ی همسن هام طرفداره رئال و منچستر و میلان و ....بودند

- پیش از اینکه بحث فنی بازی فردا رو داشته باشیم، میخوام راجع به فصل گذشته چلسی صحبت کنی! فصل درخشانی که چلسی تونست برای اولین بار در تاریخش لیگ و اف ای کاپ رو ببره و دابل کند. به نظر شما عوامل اصلی موفقیت چلسی در فصل گذشته چی بودن؟!

خوب ، سال قبل شاهده حمله ی بسیار خشن و گرسنه واره شیر های لندن بودیم که تونستن به طرز باور نکردنی ای دو جام لیگ برتر و حذفی رو به چنگ بیارند و تیم های بزرگ جزیره رو دابل کنند...با رکورد گل 104 تا گل (اگه اشتباه نکنم)
    قطعا یکی از عوامل مربی و جوی است که برای بازیکن ها فراهم میشه.....و عطشی که داشتند برای جام....دروگبا و لمپارد یک فصل باور نکردنی رو پشت سر گذاشتن....

- فکر میکنی این عوامل این فصل هم به کمک چلسی بیان؟!

و در مورده این فصل میشه گفت شاید عوامل قوی تر از سال قبل باشند.....چرا که بازیکن های اصلی تیم که لمپارد و دروگبا و تری و انلکا در جام جهانی نا کام بودن ، دنبال موفقیت میگردند...

- بگذریم... میرسیم به فصل جاری، فکر می کنید تیمتون در فصل نقل انتقالات تابستانی موفق بوده؟ چه بازیکنانی رو گرفتید و یا از دست دادید؟

میشه گفت در فصل نقل و انقالات خیلی ضعیف بود تیم چلسی....چراکه بازیکن های با تجربه ای که میتونستند در مواقعی که مشکل بازیکن بود ، کمک کنند...بازیکن های با تجربه ای مثل بالاک ، دکو و کاراوالیو...واسه ی خرید هم که بنایون از لیورپول بود و رامیرس از بنفیکا...نمیدونم انجلوتی چرا بنایون رو خرید...شاید برای تعویض های تیم ؟!...

- بعد از گذشت چهار هفته از لیگ جزیره، چلسی تونسته تمامی امتیاز ها رو جمع کنه و یه تفاضل گل خیره کننده از خودش بذاره. فکر می کنید مقتدرانه جلو اومدن چلسی در فصل جاری که این اقتدار فعلا نزد سه تیم دیگه Big4 نیست، از چیه؟!

خوب قطعا روحیه ای که از سال قبل داره باعث این شده...

- در این 4 هفته آیا نقاط ضعفی رو هم تو تیم مورد علاقت دیدی؟ اگه جواب مثبته به نظرت آنجلوتی برای رفع اونا باید چی کار کنه؟!

راستش چون نتونستم بازی هارو ببینم نمیتونم بگم چه مشکلی هست

- برسیم به بازی بلکپول. نظر کلیت راجع به بلک پول چیه، شناختی راجع بهش داری؟!

خوب بلکپول تازه صعود کرده....و البته با قدرت هم ظاهر شده...با فولهام 2-2 مساوی کرده...و از نیوکاسل 2-0 برده !..پس میتونه خطر ناک و مشکل ساز باشه

- راستی تیمتون مصدوم یا محروم واسه این بازی داره؟!

محرومی که نداره...ولی لمپارد هنوز اماده نیس برای بازی....و هنوز از ناحیه ی کمر مشکل داره که در بازی بعد از این بازی میکنه

- حدست راجع به نتیجه بازی چیه؟!

میتونه چلسی این بازی رو با اختلاف بالای 4 تا ببره(هرچند که باز نمیشه پیشبینی کرد لیگ جزیره رو.....شاید مشکل ساز باشه )

- مهمترین رقیب چلسی تو این فصل لیگ برتر به نظرت کدوم تیم یا تیم هاست؟!

قطعا منچستر مثل همیشه...البته ارسنال هم خوب ظاهر شده...ولی توانایی های لازم رو نداره

- یه گذری هم بزنیم به CL... فکر میکنی چلسی امسال و شخصه آنجلوتی میتونه تو لیگ قهرمانان موفق باشه؟ ! قدم اول رو که محکم برداشتید...

بله...چلسی با انجلوتی میتونه موفق بشه....انجلوتی ای که بار ها به فینال این مسابقات و قهرمانیش رسیده

در پایان نظرتون رو راجع به گروه Fan vs Fan و سوالاتی که مطرح شد بگید!

بسیار گروه خوب و جذابی هست....امیدوارم دوستان برای بهتر کردنش کمک کنند
    مرسی...

-با تشکر...
    Last edited by pcforlife; 18-09-2010 at 21:58.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

فدای همه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از امیر و حسین
    مصاحبه خیلی جالبی بود
    فقط یه نکته ای هست. این سوال و جوابش یکیه. فکر کنم باید اصلاح بشه

- در این 4 هفته آیا نقاط ضعفی رو هم تو تیم مورد علاقت دیدی؟ اگه جواب مثبته به نظرت آنجلوتی برای رفع اونا باید چی کار کنه؟!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

جوابش اینه : راستش چون نتونستم بازی هارو ببینم نمیتونم بگم چه مشکلی هست

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خاویر هرناندز(چیکاریتو)
    چیچاریتو آقای من
    چیچاریتو ...
    (چیچارو یعنی نخود سبز و چیچاریتو یعنی نخود سبز کوچک)
    (اینا رو داداشم که اسپانیایی بلده بهم گفت)

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنایون که بازیکنیه که در خدمت تیمه وتا الان هم فکرکنم یه چندتایی پاس گل داده باشه
    درکل چلسی یکی از5تا تیم اروپا بود از لحاظ خرید
    در مورد کاروالیو ودکو مدیران چلسی که نمی تونستند بازور جلوی بازیکن رو بگیرند اون وقت مثل گالاس اوضی می شد که چلسی رو تهدید به زدن گل به خودی کرد
    بالاک هم که داشت فسیل میشد
    چلسی پول داشت اما کسی باوجود تیم با افتخار وپرستاره ای کمتر میاد چلسی الان اکثر بازیکنا ارزوشون بازی تو رئال وبارساست
    چلسی هدف چندمه چلسی همیشه بیشترین پیشنهاد ها رو داده اما نتیجه ای نداشته چارشم قهرمانی لیگ اروپاست وبس

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

مرسی از امیر و حسین
    مصاحبه خیلی جالبی بود
    فقط یه نکته ای هست. این سوال و جوابش یکیه. فکر کنم باید اصلاح بشه
    پیتر چک از روز های اوجش وزمانی دربازه بان شماره1جهان بود فاصله گرفته از زمانی که مصدوم شد تا حالا گوشه ای از قدرت ثابقش رو نمایش گذاشته اگه تو اوج بود انوقت دیگه چلسی غمی نداشت وبس
    مثل گل بازی لیگ قهرمانان مقابل زلینا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •