چند نفر اینجا دیال آپین؟بابا من با koroshfe به مشکل برخوردم اون دیال اپی همش دیسکانکت میشه
منم دیال آپما.
چند نفر اینجا دیال آپین؟بابا من با koroshfe به مشکل برخوردم اون دیال اپی همش دیسکانکت میشه
منم دیال آپما.
وقتی وزیررو آورد جلو
Rc3+ Kxa2 Qxa4+ Kxb1 Qc2+ Ka1 Ra3+ Ba2 Qxa2#
براي اينكه مشكلي پيش نياد ميگم . . . بعضي از بازيا ممكنه اونقدر تابلو باشه كه مات در چند حركت معلوم باشه ولي اينكه بر اساس شرايط بازي بخواين برنده رو اعلام كنين مشكل داره ها ممكنه من از لحاظ مهره عقب باشم ولي بازي دست من باشه و بتونم بازي رو ببرم و يا هر چيز ديگه اينكه يكي از لحاظ مهره عقب باشه كه دليل به باخت اون نميشه
البته چون هيچ پيشنهاد ديگه به ذهم نميرسه فعلا با همين روش موافقمببينيم بين بچه ها كسي ميتونه يه راه حل ديگه بده يا نه
موافقم،براي اينكه مشكلي پيش نياد ميگم . . . بعضي از بازيا ممكنه اونقدر تابلو باشه كه مات در چند حركت معلوم باشه ولي اينكه بر اساس شرايط بازي بخواين برنده رو اعلام كنين مشكل داره ها ممكنه من از لحاظ مهره عقب باشم ولي بازي دست من باشه و بتونم بازي رو ببرم و يا هر چيز ديگه اينكه يكي از لحاظ مهره عقب باشه كه دليل به باخت اون نميشه
البته چون هيچ پيشنهاد ديگه به ذهم نميرسه فعلا با همين روش موافقمببينيم بين بچه ها كسي ميتونه يه راه حل ديگه بده يا نه
تا الانم فکر کنم هرچی بازی کردن، تو همه ش این موضوع رعایت شده.
شما مطمئن باش داور(من)بخاطرتعداد مهره برنده رو اعلام نمی کنه.شطرنج مگه تعدادمهره است.
اگه هم یه موقع یکی اعتراض داشت ما توضیح میدیم که چرا پوزیسیون برنده است.
و شما می گین شرایط بازی شرایط بازی فقط تعداد مهره ها نیست
آزادی سوار ها تحرک ها تخدید ها ممکنه وغیره است.
Last edited by chessmathter; 21-08-2010 at 23:18.
فقط 4 تا میز مانده 2،3،8 ،15 که فکر کنم تکلیفشون الانم مشخصه.!
10 صبح دور دوم.خواب نمونم.![]()
به سلامتی ! : دی
میگم کسایی که این دور اصلا نیومدن، دور دوم تکلیفشون چی میشه؟
خب شما بازيت خوبه همه شرايط خوب ممكنه رو ميبيني اوني كه بازي ميكنه كه ممكنه نفهمه چه موقعيت هاي داره
من ميگم بازي كه شما ميگي مثلا سفيد برندست اگه ادامه پيدا كنه ممكنه سياه ببره
Last edited by caca_caca888; ديروز at 11:36 PM.
ديروز, 11:42
من پستمو ویرایش کردم.
اما خوب اثرش موند.ببینید گروه ما فعلا اصلا گروه نیست.بعد شما میگید باید با تیم قوی بازی کنیم؟اون تیم 500 تا عضو داشت.امکان نداشت حتی کمی هم به بازی اونا برسیم.حتی میانگین امتیازشونم از ما کلی بالاتر بود
---------- Post added at 05:29 AM ---------- Previous post was at 05:25 AM ----------
eبه سلامتی ! : دی
میگم کسایی که این دور اصلا نیومدن، دور دوم تکلیفشون چی میشه؟
ناسلامتی روزه ایما : دی