تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 827 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    یک هارد اکسترنال می خواهم که 1.5 یا2 ترا باشد
    دوستان چه مارکی بگیرم خوب هست؟
    usb2 خوب هست یا usb3 ؟
    با آدپتور بهتره یا بدونآدپتور؟

مممنون میشم من را راهنمایی کنید
    بدون اداپتور 1.5 ترا هست ولی 2 ترا نیست و خیلی قیمت بالایی هم داره.
    با آداپتور تا 3 ترا هست ولی اندازه بزرگتری داره و دسکتاپ هست.
    الان تو بازار seagate goflex و western essential خوب هستند که به نظر من goflex بهتره.
    اگر مادر بوردتون پورت usb3 داره خوب هاردی هم که می گیرید usb3 بگیرید وگر نه بیخودی پول usb3 ندید همون usb2 خوبه. حالا حالاها مونده تا usb3 جا بیوفته. اگر مدل goflex بگیرید پورت sata هم داره و می تونید از سرعت بالای ساتا استفاده کنید.

2. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه هارد ماکزیمم 1 بگیرم چند تا سوال داشتم ممنوم میشم وقت بذارید و اگه ممکنه جواب بدید
    western و seagate مد نظرمه.حتما هم باید پورتابل باشه
    1-لپ تاپ من Dell Studio 1557 یه پورت eSata داره هاردم این پورت رو داشته باشه ارزش داره؟مثل اینکه سرعت esata از usb2 بیشتر و از 3کمتره؟
    سیستم من USB3 یا 2؟از کجا بفهمم؟
    2- تو پیج های قبل دوستان میگفتن پلیر.تا اون جایی که فهمیدم واسه اینه که مستقیم به TV هارد رو وصل کنی و فیلم ببینی
    اگه میشه یه توضیح کلی بدبد که چیه؟ارزش داره بیشتر هزینه کنم یا اینکه لپ تاپ وصل کنم بهتره؟
    3-western بین 500 و 1 حجم دیگه ای نداره؟(640 مثلا)تو سایت سازگار ارقام نبود آخه

متشکرم

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه هارد ماکزیمم 1 بگیرم چند تا سوال داشتم ممنوم میشم وقت بذارید و اگه ممکنه جواب بدید
    western و seagate مد نظرمه.حتما هم باید پورتابل باشه
    1-لپ تاپ من Dell Studio 1557 یه پورت eSata داره هاردم این پورت رو داشته باشه ارزش داره؟مثل اینکه سرعت esata از usb2 بیشتر و از 3کمتره؟
    سیستم من USB3 یا 2؟از کجا بفهمم؟
    2- تو پیج های قبل دوستان میگفتن پلیر.تا اون جایی که فهمیدم واسه اینه که مستقیم به TV هارد رو وصل کنی و فیلم ببینی
    اگه میشه یه توضیح کلی بدبد که چیه؟ارزش داره بیشتر هزینه کنم یا اینکه لپ تاپ وصل کنم بهتره؟
    3-western بین 500 و 1 حجم دیگه ای نداره؟(640 مثلا)تو سایت سازگار ارقام نبود آخه

متشکرم
    بهترین گزینه seagate GoFlex Pro هست(500,750 GB) که هم USB2.0 داره هم ساتا و به USB 3.0 قابل اپدیت است.
    بله سرعت ساتا کمتر از USB 3.0 است.
    لپ تاپ منم همینه و USB 3.0 ساپورت نمیکنه.
    پلیر مثه یه DVD PLAYER که بجای DVD بهش هارد وصل میکنی از تو اون فیلم میبینی و تو صفحات اول (4-7) توضیحاتی در رابطه با اون وجود داره.
    وسترن هم حجم 640 داره که تو سایت سازگار هم نوشته بود که نمیدونم چرا الان صفحه ی مربوط به وسترن همه ی هارد هارو WD MY pasport essential نشون میده!
    سوال دیگه ای بود در خدمتم.

5. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون
    چند تا دیگه هم بپرسم!
    یه چیزی تو صفحات اول بودExpress Card واسه اینکه usb3 جواب بده اونو قیمت دارید ازش؟به درد می خوره؟کجای لپ تاپ می خوره؟
    آدرس جایی رو داری که مدلای مختلف اینا رو داشته باشه؟من خودم تو پایتخت گشتم WD 500 و 1 بود فقط.
    حدود قیمت این seagate که گفتی چقده؟
    این هاردها لوازم جانبی خاصی می خواد همراش؟

ممنون که وقت می ذاری

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممنون
    چند تا دیگه هم بپرسم!
    یه چیزی تو صفحات اول بودExpress Card واسه اینکه usb3 جواب بده اونو قیمت دارید ازش؟به درد می خوره؟کجای لپ تاپ می خوره؟
    آدرس جایی رو داری که مدلای مختلف اینا رو داشته باشه؟من خودم تو پایتخت گشتم WD 500 و 1 بود فقط.

ممنون که وقت می ذاری
    من همین الان یه seagate goflex pro 500gb گرفتم 98.
    آخرین قیمت ها هم تو پاساژ ایران اینه:
    goflex 500gb --- 78000
    goflex pro 500gb --- 98000
    goflex pro 1tb --- 158000 (مشکوک می زنه چون توی سایت goflexpro رو فقط gb500 زده!)
    western my passport usb3 500gb ---- 87000
    transcend usb3 500gb --- 78000
    موفق باشید
    این قیمتا که ایشون گذاشتن مال هفته پیشه.البته اون ((مشکوک میزنه))مشکوک نمیزنه فقط فک میکنم بجای 7500GB زده 1 TB!
    خودم نمیدونم دقیقا به کجا میخوره!؟ولی فک میکنم به جلوی سمت راست لپ تاپ جایی که یه چیزی مثه رم میخوره.
    تو خود پایتخت میتونی این هارد ها رو پیدا کنی.صد درصد (تقریبا)همه ی این مدل ها رو اونجا داره.
    پاساژ رضا-- و بازار ایران هم که دوستمون گفته هم هست.
    اگر منظور از لوازم جانبی وسایل اضافی برای وصل کردن به کامپیوتره؟نه چیز خاصی نمیخواد جز یه دستگاه هارد و یه 1 متری کابل و یه کامپیوتر!!!
    Last edited by solo8; 07-12-2010 at 22:44.

8. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هارد اکسترنال مبخام با مشخصات زیر :

1- قابل حمل و سبک
    2- بشه به تلویزیون وصل کرد و مدیا داشته باشه تا فیلم و عکس و موزیک های روش رو بشه اجرا کرد
    3- امنیت بالایی داشته باشه

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

1- قابل حمل و سبک
    2- بشه به تلویزیون وصل کرد و مدیا داشته باشه تا فیلم و عکس و موزیک های روش رو بشه اجرا کرد
    اگه درست متوجه شده باشم شما یه پلیر و یه هارد میخواید؟درسته؟
    البته فک میکنم که سیگیت یه مدل پلیر زده که 500gb.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون
    چند تا دیگه هم بپرسم!

ممنون که وقت می ذاری
    همونطور که دوستمون بالا گفتند اکسپرس کارد یه تبدیله که می تونی هر پورتی رو به لپتاپت اضافه کنی و جایی می خوره که کنارش روی بدنه لپتاپت نوشته EC( البته معمولا می نویسه). ولی شما وقتی esata داری واسه چی می ری دنبال usb3 که هنوز جا نیفتاده! هارد سری seagate goflex روی پکش usb2 داره ولی اگر خیلی اصرار داری شرعت بالاتری داشته باشی می تونی خروجی esata رو بخری که حدود 40 تومن قیمتشه فکر کنم!
    پاساژ ایران تو ولیعصر بگو نمایندگی فروش سازگار ارقام رو می خام آدرس می دن کجا بری. بدلیل قوانین سایت نمی تونم اینجا بگم. ولی قبلش یه چرخی تو بازار بزن قیمت بگیر ببین حدود قیمت چنده.
    موفق باشی

12. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1- قابل حمل و سبک
    این چیزی که شما می خوای هارد پلیر هست . هارد اکسترنال با پورت usb وصل می شه و دیتا رو منتقل می کنه ولی پلیر هروجی tv یا hdmi داره و قیلم و موزیک و عکس پخش می کنه.
    هارد پلیر ها معمولا بزرگ اند اندازه یه هارد معمولی internal یه کم بزرگتر. ولی هارد اکسترنال کوچکش هم هست اندازه نصف کف دست ( البته کف دست من! ) بزرگش هم هست اندازه همون پلیرها.
    امنیت هم اگر برات مهمه می تونی بری سراغ برندهای خاص که اثر انگشت و از اینجور حرفا دارند ولی هاردهای معمولی نهایتا بتونی روشون پسوورد بزاری که اون هم با لینوکس راحت باز می شه.
    موفق باشی

14. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این چیزی که شما می خوای هارد پلیر هست . هارد اکسترنال با پورت usb وصل می شه و دیتا رو منتقل می کنه ولی پلیر هروجی tv یا hdmi داره و قیلم و موزیک و عکس پخش می کنه.
    هارد پلیر ها معمولا بزرگ اند اندازه یه هارد معمولی internal یه کم بزرگتر. ولی هارد اکسترنال کوچکش هم هست اندازه نصف کف دست ( البته کف دست من! ) بزرگش هم هست اندازه همون پلیرها.
    امنیت هم اگر برات مهمه می تونی بری سراغ برندهای خاص که اثر انگشت و از اینجور حرفا دارند ولی هاردهای معمولی نهایتا بتونی روشون پسوورد بزاری که اون هم با لینوکس راحت باز می شه.
    موفق باشی

همون پسورد رو چجوری روی هارد بزارم تا به هر سیستمی که وصلش میکنم قبل از اینکه اصلا درایوهاشو نشون بده پسورد بخاد و امنیتش بالا باشه

نظرتون درباره دو برند BUFFALO و FREECOM چیه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •