به تاپیک قیمت ها برید. این دو تا سایت هم قیمت دارن: سقز شاپ وبانه ال سی دی.
به تاپیک قیمت ها برید. این دو تا سایت هم قیمت دارن: سقز شاپ وبانه ال سی دی.
با سلام خدمت اساتید
1- من EX710 خریدم اما هر منوشو که گشتم نتونستم کشور رو عوض کنم( فقط زبان رو میشه عوض کرد ) چکار کنم؟
2- اگه کابل انتن بزنم و جستجو رو بزنم کانالهای دیجیتال رو میاره؟
ممنونم
از توی منو ریست به حالت کارخانه(factory reset ) کنید و بعد میتونید از اول کشور رو انتخاب کنید.البته این برای ex-700 هست شاید 710 فرق کنه.
ممنون جناب mgolchin13
من اینکارو کردم و کشور رو سنگاپور گزاشتم و زبان انگلیسی اما فقط آنالوگ برفک پیدا کرد و هیچی دیجیتال پیدا نکرد
به نظر شما ممکنه از آنتن باشه؟
با تشکر
چون گفتید که انالوگ هم چیزی پیدا نکرده اگر تو منطقه شما صدا وسیما پخش دیجیتال داره پس حتما از انتن باید باشه.
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
سلام.من تونستم هارد 1ترا 2.5 به ex710 متصل کنم.
برای این کار با ویندوز 7 فرمت هارد به fat 32 تغییر دادم و هارد روی ال ای دی باز کرد.
ولی با پارتیشن مجیک که فرمت کردم نشد.
سلام دوستان من یه 40ex520 خریدم اپدیت که کردم حالا فارسی رو برعکس و حرف به حرف نشون می ده چکار کنم؟
عجب پس هارد اکسترنال 1 ترا با فت32 جواب میده! جالب شد باید روی NX-720 امتحان کنم ببینم اگه کار کنه خیلی خوبه ، دوستان اگر راهی برای نشون دادن زیر نویس دارند هم بگن ؛ من هم اسم ویدئو زیرنویس ریختم ولی باز نکرد ، احتمال میدم که نمیشه!
شاید فایلی که اپدیت کردی مال یک منطقه دیگه بوده. اگر از صحیح بودنش مطمئنی یک بار دیگه اپدیت کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)