تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 49 اولاول ... 33394041424344454647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 481

نام تاپيک: کارنامه اولیه کنکور سراسری سال 89

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

آخر به چی اعتماد میشه کرد ؟!
    سنجش ، گزینشگر ، یادگار؟!
    پارسالیا چیه نظرشون ؟!
    شما ازشون بهتره استفاده کنید ولی اعتماد نکنید

از این نرم افزارا استفاده کنید و بازه خودتون رو پیدا کنید

از رو بازه رشته های 1 پله بالاتر و پله ی خودتون و اونایی رو که خوبن تو پله ی پایین تر در نظر بگیرید

در اخر رشته های مورد علاقه خوتون رو به ترتیب رنکینگ رشته و دانشگاه بزنید

موفق باشین

2. 3 کاربر از majid.khaledi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

این گزینه دو هیچ وقت ما هنری ها رو آدم حساب نکرده
    انتخاب رشته ش فقط برای بچه های نظریه....

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منظور از سهمیه تو کنور چیه و منطقه 1.2.3 یعنی چی؟
    اگه میشه یکی توضیح بده ممنون میشم

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منظور از سهمیه تو کنور چیه و منطقه 1.2.3 یعنی چی؟
    اگه میشه یکی توضیح بده ممنون میشم
    منطقه1:تهران شیراز اصفهان تبریز مشهد
    منطقه2:بقیه شهرها به غیر از شهرهای کوجیک وشهرهایی که کمبود امکانات دارند
    منطقه3:شهرهای کوچک و کمبود امکانات

مثلا کرج که شما هستید منطقه2 حساب میشه

6. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ! دمه همه كنكوريا گرم آقا من شدم 1066 شد ! منطقه 1 عمران امير كبير واسم نزده قبول نميشم !؟ اينم اونايي كه زده 50 تاش مهندسي برق//مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك/دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 1 مهندسي مكانيك//دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 2 مهندسي كامپيوتر//نرم افزار/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 3 مهندسي معماري//دانشگاه شهيدبهشتي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 4 مهندسي شيمي//دانشگاه صنعتي شريف -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 5 مهندسي هوافضا//دانشگاه صنعتي شريف -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 6 مهندسي فناوري اطلاعات//دانشگاه تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 7 مهندسي پزشكي//بيوالكتريك/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 8 مهندسي صنايع//توليدصنعتي/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 9 مهندسي مكانيك//مكانيك درطراح/دانشگاه شيراز/روزانه/کارشناسي/شيراز 10 مهندسي عمران//عمران/دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 11 مهندسي فناوري اطلاعات//دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 12 مهندسي پليمر//صنايع پليمر/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 13 مهندسي مكانيك//مكانيك درطراح/مكانيك درحرار/دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 14 مهندسي كامپيوتر//سخت افزار/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 15 مهندسي معماري//دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 16 مهندسي برق//مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك/دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 17 مهندسي نفت//دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 18 مهندسي نفت//دانشگاه تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 19 مهندسي برق//الكترونيك/دانشگاه شهيدبهشتي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 20 مهندسي پزشكي//بيومكانيك/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 21 مهندسي برق//مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك/دانشگاه صنعتي اصفهان/روزانه/کارشناسي/اصفهان 22 مهندسي عمران//عمران/دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 23 مهندسي هوافضا//دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 24 مهندسي شيمي//صنايع پتروشيمي/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 25 مهندسي برق//مخابرات/دانشگاه شهيدبهشتي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 26 مهندسي صنايع//دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 27 مهندسي برق//قدرت/دانشگاه شهيدبهشتي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 28 مهندسي نفت//مخازن نفت/دانشگاه صنعت نفت/روزانه/کارشناسي/اهواز 29 مهندسي پليمر//صنايع پليمر/دانشگاه تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 30 مهندسي كامپيوتر//نرم افزار/دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 31 مهندسي شيمي//دانشگاه تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 32 مهندسي پزشكي//بيومتريال/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 33 مهندسي صنايع//برنامه ريزي وتح/دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 34 مهندسي معماري//دانشگاه هنرتهران/روزانه/کارشناسي/كرج 35 مهندسي مكانيك//دانشگاه صنعتي اصفهان/روزانه/کارشناسي/اصفهان 36 مهندسي مكانيك//مكانيك درحرار/دانشگاه شيراز/روزانه/کارشناسي/شيراز 37 مهندسي صنايع//توليدصنعتي/دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 38 مهندسي پليمر//تكنولوژي وعلوم/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 39 مهندسي شهرسازي//دانشگاه تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 40 مهندسي عمران//عمران/دانشگاه فردوسي -مشهد/روزانه/کارشناسي/مشهد 41 مهندسي كامپيوتر//سخت افزار/دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 42 مهندسي مواد//دانشگاه صنعتي شريف -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 43 مهندسي برق//مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك/دانشگاه شيراز/روزانه/کارشناسي/شيراز 44 مهندسي برق//الكترونيك/دانشگاه اصفهان/روزانه/کارشناسي/اصفهان 45 مهندسي شيمي//صنايع غذايي/دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 46 مهندسي عمران//نقشه برداري/دانشگاه تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 47 مهندسي كامپيوتر//نرم افزار/دانشگاه شهيدبهشتي -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 48 مهندسي خودرو//دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 49 مهندسي شيمي//دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران/روزانه/کارشناسي/تهران 50

8. این کاربر از pooya_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان من 22000 آوردم, یعنی باید قید امیر کبیر و صنعتی شریف رو بزنم؟ من خیلی امیدوارم.

یعنی مهندسی بهداشت توالت و دستشویی هم قبول نمیشیم تو این دانشگاه ها؟
    تو یه کار کن. برو رشته هایی که طرفدار نداره ولی تا حدودی خوب هستن رو اول انتخاب کن. مثلا نرو اولین انتخابت رو مهندسی مکانیک نزن اونم امیر کبیر . میدونی چرا چون وقتی تو هم بزنی مکانیک امیر کبیر اولین انتخابت رو اونی که رتبش از تو بهتره برداشته میشه و اونی که اون رشته هایی که بهت گفتم رو اول انتخاب کرده و زرنگی کرده میره و همه پر میشن و تو میمونی . مطمئنم که گرفتی چی گفتم .

10. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو یه کار کن. برو رشته هایی که طرفدار نداره ولی تا حدودی خوب هستن رو اول انتخاب کن. مثلا نرو اولین انتخابت رو مهندسی مکانیک نزن اونم امیر کبیر . میدونی چرا چون وقتی تو هم بزنی مکانیک امیر کبیر اولین انتخابت رو اونی که رتبش از تو بهتره برداشته میشه و اونی که اون رشته هایی که بهت گفتم رو اول انتخاب کرده و زرنگی کرده میره و همه پر میشن و تو میمونی . مطمئنم که گرفتی چی گفتم .
    میشه یه چندتا رشته بی طرفدار نام ببری. من خودم به فکر نمیرسه. فکر میکنم یکیش مهندسی شیمی باشه که خیلی ها بدشون میاد.

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

و یه کار کن. برو رشته هایی که طرفدار نداره ولی تا حدودی خوب هستن رو اول انتخاب کن. مثلا نرو اولین انتخابت رو مهندسی مکانیک نزن اونم امیر کبیر . میدونی چرا چون وقتی تو هم بزنی مکانیک امیر کبیر اولین انتخابت رو اونی که رتبش از تو بهتره برداشته میشه و اونی که اون رشته هایی که بهت گفتم رو اول انتخاب کرده و زرنگی کرده میره و همه پر میشن و تو میمونی . مطمئنم که گرفتی چی گفتم .
    مگه میخوای دانشگاه آزاد انتخاب رشته کنی که اینجوری داری اطلاعات میدی؟!
    امین_آنلاین جان مطمئنا خودت میدونی که اینجوری نباید انتخاب رشته کرد! شما از رشته های خوب شروع کن بیا پایین فقط حواست باشه رشته های درپیت رو اول نزنی!
    مثلا اگه کاردانی-عمران سنندج رو اول بزنی بعدش عمران شریف رو حتی اگه عمران شریف رو هم قبول بشی مجبوری اون رشته اولی رو که زودتر زدی و توش قبول شدی بری ، یعنی کاردانی عمران سنندج!
    پس اول رشته های خوب رو بزن

13. 3 کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با عرض پوزش جواب داده شده كاملا غلطه ! اين چيزي كه شما ميگيد ماله دانشگاه آزاد ه ! تو سراسري هر نفر رو كامل تمام انتخاب هاش رو نگاه ميكنند نه فقط اولي رو ! مثلا اول مياند نفر 1000 رو از اولويت اولش نگاه ميكنند ميبينند تا انتخاب 20 ام قبول نميشد 21 ام رو واسش ميذارند بعد ميرند سراغ نفر 1001 اينجورياست !

15. 8 کاربر از pooya_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ماشاالله وقتی سوتی میده در حد المپیک

اصلا وقتی نوبت یکنفر برسه تا وقتی که رشته ای قبول نشه همینجوری میره پایین کاری به انتخاب چندم نداره
    مثلا اگر من انتخاب 100 رو بزنم مکانیک همدان
    رتبه بعد از من مکانیک همدان رو اول انتخاب کنه
    اولویت با منه

17. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •