تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 93 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزيز، نمي دانم چه كساني شما را راهنمايي اشتباه كردند ولي من يكي از افرادي هستم كه با استفاده از همين راهنمايي ها اقدام به خريد660 كردم و از خريدم كاملاً راضي هستم.
    ضمن تأييد فرمايش amir hezarkhani شما بايد توجه كنيد آنچه خريده ايد تلويزيون است نه مديا پلير؛ حتي بسياري از مديا پليرهاي گران قيمت در نمايش همه فرمت ها خصوصاً از طريق يو اس بي مشكل دارند.
    غير از اينها نكته جالبي كه من برخورد كردم اين بود كه 660 فرمتهاي بيشتري نسبت به سينماي خانگي و ستاپ باكسي كه دارم ساپورت مي كند؛ بويژه بعد از آپديت ورژن 660 از طريق اينترنت بهتر هم شد.
    خوب، پس میشه بهم بگید برای چی با وجود اینکه نوشته فایلهای dat و wmv از طریق این تلویزیون پخش می شن ولی برای من می نویسه که فایل معتبر نیست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب، پس میشه بهم بگید برای چی با وجود اینکه نوشته فایلهای dat و wmv از طریق این تلویزیون پخش می شن ولی برای من می نویسه که فایل معتبر نیست؟
    دوست عزیز شما دنبال مشکل بگرد راهنمایی ما کاملا درست بوده چون بنده بارها قهوه تلخ را با فرمتwmv در این tv به وسیله یو اس بی پخش کردم.
    در ضمن فکر نکنم فرمت اشغال wmv برای کسی اصلا مهم باشد چون راحت با کانورت به فرمتی دیگرمانند avi قابل تماشا است.
    یو اس بی که فایل های mkv با رزولوشن 1920*1080 را به صورت اب خوردن باز می کند دیگر ان جور اشکال گرفتن ........
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 14-12-2010 at 14:50.

3. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیز شما دنبال مشکل بگرد راهنمایی ما کاملا درست بوده چون بنده بارها قهوه تلخ را با فرمتwmv در این tv به وسیله یو اس بی پخش کردم.
    در ضمن فکر نکنم فرمت اشغال wmv برای کسی اصلا مهم باشد چون راحت با کانورت به فرمتی دیگرمانند avi قابل تماشا است.
    یو اس بی که فایل های mkv با رزولوشن 1920*1080 را به صورت اب خوردن باز می کند دیگر ان جور اشکال گرفتن ........
    با تشکر.
    هادی
    به نظر شما اشکال از کجا می تونه باشه، فریمور دستگاه شما چنده؟
    خیلی عجیبه که فایلهای Dat و wmv روی بعضی از lcd660 پخش میشن و روی بعضی پخش نمیشن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر شما اشکال از کجا می تونه باشه، فریمور دستگاه شما چنده؟
    خیلی عجیبه که فایلهای Dat و wmv روی بعضی از lcd660 پخش میشن و روی بعضی پخش نمیشن.
    lcd بنده نیست lcd فروشگاه است.
    بنده همیشه از اخرین اپدیت استفاده میکنم و پنلی هم که فریمور ان اپدیت نباشد اصلا تست نمیکنم.
    با تشکر.
    هادی

در آغاز فعالیت kolakola86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر.
    هادی
    حالا همچین آب خوردن هم نیست بعضی هاشون صدا ندارن شما دیگه خیلی داری در مورد این تلویزیون اغراق میکنی

من تا چند وقت پیش میخواستم بخرم اما الان بشدت مردد هستم بین این مدل و
    LA40C695
    مخصوصا حالا که قیمتش شکسته شده
    شما پخش فرمتها رو ول کن اونا و تلویزیون دیجیتال با یه دستگاه 50 تومنی حله اما احساس میکنم ظاهر و شفافیت این تلویزیون
    LA40C695 بهتره واقعا ظاهر 660 خیلی سادست به نظر میاد تصویرش هم تار هستش کنترلش هم یه مقدار دموده هستش باز نظر دوستان چی باشه

Last edited by kolakola86; 17-12-2010 at 17:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با تشکر.
    هادی
    باشه، lcd فروشگاه فریمورش چنده؟ در ضمن وقتی در کاتالوگش نوشته که wmv و dat رو ساپورت می کنه حتما با همون فریموری که روش هست تست کردن و به این نتیجه رسیدن، یکی دیگه از دوستان هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتن و فایلهای dat رو نمی تونستن پخش کنن و ظاهرا آخرش هم موفق نشدن این کار رو بکنن. پس این فقط مشکل من نیست، یه مسئله دیگه هم اینکه وقتی بنده دارم وسیله ای انتخاب می کنم و سازنده وسیله که شرکت ال جی باشه به من میگه که دستگاهی که دارم به شما می فروشم این مشخصات رو داره ولی وقتی دستگاه رو میارم خونه می بینم که ادعایی که کردن اشتباهه قطعا ناراحت می شم، شاید این فرمت به قول شما آشغال برای بنده مهم باشه، اگر قرار به کانورت کردن باشه و من باید بشینم و تمام فیلمهام رو کانورت کنم در این صورت همه رو به mpg تبدیل می کنم و با usb ماهواره میبینمشون، دیگه نیاز نبود اینهمه تحقیق کنم و ببینم کدوم ال سی دی از نظر پخش فرمتها کاملتر از بقیه است، که حالا هم که می بینم ادعای پخش فرمت wmv و dat غلطه و این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمیکنه و از دوستان گله میکنم که چرا راهنمایی اشتباه کردن بهم بگن که آخه این فرمتها آشغالن و اصلا مهم نیستن و بعد هم بهم بگن برو دنبال مشکل بگرد. خوب الان دارم دنبال مشکل می گردم، چرا این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمی کنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان كسي ميتونه روش اتصال از طريق lan رو توضيح بده براي 660؟بعد كارايي ها رو هم بكيد كه جيا رو ميشه به اشتراك كذاشت؛

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز این کار ساده تر از اونی هست که بشه تصور کنی
    برای این کار فقط یک کابل شبکه بصورت کراس مورد نیاز است و دیگر هیچ
    کابل رو به تلویزیون و کامپیوتر وصل می کنید
    در TV تنظیمات شبکه رو روی Auto قرار می دهید
    برنامه nero media home که همراه TV تحویل شده رو روی کامپیوتر نصب و اجرا می کنید و فولدرهایی رو که محتوی فیلم هست رو در برنامه add می کنید این برنامه نقش مدیا سرور را روی کامپیوتر بازی می کند
    کار تمام شد
    در TV روی Media رفته کلیک می کنید و از تماشای فیلم لذت می برید
    شما برای اتصال TV و کامپیوتر می توانید از طریق switch هم اینکار را انجام دهید در این صورت کابل شبکه باید direct باشد
    ویا حتی از شبکه وایرلس که در این صورت نیاز به یک دانگل وایرلس جهت وصل به USB تلویزیون دارد
    و برنامه های دیگری نیز می توانید به عنوان سرور استفاده کنید مثل wild media server, mezzmo
    در ضمن از گوشی وایرلس نمی شود در این رابطه استفاده کرد مگر این که راهی باشد که گوشی مدیا سرور شود
    دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟شما خودت تست كردي و جواب داد؟بعد با اين روش اينترنت هم اشتراك ميشه كرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدمت دوستاني كه در مورد پرسش ورژن فيرموير 660 مي پرسند:
    ورژن فعلي كه هفته پيش آپديت كرده ام 03.06.02 است.

11. 2 کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خدمت دوستاني كه در مورد پرسش ورژن فيرموير 660 مي پرسند:
    ورژن فعلي كه هفته پيش آپديت كرده ام 03.06.02 است.
    شما فایلهای dat و wmv رو می تونی پخش کنی؟ چون برای من می نویسه که فایل معتبر نیست. راستی چه جور میشه فریمور رو آپدیت کرد یا تلویزیون رو به اینترنت وصل کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •