اتفاقا من هم از زمانی که مصرف می کنم دقیقا یک ساعت بعد از نهار به طور فجیعی تمایل به خوردم غذاهای شیرین پیدا می کنم مثلا شیرینی خامه ای با اینکه معدم پره اما میتونم همون قدر که نهار خوردم شیرینی خامه ای و شربت بخورم!
اتفاقا من هم از زمانی که مصرف می کنم دقیقا یک ساعت بعد از نهار به طور فجیعی تمایل به خوردم غذاهای شیرین پیدا می کنم مثلا شیرینی خامه ای با اینکه معدم پره اما میتونم همون قدر که نهار خوردم شیرینی خامه ای و شربت بخورم!
طبق چه برنامه ای باید از عرق یونجه استفاده کرد؟؟؟؟
یکی از بچه ها میگفت خوردن بیش از حد عرق یونجه نفخ میاره کسانی که تا حالا مصرف کردن بیان بگن این درسته یا نه؟
این نفخ دقیقا چیه؟؟؟!!
من که مشکلی باهاش ندارم خیلی هم زیاد می خورم چون خودم تهیه می کنم اما عوارضی نداشته کلا به جای آب می خورم!
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پودرم 3-4 روزه تموم شده حسابی لاغر شدم حداقل شکمم از بین رفته در مورد اشتها هم اگه مورد عصبی و روحی نباشه بدجوری اشتهام از بین رفته با بدبختی غذا می خورم اونم فقط 3 وعده
البته فکر کنم تحت فشار روحیم ولی شایدم یونجه بی اثر باشه چون فقط دارم یونجه میخورم
فکر نمیکنی به جای عرق یونجه اگه از آبجوی غیر الکلی استفاده کنی بهتر باشه؟
عرق یونجه طوری هست که آدم نمیتونه مداوم استفاده کنه.
واسه چی؟ مگه چشه؟ این ابجو دقیقا چیه؟ همون دلستر؟ منکه دارم می خورم اما هیچ تاثیری نمی ذاره زیاد هم می خورم به هیچ عنوان اثر نداره
دوستان این عرق یونجه هیچ تاثیری روی اشتها نداره!(یا اگرم داره اصلا محسوس نیست)
به جای این کارا برید پیشه یه پزشک کاربلد و طبق برنامه اون پیش برید
البته اگه صورتتون جوش میزنه باید این رو هم بگم که دکتر رفتن همانا و جوش زدن زیاد همان!
این پودرهای چاقی هم همش مزخرفه و فقط یه چاقی موقت به شما میدن و بعدش که تموم شد به حالت قبل بر میگردید و تنها چیزی که براتون مونده یه کبد داغونه![]()
عجب تاپیک جالبی!
ملت صبح تا شب خودشونو میکشن لاغر شن شما دارید واسه چاق شدن تلاش میکنید.....!
برید خداروشکر کنید...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)