باتری 9 سلولش توی تهران هست؟ چند؟وزنش چه قدر بیشتره؟
باتری 9 سلولش توی تهران هست؟ چند؟وزنش چه قدر بیشتره؟
شما با یه جستجوی ساده توی گوگل میتونید قیمتشو پیدا کنید
اما به نظر من این مدل رو با گارانتی بخرید
برا دیدن قیمت و کانفیگ به سایت زیگورات مراجعه کنید
البته دل ایران هم این مدل رو داره
فکر نمیکنم 9 سلولیش پیدا بشه، شاید موقع خرید بتونی یه مقدار پول بدی تا باتریشو عوض کنن
تمام اطلاعاتی هم که درباره این لپ تاپ میخوای تو صفحه اول گذاشتم![]()
دم همه بچه های تاپیک گرم
با راهنمایی دوستان منم امروز گرفتمش
زدمش شارژ
بچه ها واسه شما cpu رو چند زده ؟ 430 یا 450؟
از قسمت manage نگاه کنید بگید my computer رو میگم.
واسه من زده 430 تو صفحه اول خوندم نوشته بودین 450 نگران شدم.
![]()
مبارکه .. بر عکس بعضی از مدلهای برند دل این مدل 5010 تنها مدلیست که در ایران تقریبا همه کاربراش رضایت دارند و مطمئن باش از خریدت پشیمون نمیشی .. یه نگاه به صفحات این تاپیک بندازی متوجه میشی 5010 واقعا تا الان بی ایراد و قدرتمند بوده .. نکته جالب در مورد این مدل که جدا برام جای تعجب بوده اینه که تا الان به هیچ بازیی نه نگفته ! با اینکه سایتها و حتی همین بچه های پیسی فکر میکردند کارت گرافیکش ضعیفه اما واقعا من به جرات میتونم بگم این کارت فوق العادست در اجرای بازیها اونم در جزئیات بالا ..
شاید باورتون نشه اما من روزی که این لپتاپ رو خریدم اصلا گرافیکش برام مهم نبود و خیلی واسه بازی روش حساب نکرده بودم اما هر بازیی رو که نصب میکنم بیشتر راغب میشم بازیهای جدیدتری رو تست کنم فقط واسه اینکه ببینم کی کم میاره بالاخره ..
آخرین بازی تست شده dirt هست ... باز هم کارت گرافیکمون موفق عمل کرد و در بهترین تنظیمات بازی رو خیلی روون اجرا کرد:11: البته بگم که چون تنظیمات رو در بالاترین حد گذاشتم با افت فریم مواجه شدم اما در حدی نبوده که بازی رو کند کنه و کاملا نرمال هستش
دوستان بهترین گزینه واسه تست این کارت بازی کرایسیس هستش .. مطمئنا کسی از 5470 انتظار نداره که این باز رو اجرا کنه .. اما من فکر کنم در پایین ترین تنظیمات بشه این بازی رو اجرا کنیم .. اگر کسی از دوستان تست انجام بده ممنون میشم
منظورم اینه که اصلا باتری 9 سلول تو ایران هست که بگیم عوض کنن؟فکر نمیکنم 9 سلولیش پیدا بشه، شاید موقع خرید بتونی یه مقدار پول بدی تا باتریشو عوض کنن
نگران نباش اگه تو کارت گارانتی و سایت dell هم نوع cpuتو 430 نوشته که مشکلی نیست
برا من که i3-330 هست
اما فکر می کنم 450 شم هست همونطوری که 350ش هست![]()
سلام آقا میلاد
آقا من یه مشکل کوچولو با درایور دارم که
تو device manager دو تا گزینه به اسم Bluetooth Peripheral Device رو نمیشناسه
درایور pci و بلوتوث و وایرلس رو چند بار unistall و دوباره نصب کردم اما درست نشد
قبلا یه بار اینجوری شده یود ، با نصب بلوتوث رفع شد اما الان نمیشه
الیته مشکلی پیش نیاورده اما علتش چیه؟
.
راستی اسم بازیها و کیفیتی که تونسته راحت اجرا کنه رو بزار تا به صفحه اول اضافه کنم![]()
رفتم نگا کردم واسه من زده بود 430 خیالم راحت شد
Last edited by masoud45; 30-08-2010 at 23:01.
بازی کرایسیس رو تست کردم با تنظیمات متوسط خوب بود افت فریم نداشت البته زیاد بازیش نکردم ولی تو همون مرحله اول خوب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)