شما حتماً با یه روانشناس (مشاور) صحبت کن چون این وسواسی پدر آدم رو در میاره ! خود من کارهایی که شما میگین رو پارسال می کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم !
شما حتماً با یه روانشناس (مشاور) صحبت کن چون این وسواسی پدر آدم رو در میاره ! خود من کارهایی که شما میگین رو پارسال می کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم !
خیلی ممنون از لطفتون.
فقط نفهمیدم چرا اون قسمتی که در مورد برنامه نوشتم رو هم شما نقل قول کردید؟
Last edited by nelly joon; 13-08-2010 at 12:40.
نلی جان باز هم نظر خودت مهمه . ولی به نظر من که مثل خودت دختر هستم نیاز به رفتن پیش یک مشاور روانشناس نیست
این یک مسئله تقریبا همه گیر هست که اگر دقت کنی توی خیلی از دوستات پیدا میکنی
با یکم فکر کردن و یه اراده ی کوچیک خودت راهو پیدا میکنی و دست از اشتباه گذشتت برمیداری
یه چیزی که همیشه باید ازش دوری کرد بزرگ نماییه. به هرچیزی ""هر قدر که اهمیت میدی همونقدر بزرگه.""
پس بهتره که به هر چیزی به اندازه ی خودش توجه کنیم.
این هم یک مسئله ی گذراست به یه هفته هم نمیکشه که میتونی روشتو عوض کنی .اصلا مسئله ی خاصی نیست.
-----
راستی بچه ها برنامه ای که نلی برامون اپلود کرده لینک دانلودش رو هم صفحه ی قبل داده
یه جدول خیلی جمع و جور مفیده . اگر تا به حال جدول روزانه ای رو پر نکردید و خودتون هم
اقدام به درست کردنش نکردید این هم یه جدول خوبه که با پر کردنش هر هفته یه بک گراند
خوب از کارهاتون دارین.
مرسی نلی جانممنون
بهتر نيست از دفتر برنامه ريزي استفاده كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من اگر كامپيوتر رو روشن كنم تا دو ساعت بازي نكنم آروم نميشم.......................
این مشکل کی نیست؟برنامه ی نلی رو قرار نیست روزانه از طریق کامپیوتر پر کنیم
1_ توی یک صفحه ی ورد نوشته شده ،میتونی پرینت بگیری بعد از روی برگه ی پرینت شده کپی کنی.
2_ یا اصلا ببینیش از روش یه جدول رو یه برگه بکشی از روی اون کپی بگیری
3_ یا اصلا هر دو هفته یک بار یکیشو توی یه برگه ی A4بکشی در حد 2تا 3 دقیقه طول میکشه.
میشه همون دفتر برنامه ریزی.
خب چرا، اگر از ویرایش خاص جدولی تو هر یک از این کتب دفتر برنامه ریزی ها خوشت اومده خب از اونا استفاده کن فرقی نمیکنه
مهم اینه که روزها از دستمون در نره وحواسمون باشه چی کار کردیم.
راستی تو فکرش نیستی از یه مدت دیگه مثلا اوایل ابان یا اوایل دی کامپیوترت رو جمع کنی؟
برای این میگم که اگر فکر میکنی واقعا انقدر وابسته ای و حتی اگر بخوای خودت رو محدود کنی به مثلا روزی نیم ساعت
هر از گاهی که خسته باشی به قولت عمل نمیکنی یا وقتی بلند میشی هم باز دلت پیششه
امسال انقدر مسائل متعددی هست که بخوای براش انرژی بذاری که به مبارزه با کامپیوتر دیگه نمیرسه
پس اگر اینطور فکر میکنی من پیشنهادم این بود.حالا بازم فکر کن ببین چی کار میکنی.
موفق باش![]()
میشه لطف کنین بفرمایین رفتن پیش مشاور چه ربطی به جنسیت داره ؟؟؟؟
داروهایی برای برطرف کردن وسواسی وجود داره ! حتماً باید به یه روانشناس مراجعه کنن ایشون من خودمم همین مشکلو داشتم ! یکی از بدترین بیماری های روانی همین وسواسیه!
نفهمیدم ، یعنی امکان این که هم ریاضی بدی و هم زبان نیست؟![]()
چرا . امکانش هست . ولی برا انتخاب رشته باید تو یه فرم 100 تایی برای هر دو انتخاب رشته کنی .
كسي ميدونه كتاب شيمي2 چاپ 87 رو از كجا بايد تهيه كنم؟ ...
من خودم براي 85 دارم ولي كمي تغييرات تو متن درس و جملات حاشيه كتاب داره ...
من دارم کتابشو . خواستی واست میفرستم...در حد نو!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)