تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 43 از 515 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از دوستایی که لطف میکن جواب سوالامو میدن.ایشالا تو کنکور90 به اون رتبه ای که می خواین برسین.

من یه مشکلی دارم:
    خیلی تو درس خوندن وسواس دارم.مثلا امروز که درس می خونم فرداش فکر میکنم یادم رفته دوباره میشینم درسای قبلی رو می خونم!انقدر اینکارو تکرار میکنم که دیگه از درس خوندن بدم میاد .بعد دوباره میشینم از اول برنامه میریزم.فکر کنم پارسال بدون اغراق 50 بار برنامه نوشتم.البته تقریبا تو همه ی کارهای غیر درسیمم همینجوریم.یعنی به خودم اعتماد ندارم.همش فکر میکنم کارامو خوب انجام نمیدم.یعنی بیش از حد کمال طلبم.
    شما میدونین باید چیکار کنم؟
    چند روز پیش نشستم یه برنامه واسه خودم تو word درست کردم.
    البته من این برنامه رو مطابق با نیازهای خودم نوشتم ولی اگه به درد شما هم بخوره من خوشحال میشم شماها هم ازش استفاده کنین.
    یه توضیح میدم که چه جوری برنامه رو تکمیل کنین واسه کسایی که میخوان استفاده کنن:
    1-اولا به تعداد هفته هایی که تا کنکور پیش رو دارین از این برنامه copy کنین.
    2-تو جایی که نوشتم جمع تستها تعداد کل تستهایی که از هر درس تو اون هفته زدین مینویسین بعد در آخر تستهایی که تو همه درسها زدین رو باهم جمع میکنین و تو قسمت جمع کل مینویسین.
    3-زیر جدول یه قسمتی هست که اسم درسها رو نوشتم تو اونجا مینویسین که مثلا این هفته ادبیات 2 رو خوندید مثلا درس 1و2و3و4.
    4-من این برنامه رو واسه رشته تجربی نوشتم اگه شما تجربی نیستین اسم درسهای اختصاصی رو تغییر بدین.
    اگه کسی سوالی داشت در مورد این برنامه بپرسه تا جواب بدم.
    امیدوارم بدردتون بخوره.

اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما حتماً با یه روانشناس (مشاور) صحبت کن چون این وسواسی پدر آدم رو در میاره ! خود من کارهایی که شما میگین رو پارسال می کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم !

2. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما حتماً با یه روانشناس (مشاور) صحبت کن چون این وسواسی پدر آدم رو در میاره ! خود من کارهایی که شما میگین رو پارسال می کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم !
    خیلی ممنون از لطفتون.
    فقط نفهمیدم چرا اون قسمتی که در مورد برنامه نوشتم رو هم شما نقل قول کردید؟
    Last edited by nelly joon; 13-08-2010 at 12:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفتون.

نلی جان باز هم نظر خودت مهمه . ولی به نظر من که مثل خودت دختر هستم نیاز به رفتن پیش یک مشاور روانشناس نیست

این یک مسئله تقریبا همه گیر هست که اگر دقت کنی توی خیلی از دوستات پیدا میکنی

با یکم فکر کردن و یه اراده ی کوچیک خودت راهو پیدا میکنی و دست از اشتباه گذشتت برمیداری

یه چیزی که همیشه باید ازش دوری کرد بزرگ نماییه. به هرچیزی ""هر قدر که اهمیت میدی همونقدر بزرگه.""

پس بهتره که به هر چیزی به اندازه ی خودش توجه کنیم.

این هم یک مسئله ی گذراست به یه هفته هم نمیکشه که میتونی روشتو عوض کنی .اصلا مسئله ی خاصی نیست.

-----

راستی بچه ها برنامه ای که نلی برامون اپلود کرده لینک دانلودش رو هم صفحه ی قبل داده

یه جدول خیلی جمع و جور مفیده . اگر تا به حال جدول روزانه ای رو پر نکردید و خودتون هم

اقدام به درست کردنش نکردید این هم یه جدول خوبه که با پر کردنش هر هفته یه بک گراند

خوب از کارهاتون دارین.

مرسی نلی جانممنون

5. 2 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نلی جان باز هم نظر خودت مهمه . ولی به نظر من که مثل خودت دختر هستم نیاز به رفتن پیش یک مشاور روانشناس نیست

با یکم فکر کردن و یه اراده ی کوچیک خودت راهو پیدا میکنی و دست از اشتباه گذشتت برمیداری

یه چیزی که همیشه باید ازش دوری کرد بزرگ نماییه. به هرچیزی ""هر قدر که اهمیت میدی همونقدر بزرگه.""

این هم یک مسئله ی گذراست به یه هفته هم نمیکشه که میتونی روشتو عوض کنی .اصلا مسئله ی خاصی نیست.

-----

راستی بچه ها برنامه ای که نلی برامون اپلود کرده لینک دانلودش رو هم صفحه ی قبل داده

یه جدول خیلی جمع و جور مفیده . اگر تا به حال جدول روزانه ای رو پر نکردید و خودتون هم

اقدام به درست کردنش نکردید این هم یه جدول خوبه که با پر کردنش هر هفته یه بک گراند

خوب از کارهاتون دارین.

مرسی نلی جانممنون

بهتر نيست از دفتر برنامه ريزي استفاده كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه من اگر كامپيوتر رو روشن كنم تا دو ساعت بازي نكنم آروم نميشم.......................

7. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتر نيست از دفتر برنامه ريزي استفاده كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه من اگر كامپيوتر رو روشن كنم تا دو ساعت بازي نكنم آروم نميشم.......................
    این مشکل کی نیست؟ برنامه ی نلی رو قرار نیست روزانه از طریق کامپیوتر پر کنیم

1_ توی یک صفحه ی ورد نوشته شده ،میتونی پرینت بگیری بعد از روی برگه ی پرینت شده کپی کنی.

2_ یا اصلا ببینیش از روش یه جدول رو یه برگه بکشی از روی اون کپی بگیری

3_ یا اصلا هر دو هفته یک بار یکیشو توی یه برگه ی A4بکشی در حد 2تا 3 دقیقه طول میکشه.

میشه همون دفتر برنامه ریزی.

خب چرا، اگر از ویرایش خاص جدولی تو هر یک از این کتب دفتر برنامه ریزی ها خوشت اومده خب از اونا استفاده کن فرقی نمیکنه

مهم اینه که روزها از دستمون در نره وحواسمون باشه چی کار کردیم.

راستی تو فکرش نیستی از یه مدت دیگه مثلا اوایل ابان یا اوایل دی کامپیوترت رو جمع کنی؟

برای این میگم که اگر فکر میکنی واقعا انقدر وابسته ای و حتی اگر بخوای خودت رو محدود کنی به مثلا روزی نیم ساعت

هر از گاهی که خسته باشی به قولت عمل نمیکنی یا وقتی بلند میشی هم باز دلت پیششه
    امسال انقدر مسائل متعددی هست که بخوای براش انرژی بذاری که به مبارزه با کامپیوتر دیگه نمیرسه

پس اگر اینطور فکر میکنی من پیشنهادم این بود.حالا بازم فکر کن ببین چی کار میکنی.

موفق باش

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

-----

خوب از کارهاتون دارین.

مرسی نلی جانممنون
    میشه لطف کنین بفرمایین رفتن پیش مشاور چه ربطی به جنسیت داره ؟؟؟؟

داروهایی برای برطرف کردن وسواسی وجود داره ! حتماً باید به یه روانشناس مراجعه کنن ایشون من خودمم همین مشکلو داشتم ! یکی از بدترین بیماری های روانی همین وسواسیه!

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اگه هم کنکور زبان و هم ریاضی مجاز بشی فقط یه فرم 100 تایی داری و اگه بخوای از هر دو رشته انتخاب رشته بکنی باید توی همون یک فرم پشت سر هم بنویسیشون! اصلا امکان قبولی در دو رشته وجود نداره!!!(مگر برای تک رقمی هاو...)
    نفهمیدم ، یعنی امکان این که هم ریاضی بدی و هم زبان نیست؟

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نفهمیدم ، یعنی امکان این که هم ریاضی بدی و هم زبان نیست؟

چرا . امکانش هست . ولی برا انتخاب رشته باید تو یه فرم 100 تایی برای هر دو انتخاب رشته کنی .

12. این کاربر از Snake5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي ميدونه كتاب شيمي2 چاپ 87 رو از كجا بايد تهيه كنم؟ ...

من خودم براي 85 دارم ولي كمي تغييرات تو متن درس و جملات حاشيه كتاب داره ...

داره خودمونی میشه sanaz_German's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي ميدونه كتاب شيمي2 چاپ 87 رو از كجا بايد تهيه كنم؟ ...

من خودم براي 85 دارم ولي كمي تغييرات تو متن درس و جملات حاشيه كتاب داره ...

من دارم کتابشو . خواستی واست میفرستم...در حد نو!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •