تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 449 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

چون اگر کمودو جلوی این فایل رو برای پچ کردن نرم افزار شما نگیره اونوقت جلوی ویروسهایی هم که میخوان کدهای خودشون رو به نرم افزارهای سالم تزریق کنند نمیگیره.

حالا شما اول سوال من رو جواب بده...

فرق فایل پچی که شما میخواهید استفاده کنید با یک ویروسی که میخواد همین کار رو انجام بده چیه؟

فرقی وجود نداره... هر دو فایل ناشناخته هستند, هر دو بدون امضای دیجیتالی هستند, هر دو تغییراتی رو در سورس فایل ها بوجود میارند و غیره...

اما فرق این 2 تا برای شما اینه: ویروس رو من نمیخوام استفاده کنم اما از این پچ میخواد استفاده کنم. آیا غیر از اینه؟

حالا کمودو از کجا باید بفهمه که شما خوشت نمیاد پچ جلوش گرفته بشه؟ خب شما باید به یک طریقی اون رو به عنوان یک فایل مطمئن و قابل اعتماد معرفی کنی. این روش هم قبلا بارها و بارها به دفعات گفته شده.

اگر هم موفق نشدید راه حل های قبلی رو پیدا کنید روی کمود در آیکونش کلیک راست کنید و +Defense و همچنین Sandbox را موقتا Disable کنید. پچ رو اجرا کنید و برنامه رو پچ کنید و بعد که کارتون تموم شد دوباره همین قسمت ها رو به تنظیمات قبلی که استفاده میکردید برگردونید.

توصیۀ drhaniball عزیز را هم جدی بگیرید که این مشکلات رو نداشته باشید

موفق باشید.

منظور من این بود که حتی با گذاشتن در لیست TRUSTED APP دیفینس پلاس و حتی اضافه کردن فایل به Exclusions دیفینس پلاس و آنتی ویروسو حتی خاموش کردن سند باکس+دیفینس پلاس ،بازم اون فایلو فلج کرد!

لینک دانلود فایل فوق:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد:123

لینک ویروس توتال:
    کد:

تنها 19 تا از آنتی ویروسا شناختنش!!!کاسپراسکای و آویرا و دکتر وب و آواست و avg و مایکروسافت هم نشناختنش!!!

در ضمن دادم سایت کومودو آآنلاین آنالیزش کنه،داره قلب تپنده شبکه رو دستکاری می کنه
    کد:

آقا مهران ببین می تونی یه جوری اینو اجراش کنی!!!!(شوخی کردم )

پس حتی اگر کومودو خطری را تشخیص دهد،به هیچ عنوان تسلیم درخواست کاربر نمی شود و همچنان بر تصمیمات درست و منطقیش پافشاری می کند،این یک شاخصه منحصربفرد در یک سوئیت امنیتی است...

ادامه ماجرا:
    پس از حدود یک ساعت کل کل،دیگه نامید شدم وهر موقع فایلو اجرا می کردم پیغام زیر رو می دیدیم،دیگه خسته شدم و تمامی تغییراتی رو که در کومودوداده بودم به حالت اول برگردوندم و با روش آقا مهران آی دی ام رو راه انداختم!!وpcرو خاموش کردم

ولی نکته ای که برام عجیبه،پس از این که pc مو روشن کردم،و رفتم بازم سراغ این فایل،با دابل کلیک بلافاصله این فایل اجرا شد،
    و حتی با اسکن کردنش به عنوان ویروس هم نشناختش!
    یعنی حدود سه ساعت پیش به هیچ عنوان اجازه اجرا شدنش رو نمی داد ، ولی حالا به عنوان ویروس هم اونو نمیشناسه...

بیایید یه کمی بحث کنیم،که دارم کاملا گیج میشم،چون من به این گونه مسائل خیلی حساسم....و به سادگی از کنارش نمی گذرم!
    |||در ضمن می دونم جاش اینجا نبود،ببخشید،که اینجا گذاشتمش،
    Last edited by santamove; 16-10-2010 at 09:37.

2. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

عالی بود داداش جونم . کارت حرف نداشت .
    مهران جون هم که دیگه خیلی زحمت می کشه و جای تشکر ویژه داره .
    از بقیه دوستان عزیزم هم نهایت تشکر را دارم .

کومودو هم که طبق معمول خیلی چیزها داره که باید کشف کنیم .

4. 3 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

درود
    مهران خان معنی این فلش ها رو آیکون کومودو چیه؟
    تبادل اطلاعات رو نشون میده؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

درود
    مهران خان معنی این فلش ها رو آیکون کومودو چیه؟
    تبادل اطلاعات رو نشون میده؟

بله همون تبادل اطلاعات ورودی و خروجی رو نشون میده.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    بچه ها دستم به دامنتون
    من یه قلطی کردم حالا نمیدونم چه کار کنم خلاصه گند زدم
    از بس از این comodo خوشم اومده بود رفتم روی یه سیستم یه بچه ها توی یه شرکت نصبش کردم کنار nod 32 البته فقط فایروالش رو نصب کردم
    حالا این کومودو گند زده به سیستمشون
    یعنی برداشته یه سری از برنامه های ایرانی و هم رو بلوکه کرده حالا اینها هم بلد نیستند چکار کنند . خلاصه برنامه ها اجرا نمیشند
    جالب اینجاست گفتم کوکودو رو پاک کنند میگند هر چی unistall میکنیم باز وقتی سیستم ریست میشه این کومودو هستش و پاک نشده. چرا؟
    حالا خودم دارم میرم شرکت ببینم چه خاکی میتوم سرش بریزم
    هر روشی به ذهنتون میرسه بگید تا رسیدم شرکت میام اینجا رو چک میکنم
    مهران دکتر و بقیه که بلدید کمک کنید
    دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا مهران امروز برای اولین بار از IDM استفاده کردم و به شیوه ای که شما فرمودید آنرا اکتیو نمودم،از شما ممنونم،
    در ضمن این امضاهای دیجیتالی را کجا صادر و بر آن نظارت می کنند؟؟
    چون ویروس استاکس نت دارای امضای دیجیتالی دزدیده شده از REALTEK بود!و حدود یک سال و خورده ای پس از انتشار به صورت اتفاقی کشف شد...
    در مورد IDM کار خوبی کردید از کرک استفاده نکردید. ما که زبونموم مو در آورد از بس که پیشنهاد دادیم

امضای دیجیتالی: کمودو برای اینکه تشخیص بده یک فایل سالم است یا نه به 2 شیوه عمل میکنه و فایل باید یکی از این 2 شیوه رو قبول بشه تا بتونه به عنوان یک فایل شناخته شده اجرا بشه وگرنه مانند یک فایل ناشناخته باهاش برخورد میشه و در سند باکس اجرا خواهد شد.

1. فایل اجرایی باید در لیست سفید کمودو ثبت شده باشه. یعنی در مسیر Computer Security ploicy >> Trusted Software Vendors باید اسم شرکت سازندۀ فایلی که میخواهید اجرا کنید وجود داشته باشه. این قسمت همون قسمتی است که برای چک کردن امضای دیجیتالی فایل ها مورد استفاده قرار میگیره.

2. فایل اجرایی هم باید امضای دیجیتالی داشته باشه و هم اسمش در Trusted Software Vendors ثبت شده باشه.

یعنی بطور مثال اگر مخربی پیدا بشه که امضای دیجیتالی داشته باشه باید اسمش هم بعنوان یک نرم افزار سالم در کمودو ثبت شده باشه وگرنه فقط داشتن امضای دیجیتالی نیست که اجازۀ اجرا شدن فایل خارج از محیط سند باکس رو میده.

9. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام
    بچه ها دستم به دامنتون
    من یه قلطی کردم حالا نمیدونم چه کار کنم خلاصه گند زدم
    از بس از این comodo خوشم اومده بود رفتم روی یه سیستم یه بچه ها توی یه شرکت نصبش کردم کنار nod 32 البته فقط فایروالش رو نصب کردم
    حالا این کومودو گند زده به سیستمشون
    یعنی برداشته یه سری از برنامه های ایرانی و هم رو بلوکه کرده حالا اینها هم بلد نیستند چکار کنند . خلاصه برنامه ها اجرا نمیشند
    جالب اینجاست گفتم کوکودو رو پاک کنند میگند هر چی unistall میکنیم باز وقتی سیستم ریست میشه این کومودو هستش و پاک نشده. چرا؟
    حالا خودم دارم میرم شرکت ببینم چه خاکی میتوم سرش بریزم
    هر روشی به ذهنتون میرسه بگید تا رسیدم شرکت میام اینجا رو چک میکنم
    مهران دکتر و بقیه که بلدید کمک کنید
    دمتون گرم
    فایل زیر رو از طریق یکی از لینک ها دانلود کن و از آرشیو درش بیارش.

کد:
    کد:
    کد:
    بعد وارد Safe Mode بشید و اونجا اجراش کنید. بقیۀ مراجل هم بعد از اجرا کردنش مشخص میشه.
    اگر فایل بالا کار نکرد و جواب نداد داخل همون سیف مد یکیبار فایل ستاپ کمودو را اجرا کنید و دوباره نصبش کنید. بعد از نصب کردن داخل همون سیف مد برید و پاکش کنید.

اگر دو روش بالا کمکی نکردند اونوقت و بعد از پاک شدن دوباره کمودو برگشت یعنی اینکه سیستم شما فریز شده و ربطی هم به کمودو و نرم افزارهای دیگه نداره. تعجب میکنم که اگر سیستم فریز شده باشه روی اون آنتی ویروس و کمودو را اجازه دادند نصب بشه چون اصلا احتیاجی نیست.

دوستان من بارها پیشنهاد دادم که یا کمودو را استفاده نکنید و یا اگر استفاده میکنید بصورت تنها یعنی فقط CIS را نصب کنید چون شما احتیاج به آنتی ویروس دیگه ای ندارید. با این کار کمترین مشکل را خواهید داشت.

11. 14 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ولی نکته ای که برام عجیبه،پس از این که pc مو روشن کردم،و رفتم بازم سراغ این فایل،با دابل کلیک بلافاصله این فایل اجرا شد،
    بعضی از کرک ها و حتی کیجن ها تنها زمانی اجرا میشوند که برنامۀ اصلی در سیستم نصب شده باشه تا بتونه مسیر و رجیستر کی های برنامه رو تشخیص بده و بعد اجرا بشه.

بعد از خارج کردن فایل crack از rar پیغام زیر از طرف آنتی ویروس نشون داده شده.

من هم به کمودو اعتماد دارم کردم چون اسمی که برای تشخیص این فایل آلوده در دیتابیس کمودو انتخاب شده Worm است.

یک کرم را هم هیچوقت جزو فایل های قابل اعتماد در کمودو قرار نمیدم.

13. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بعضی از کرک ها و حتی کیجن ها تنها زمانی اجرا میشوند که برنامۀ اصلی در سیستم نصب شده باشه تا بتونه مسیر و رجیستر کی های برنامه رو تشخیص بده و بعد اجرا بشه.

بعد از خارج کردن فایل crack از rar پیغام زیر از طرف آنتی ویروس نشون داده شده.

من هم به کمودو اعتماد دارم کردم چون اسمی که برای تشخیص این فایل آلوده در دیتابیس کمودو انتخاب شده Worm است.

یک کرم را هم هیچوقت جزو فایل های قابل اعتماد در کمودو قرار نمیدم.
    آخه دیگه با اسکن توسط کومودو اونو به عنوان بدافزار نمیشناسه،من هم اصلا این application رو جز برنامه های قایل اعتماد معرفی نکردم،
    آخه تو این سه ساعتی که کامپیوترم خاموش بود چه بر سر کومودو اومد که به یکباره زیر حرفش زد؟؟؟

.
    .
    .
    .

|||||||||||||||با انجام سلسله مراتبی کاری کردم،که کومودو اونو بازم به عنوان کرم! شناخت،
    Last edited by santamove; 16-10-2010 at 15:30.

15. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آخه دیگه با اسکن توسط کومودو اونو به عنوان بدافزار نمیشناسه،من هم اصلا این application رو جز برنامه های قایل اعتماد معرفی نکردم،
    آخه تو این سه ساعتی که کامپیوترم خاموش بود چه بر سر کومودو اومد که به یکباره زیر حرفش زد؟؟؟
    دوست عزیز همونطور که از عکسی هم گذاشتم معلومه Comodo اونو از طریق آنتی ویروس بعنوان یک فایل آلوده تشخیص میده. اگر در سیستم شما کمودو اون رو نمیشناسه و تشخیص نمیده حتما یک جای کار شما اونو بعنوان فایل سالم و قابل اعتماد به کمودو معرفی کردید. و بعد هم خب طبق گفته های خودتون اون رو حتی اجرا هم کردید. یعنی بدون اینکه کمودو بر این فایل نظارتی داشته باشه اونو اجرا کردید و بیرون از محیط سند باکس اجرا شده و این یعنی اینکه اگر این فایل آلوده باشه الان سیستم شما رو آلوده کرده و از دست کمودو هم کاری بر نمیاد چون شما تصمیم گرفتید که این فایل اجرا بشه.

شما این مسیر ها رو چک کنید ببینید این فایل در اونجا وجود نداشته باشه. اگر بود پاکش کنید.

Defense Pluse >> Trusted Files

Antivirus >> Scanner Settings >> Exclusions

Defense Pluse >> Compter Security Policy >> Defense Pluse Rules

اگر در این 3 مسیر وجود نداشت بهتره یکبار CIS را پاک کنید و بعد از ریستارت کردن سیستم اونو دوباره نصب کنید.

17. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •