چون اگر کمودو جلوی این فایل رو برای پچ کردن نرم افزار شما نگیره اونوقت جلوی ویروسهایی هم که میخوان کدهای خودشون رو به نرم افزارهای سالم تزریق کنند نمیگیره.
حالا شما اول سوال من رو جواب بده...
فرق فایل پچی که شما میخواهید استفاده کنید با یک ویروسی که میخواد همین کار رو انجام بده چیه؟
فرقی وجود نداره... هر دو فایل ناشناخته هستند, هر دو بدون امضای دیجیتالی هستند, هر دو تغییراتی رو در سورس فایل ها بوجود میارند و غیره...
اما فرق این 2 تا برای شما اینه: ویروس رو من نمیخوام استفاده کنم اما از این پچ میخواد استفاده کنم. آیا غیر از اینه؟
حالا کمودو از کجا باید بفهمه که شما خوشت نمیاد پچ جلوش گرفته بشه؟ خب شما باید به یک طریقی اون رو به عنوان یک فایل مطمئن و قابل اعتماد معرفی کنی. این روش هم قبلا بارها و بارها به دفعات گفته شده. .gif)
اگر هم موفق نشدید راه حل های قبلی رو پیدا کنید روی کمود در آیکونش کلیک راست کنید و +Defense و همچنین Sandbox را موقتا Disable کنید. پچ رو اجرا کنید و برنامه رو پچ کنید و بعد که کارتون تموم شد دوباره همین قسمت ها رو به تنظیمات قبلی که استفاده میکردید برگردونید.
توصیۀ drhaniball عزیز را هم جدی بگیرید که این مشکلات رو نداشته باشید .gif)
موفق باشید.
منظور من این بود که حتی با گذاشتن در لیست TRUSTED APP دیفینس پلاس و حتی اضافه کردن فایل به Exclusions دیفینس پلاس و آنتی ویروسو حتی خاموش کردن سند باکس+دیفینس پلاس ،بازم اون فایلو فلج کرد!
لینک دانلود فایل فوق:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد:123
لینک ویروس توتال:
کد:
تنها 19 تا از آنتی ویروسا شناختنش!!!
کاسپراسکای و آویرا و دکتر وب و آواست و avg و مایکروسافت هم نشناختنش!!!
در ضمن دادم سایت کومودو آآنلاین آنالیزش کنه،داره قلب تپنده شبکه رو دستکاری می کنه.gif)

کد:
آقا مهران ببین می تونی یه جوری اینو اجراش کنی
!!!!
(شوخی کردم
)
پس حتی اگر کومودو
خطری را تشخیص دهد،به هیچ عنوان تسلیم درخواست کاربر نمی شود و همچنان بر تصمیمات درست و منطقیش پافشاری می کند،این یک شاخصه منحصربفرد در یک سوئیت امنیتی است....gif)
ادامه ماجرا:
پس از حدود یک ساعت کل کل،دیگه نامید شدم وهر موقع فایلو اجرا می کردم پیغام زیر رو می دیدیم،دیگه خسته شدم و تمامی تغییراتی رو که در کومودوداده بودم به حالت اول برگردوندم و با روش آقا مهران آی دی ام رو راه انداختم!!وpcرو خاموش کردم

ولی نکته ای که برام عجیبه،پس از این که pc مو روشن کردم،و رفتم بازم سراغ این فایل،با دابل کلیک بلافاصله این فایل اجرا شد،
و حتی با اسکن کردنش به عنوان ویروس هم نشناختش!
یعنی حدود سه ساعت پیش به هیچ عنوان اجازه اجرا شدنش رو نمی داد ، ولی حالا به عنوان ویروس هم اونو نمیشناسه...
بیایید یه کمی بحث کنیم،که دارم کاملا گیج میشم،چون من به این گونه مسائل خیلی حساسم....و به سادگی از کنارش نمی گذرم!
|||در ضمن می دونم جاش اینجا نبود،ببخشید،که اینجا گذاشتمش،