دوستان سلام.
یه سوال سرعت دانلود 2 مگ مخابرات باید تا چند باشه؟؟؟؟
یکی از فامیلامون توی دانشگاه کار میکنه 2مگ واسه دانشگاه وصل کرده رفتم پیشش و دانلود کردم سرعت دانلودش تا 135 بیشتر نمیرفت .یعنی 2 مگ سرعت دانلودش اینجوره؟
دوستان سلام.
یه سوال سرعت دانلود 2 مگ مخابرات باید تا چند باشه؟؟؟؟
یکی از فامیلامون توی دانشگاه کار میکنه 2مگ واسه دانشگاه وصل کرده رفتم پیشش و دانلود کردم سرعت دانلودش تا 135 بیشتر نمیرفت .یعنی 2 مگ سرعت دانلودش اینجوره؟
باید 240 و اینا باشه
همونجا که ip دستی میدی پایینش جای وارد کردن dns مشخصه!
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
فامیلتون واسه دانشگاه وصل کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
از کی تا حالا دانشگاهها ADSL میخرن.عزیزم اونا مستقیماً پهنای باند اختصاصی از مخابرات میگیرن اونم با نصف قیمت (مصوبه دولت برای اماکن آموزش عالی)
آره دوسته عزیز از مخابراتم گرفته مال کرمانشاه نیست از شهرستانهاشه.
شرکت مخابرات خودش که توی شهرستان ها هنوز پورت ارئه نکرده!!![]()
ارائه کرده تو بیخبری.بپرس میفهمی ارائه کرده یا نه
حتماً میپرسم.... فقط لطف کن اسم شهرو بگو ببینم ارائه میده مخابرات یانه!
کجای کاری
دانشگاه آزاد باغ نی که می رفتم
اینترنت کافی نتشون رو از حسابگر گرفته بود اونم 2مگ
دانشگاه کسری هم2 مگ دارن
((هی دانشگاه آزاد خرم اباد اینترنت 10 مگی(با ماهواره گرفته بودن) صبح تا عصر 14 گیگ دانلود !!! هی
))
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
نه هیچ پولی دیا من هم اون اولش مشکل داشتم پورتشون مشکل داشت رفقتم پیش رئیس مرکز اعتراض که شما باید اینترنت رو در خونه سالم به من تحویل بدین اونم به زیر دستش دستور داد که باید در خونه تست کنن
اشکال از اوناس
اوه دانشگاه آزاد..... خدای من! نمیدونم چرا همش یادم میره دانشگاه آزادم دانشگاهه!!!! واقعاً الان برام قابل باور شد!از آزاد هزچی بگی برمیاد.... (یه دفعه رفتم دپارتمان کامپیوترشون که استادشون مدعو بود اون ترم تو دانشگاههمون ،ببینمش... جاتون خالی همش یه اتاق بود دپارتمان کامپیوترشون!!!!!!!!!)
ولی از شوخی گذشته اینترنت دانشگاه با کافی نت دانشگاه فرق میکنه...... حداقل برای دولتی ها که فرق میکنه چون ردیف بودجه دارن و نمیتونن همینجوری یه خط بگیرن.
بهرحال همچنان اینترنت مخابرات سرعتش عالیه و برای من بالای 60.
البته با IDM خیلی لحظات تا80 میره ولی من میانگین رو همون 60 فک کنم باشه.
دوستان مخابرات تو شهر های دیگه هم سرویس ارائه میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)