اون تصویر بالا رو با فوتوشاپ درست کردین ... سیگار ههههه ، آخه مرد حسابی پسری به این سفیدی چرا باید سیگار بکشه ؟؟؟؟
ببین به صورتش میخوره ؟؟؟![]()
اون تصویر بالا رو با فوتوشاپ درست کردین ... سیگار ههههه ، آخه مرد حسابی پسری به این سفیدی چرا باید سیگار بکشه ؟؟؟؟
ببین به صورتش میخوره ؟؟؟![]()
فکر نکنم فوتوشاپ باشه. تازه اون دوستمونم که حضوری دیدتش.
میگم شایدم تفننی میزنه ضایع نشه قیافش![]()
اینکه فوتوشاپه یا نه را من اطلاع ندارم
ولی
من N نفر را میشناسم که پوستشون از سفیدی برق میرنه سیگار هم میکشن
تاثیر سیگار کشیدن روی صورت و رنگ پوست و لب ها در طولانی مدت نمایان میشه
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
این قسمت خیلی باحال بود
اخ که چه حالی این سعید از بابش گرفت
فقط شانسش گفت تو اتاق لیلا خانم اون عکس را پیدا کرد وگرنه حسابی آبروش میرفت![]()
اين پروسه ديگه خيلي قديمي و نخ نما شده و نتيجه ي خوبي هم نداده . خيلي از طلاق ها به دليل عدم شناخت قبلي
نسبت به هم بوده يعني خواستگاري و بعدشم ازدواج ! اين جور افراد معمولا چشم و گوششون خيلي بستس و تازه
وقتي به خودشون ميان مي بينن كه خيلي موقعيتهاي بهتري هم ميتونسته براش فراهم بشه كه نشده !
يه دوستي اگر داخل چارچوب هاي خاص خودش باشه و بدون ريا و هدفدار باشه چه مشكلي داره ؟؟ به نظر شما نشست
و برخاست و شناخت از همديگه نميتونه ما رو براي پيدا كردن شريك زندگي ايده آل و يه زندگي مستحكم تر ياري كنه ؟؟!
اين مطالبي هم كه راجبه ارتباط هاي دختر و پسر سريال در اختيار مخاطب ميگذاره چيزي نيست كه مردم ازش آموزش بگيرن چون ملت همه با اين موضوعات و امثالهم سر و كار دارن و تجربشون از من و شما هم قطعا بيشتره .
من جای سعید بودم با مشت میزدم تو صورت محسن![]()
حالم به شدت از بیتا بهم خورد
به شدت
میگم عجیبه که تو این دعوای آخریه سعید و باباش، عمه خانم آخر دعوا ظاهر نشد!!!![]()
Last edited by pcforlife; 23-07-2010 at 23:47.
شما راهكار ديگه اي غير از مشت بلد نيستين ؟!!![]()
اون موقع که سعید گفت مگه دوستی هر پسر دختری معنیش ازدواجه من گفتم الان حاج محسن یه کشیده میزنه تو گوش سعید
البته احتمالشم میرفتا چون یه دفعه برافروخته شد و اومد جلو شبیه این سکانسایی بود که یکی سیلی می زنه تو صورت اون یکی ولی نزد![]()
اون موقع که سعید گفت مگه دوستی هر پسر دختری معنیش ازدواجه من گفتم الان حاج محسن یه کشیده میزنه تو گوش سعید
البته احتمالشم میرفتا چون یه دفعه برافروخته شد و اومد جلو شبیه این سکانسایی بود که یکی سیلی می زنه تو صورت اون یکی ولی نزد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)